Minden idők egyik legnagyobb bukása lehet a John Carter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Ahhan tehát egy forgatási jelenetbõl amin nem is azt látod mint a filmben megállapítod, hogy blõd a film? Legközelebb lesz egy kép egy rendezõvel a kamera mögött és megmondod belõle, hogy milyen a film?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Igen. Annyira nem érdekelnek a filmek, hogy ezért naponta filmes oldalakat nézzek, SG-re járok naponta de még itt sem olvasom el mindig a filmes híreket. Ennek ellenére még soha nem maradtam le engem érdeklõ filmrõl, errõl majdnem sikerült, már csak a buzi címe miatt is; John Carter - max egy thrillernek illene ez a cím. Miért nem lehetett a már jól bevállt MARS HERCEGNÕJE! Enyhén szólva figyelemfelkeltõbb...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mivaaaan? A szerzõ ezeknek a regényeknek a bevételébõl élt - és költött szépen. Valamit benézett a cikkíró...
Szerintem maga a film jó lett, csak a kritikusok valamilyen elõttem ismeretlen okból lejáratókampányt folytatnak a film ellen. És ez már akkor elkezdõdött, amikor még ki se jött a film. Valaki nagyon meg akarta sz***tni a Walt Disney-t.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A történet maga az elsõ két könyvet érinti, de sok helyen leegyszerûsítve, illetve eléggé átírva, új elemeket behozva. Én nemrég olvastam az elsõ 4 könyvet, de számomra is érdekes volt a film az átírások miatt.
A könyv ismerete jól jött a film megtekintésekor, mert így tudtam a karakterek hátterét, viszont az "egyszeri" mozinézõ biztos nem vágja le, ki miért viszonyul így vagy úgy más személyekhez, dolgokhoz.
Szóval ez a több mint 2 órás film lehetett volna 3 is, ha mindent meg akarnak értetni, magyarázni.
Nothing to say
De ha összeadósat játszunk a te logikád szerint, akkor mi a problémád? A költség 300 volt (250 és még 50 marketing) és 600 kell, hogy visszajöjjön, ha a fele pénzt kapják meg. (Nem tudom, honnan veszed, hogy a 184 milliós világbevétel fele a stúdióé.)
Nyilván, aki ért hozzá, az tudja, mi merre mennyi, de ha van egy 600 milliós nemzetközi bevétel 250/350-es megoszlásban (ennyi lehetne kábé az arány), akkor a 300 milliós büdzséhez képest el lehet kezdeni levezetni a számokat.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
A "szakértõk" mindenesetre elszámolták magukat így is, a 600 millió érthetetlen számadat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Egyébként a legnagyobb hiba amit elkövettek/elkövetnek az az, hogy egybõl, már az elsõ filmekkel 200-400 milliós azonnali profitra törnek (ami tulajdonképpen "elkerülhetetlen" lenne, hiszen kevés filmet csinálnak évente).
"Én már csak akkor hallottam a filmrõl, amikor csak azt letett hallani, hogy rossz film. "
A kedvencem ez a mondás. Tényleg olyan nehéz napi 7-8 percet rászánni néhány filmes oldal átfutására?
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Nothing to say
Nothing to say
A halál csupán a kezdet...
a marson? ugyanis egyrészt 50-ben halt meg, másrészt az 1910-es évektõl már megjelent folytatólagosan a Barsoom sorozat néven.
64-ben a John Carter of Mars c. gyûjteményes kötet jelent meg.
hátö.
Kár, nekem tetszett a film.
Gaming is believing.
"szakértõk szerint 600 millió dollárt kellett volna hoznia a filmnek ahhoz, hogy nullszaldós legyen"
A szakértõknek egy kis idõre le kéne állniuk a kokóról...
Megmondom, senki. Ez is sikerfilmnek keszult, de bebukott. A kokemeny marketingre nem futotta mar penz.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.