13
-
xido #13 én Doctore-ra tippeltem elsőnek a Spartacusból..Diesel hangjának a közelében sincs..
-
#12 Akárhogy is, ez a film sokkal ígéretesebb, mint a Julia Roberts-féle. Az egy könnyed családi vígjáték, amit az ember végignéz a gyerekek kedvéért. Erre a gyerekeket be sem ülteti. :-D
Számomra egyértelműen ez a változat az ígéretesebb. -
Alfa Of NS #11 Ez a Hófehérke és a vadász nem lenne rossz, de gyakorlatilag elkúrták azzal, hogy Hófehérke szerepére Átlag Marit rakták nem pedig egy bomba csajt. Azért az hogy néz ki, hogy tán még a vadász is inkább a boszit jelölné be a Facebook-on, nem pedig Hófehérkét... -
pokolfiu #10 majd utánakeresek, szerintem őaz. ;) -
Hirvaer #9 http://en.wikipedia.org/wiki/Snow_White_and_the_Huntsman
Ctrl+F: "mirror"
;) -
#8 No, Dieselnek rekedtebb és valamivel mégmélyebb a hangja.:) -
Hirvaer #7 Ha nem lett volna benne azokban az emberiség elleni bűntett kategóriába nyugodtan sorolható filmekben, Ti sem bántanátok annyira szegényt! Én sem.. :D -
aislado23 #6 Hát én a vadász helyébe bármikor kivágnám ennek a szipus fejü bénaságnak a szivét a szőke kedvéért. -
Wittgen #5 A 2 Hófehérke filmet nem nagyon lehet hasonlítani, hisz teljesen más műfajt képviselnek. Ez darkosabb, akciódús, kalandfilmszerű, míg a másik vígjátéki elemekkel van tele, eltúlzott látványvilággal, aranyos karakterekkel.
Teljesen más célközönsége van a 2 filmnek. -
toarpad #4 -tükröm, tükröm mond meg nékem, ki a legszebb a vidéken?
-Te..DE NEM MA! -
pokolfiu #3 van egy fogadásom, a tükörnek vin diesel a hangja.... -
eNMi #2 "- tükröm, tükröm mond meg nékem, ki a legszebb a vidéken!?
- hát, h ez a hófehérke szebb lenne, az bizony kétlem!" -
kerge30 #1 Anélkül,hogy egyetlen percet is láttam volna bármelyikből (csupán az előzeteseiket),elég egyértelmű,hogy mind vizualitásában,mind epikusságában,mind cselekmény szövésében a Hófehér és a vadász egyértelműen magasabb babérokra tör és hatalmas sikert jósolok neki.Számomra az év egyik legvárósabb filmjévé lépett elő!