Újabb ingyenes Star Wars: The Old Republic hétvége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába tolják az ingyenes próbahétvégéket...
Én meg se várom, de év vége elõtt ingyenessé kell tenni a szutykot, külömben vége.
Én meg se várom, de év vége elõtt ingyenessé kell tenni a szutykot, külömben vége.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Én is a mostani élménytõl teszem függõvé hogy kipróbálom e.
Anno a Warhammer Onlinet is így szerettem meg és vagy fél évig játszottam is vele. Ha a cég csak pár ezer játékost szerez pluszba pár hónapra akkor már megéri.
Anno a Warhammer Onlinet is így szerettem meg és vagy fél évig játszottam is vele. Ha a cég csak pár ezer játékost szerez pluszba pár hónapra akkor már megéri.
Azok akik Dec.20.-án aktiválták a gamecardot hogy tudjanak játszani - mert piszkok voltak és hiába volt meg a játék és a 30 nap, ha nem adtál meg bankártyát vagy nem aktiváltál gamecardot nem engedett fel - és nem tetszik nekik a játék, azok Márc. 20.-a után lépnek. MIvel akkor még nem volt dombornyomott kártyám gamecardoztam. De lépek. Teljes wow céh átjött kipróbálni, mert Pandababázni nem szerettünk volna de lépünk innen is😄 Ssszem ideje az irl-nek utánanézni, hogy merre van.
A játék maga nagyon igényes lett sok tekintetben, viszont elveszett a star wars hangulat ami régi játékokban megvolt, nálam ez tette be a kaput. Jött volna inkább Kotor3.
A játék maga nagyon igényes lett sok tekintetben, viszont elveszett a star wars hangulat ami régi játékokban megvolt, nálam ez tette be a kaput. Jött volna inkább Kotor3.
Ha most haldoklik a játék, mi lesz nyáron? Amikor köztudottan kevesebben ülnek a gép elõtt. Nyár végén lehúzzák a rolót szvsz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Gondolom nincs elég játékos és többet akarnak belebolondítani a játékba, ezért csináljak ezt vagy tévedek?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egyszerûbb lenne egy 1 hetes állandó trial. Igaz, akkor nem híreznének róla az ilyen oldalak minden alkalomkor.
Nem hiszem, hogy nincs player, de ha a múltkori nyílt hétvége után lett azok közül akik kipróbálhatták mondjuk 5k új elõfizetõjük, akkor simán megéri nekik ismételni, hátha bejön még pár új ügyfél.
hosszú hétvégén nem értem rá, de most vasárnap valszeg igen -> kipróbálom -> lehet hogy befizetek
hosszú hétvégén nem értem rá, de most vasárnap valszeg igen -> kipróbálom -> lehet hogy befizetek
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Ennyire nincs palyer? Nem adok neki így 2 évet és F2p lesz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.