Befejeződtek a Dragon Age 2 munkálatai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azt mondom, h egyedül vagy vele, de valószínüleg a kisebbséget képviseled a véleményeddel 😊
igaz igaz! templarokra gondoltam no

anti hero

továbbra is egyedül vagoyk azzal, hogy remélem, hogy a 2. rész minõségét viszik tovább?
nálam a top3-ban volt tavaly, a skyrimmel és a witcher 2-vel az oldalán
IMYke2.0.0.0
No, akkor hamarosan megjelenik egy "Dragon Age 2 Deluxe Edition" minden DLC-vel együtt - azt fogom megvenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fenrir
Mármint a mage és templar-ok közötti konfliktusa gondoltál.

A DA2 nem jó folytatásnak, viszont tökéletes egy oldalsztorinak.

A halál csupán a kezdet...

ha megszokja az ember azert szerez par kellemes orat, de a tortenet nem a darkspawnnal kapcsolatos, inkabb a circle-mage politika/ellentet korul porog es forog 1000REL! kicsit visszafogottabb, de azert alapvetoen tetszett

anti hero

Remélem, h tanultak a hibájukból és a 3. rész már az elsõre fog hasonlítani.
Az 1. rész tetszett, de a 2. rész olyan negatív kritikát kapott (csõpályák, semmibõl elõugró és ostoba ellenfelek, stb.), hogy ki sem próbáltam. :S

A csõpálya nálam (is) hatalmas hátrány, mert hangulatromboló. A sandbox RPG-ket imádom, ahol az egész "világ" bebarangolható, lásd TES.

OFF
Ha már a ki mit szeretnél járunk. Hatalmas ellentétet érzek az RPG és a Hack&Slash rajongó tábor között. Nos nekem mindkettõ bejön, bár nyilvánvalóan az elsõ sokkal igényesebb, és hangulatosabb, a második pedig hentelõsebb, akció dúsabb. Más szóval jó a H&S is, ha igényesen van megcsinálva, lásd Diabló, Dungeon Siege, stb. (Utóbbin lehet vitatkozni talán, hogy ki minek tartja, de szerintem egyszerû eldönteni. Ahol nem képességek és varázslatok vannak (lásd AD@D, TES, stb.), hanem skillek (skill fa), buffok, na az a H&S. Persze néha elmosódnak a határok...)

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Pretorian
Én a kettõvel még mindig nem játszottam (csak a demóval), de az elsõ részt szerettem. Lassan ez is lecsúszik a 3-4000 forintos kategóriába, lehet megveszem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?