53
-
Íme a világ első valódi Cloud szolgáltatása! Szerver-felhők!
-
scnad #12 ToR alá egy .onion cím túl egyszerű lenne ? 
Az Iron Sky -t már a hold sötét oldala foga seedelni ?
-
Azon a Zeppelines képen beszartam. -
"Az űr hivatalosan 100 kilométeres magasságban kezdődik és a nemzetközi jog vonatkozik rá." Persze ezt is csak azért lehet,mert az ember mindent irányítani akar.
Kíváncsi lennék,ha egy idegen civilizáció elrepülne a bolygó mellett,akkor bíróságra vinnék-e az ügyet,hogy nézd a ezeknek még engedélyük sincs,pereljük be őket.
-
A whisky raktáraknak nincs IP címe és az internettel sem voltak folyamatosan kapcsolatban.
-
És mivan, ha meghibásodik? Józsibá kint dolgozik a földön, azt egyszercsak mellézuhan egy Piratebay szerver... Hinyjeazannyát jönneka zufók
-
Hajó + nemzetközi vizek. Ennyi.
Totálisan agyament ötlet. -
Emlékszem, (persze csak a híradásokból, meg a filmekből), valamikor, a szesztilalom idelyén rejteni kellett a whiskyraktárakat. Na meg a kocsmákat. Azt nem értem, ha azokat el tudták rejteni, akkor egy szerverközpontot miért nem tudnak elrejteni? Ráadásul egy csomó trükk van, hogyan lehet a szerverpark elhelyezkedését térben máshol láthatónak mutatni, míg a kocsmával ezt soha nem lehetett megcsinálni! Aztán itt a felhőszolgáltatás, és nem a robotrepülőn elhelyezett szerverre gondolok..... El vannak a The Pirate Bay-osok már butulva? -
Kicsit korai hir ez nemde? Aprilis elseje messze van meg -
gforce9 #4 ezt nem ehhez a cikkhez akartam írni.... a több ablak átka, na meg a sör... :) -
mégis szted hogy fognak azok a gépek üzemelni 100kmen túl? ezt csak föld levegő rakétával szedhetik le. -
gforce9 #2 Áá dehogy a 100 dollár az biztosítási alap, ha véletlenül egy 100dolláros ügyfél felrobbantja a szabadságszobrot, majd fizet a biztosító. Viccet félretéve: Eléképesztően illogikus, elmebeteg rendszer... de hát a világ már csak ilyen. Pénz beszél. -
ntex #1 Hát ezen beszartam... :D Majd jönnek a MIG-ek meg F-15 -ösök azt lelövik a szervereket, ennyi XD