Felülvizsgálják a repülőgép-fedélzeti iPad-tilalmat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha egy mindennapos kommunikacios eszkoz bezavarhat egy utasszallitogepet, az gaz.
Es nem az utas tehet rola, hanem a tervezoktol az uzmeltetoig mindenki, akik b@**tak az interferenciara es egyebekre.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
往前看同志
往前看同志
往前看同志
Telefonálni nem azért nem lehet a gépen, mert zavarja a mûszereket, hanem azért mert addig amíg el nem menne a térerõ (200 méter magasan), addig egymást túlkiabálva harsognának az emberek a telefonba, képzeld el, hogy egy 70 méter hosszú csõben,25-en egyszerre telefonálnak...ez nagyobb veszély, mint az interferencia...légiutasok és a pilóta és saját hangját sem hallaná senki...nem beszélve az összetûzésekrõl, amik emiatt kialakulnának...<#violent>#violent>
A többit azért kell mert nem fognak egyesével megnézni mindenkit ki mit csinál érted
Masik, hogy ott is csak a 3G es hagyomanyos telefon kommunikaciot kellene lekapcsolni. Pl. szerintem tok jo lenne, ha minden repulon lenne wifi, es azon keresztul netezhetne mindenki. Viszont az airplane uzemmod szerintem a wifi-t is lekapcsolja, vagy rosszul tudom?
Mert a sok debil balfasz nem képes átkapcsolni repülõ üzemmódba ezért inkább azt mondják kapcsolják ki. Arra talán képesek a segg buták is
aaaaa: Nem 1 telefonról van szó te idióta... 400 telefonról... Amik legalább 3-4 társaságnál vannak vegyesen a felén be van kapcsolva még 5 fajta kommunikáció stb... Ez a baj nem egy telefon
#5: mely levego - kifuj, ezt ismeteld el 10x, es legkozelebb aztan irj barmit is...
One Vision. One Purpose.
Szinte folyamatosan azt látom amikor repülök, hogy még felszállás körül is simán nyomkodja valaki az Iphone-t meg hasonló készülékeket és gyak nem szólnak rá a légiutaskísérõk. Hiába van ezekben a készülékekben airplne mód meg hasonló okosságok, szerintetek hány olyan felhasználó van,akinek fogalma sincs arról,hogy létezik olyan vagy elfelejti bekapcsolni stb? Mivel ellenõrizni nem lehet, így ez egy igen magas kockázat véleményem szerint.
Én ilyen esetekben elég csúnyán szoktam nézni az adott illetõre, kockáztassa a saját életét,de másokét ne.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
En is lattam mar jo par embert okosteklefonozni gepen, bar gondolom airplane modban.
Engem le/felszallasnal az zavart, hogy fenykepezomet sem hasznalhattam, szerintem semmit nem tud okozni, ami barmire is veszellyel van.
Mert mobiltelefont mindig bemondják, hogy kapcsold ki. Ez szabály. Azt nagyon nem bírom ha valaki még henceg is azzal, hogy telót használ a gépen. Nem véletlen tilos még Európában is. Gondolom ha valami baj történne és miattad lenne egy nagyobb para a gépen nem vállalnád a felelõsséget inkább lapítanál. Igaz ha lezuhanáshoz vezetne akkor kinyírtál pár száz embert. Végül is csak azért, hogy a qurva filmjeidet nézzed 4"-on. Ecsém. Aludjál inkább.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
One Vision. One Purpose.