13
  • Zombee
    A keresztapa, Szárnyas fejvadász... micsoda szar adaptációk még ugyebár :).
  • NEXUS6
    Pl a Forest Gump, vagy az Egy csodálatos elme. Mindkét film jobb, mint a könyv.
  • Zombee
    Még csak ész se kell hozzá, csak jó sok imp :). Ehelyett lény alig volt benne, ráadásul gagyi vírusos sztori (a játék sem Oscar gyanús, de legalább pokol átjárós film nem nagyon van, ha mindenképpen a Doom3-at akarják filmre vinni), és a végére azért valami komoly boss-fight kellett volna nagy csúnya lénnyel.
  • Zombee
    Könyvből azért több jó film is készült már.
  • Gauge
    Szerintem meg nem volt rossz film. Nem kell az összes trailert megnézni, illetve a valóságra vajazó fizikát elvárni. Ez egy modern mese minden valóságalap nélkül és szerintem szórakoztató.
  • GyaxyBoy
    Hétvégén volt "szerencsém" látni a filmet! Nah, hogy ez mekkora az sz*r film... hihetetlen! Senkiknek sem ajánlom!
  • narumon
    Doomból egyébként iszonyatosan jó filmet lehetett volna csinálni egy kis ésszel. Tiszta Bolygó neve halál feelinget csak éppen furcsább lényekkel. Ehelyett kaptunk egy tizenévesek által is nézhető mesét, dögunalom sztoriban, minden eredetiséget nélkülözően :(
    Tipikus példája a totálisan elbaszott játékból film koncepciónak.
  • NEXUS6
    Hááát. Amennyire volt jó a GYU, mint könyvadaptáció, annyira volt nézhető pl. a Silent Hill mozi is. Szerintem.

Egy Uncharted, vagy egy Heavy Rain filmadaptáció azért tudna ütni, ott is van azért alapanyag és a játék maga is kiemelkedően filmes jellegű. Mass Effect dettó.

Nem az olyan agyatlan hentelésből kéne kiindulni, mint pl a Doom és akkor talán lenne jó mozifilm is. Az a film ugyan az, mint ez a film is, egy gyenge marketing, amit egy sikeres játék önmagában jelent a filmnek, nem fogja egyedül eladni, ha nincs mögötte tartalom.
  • narumon
    Mivel egyik játékból sem sikerült még jó filmet csinálni, és eddig könyvől is csak egy lett jó (Gyűrűk ura), én inkább fosok az összes ilyen filmesítési ötlet miatt...
  • nlght
    csinálhatnának a starcraftból vagy a diabloból filmet, a tavalyi blizzconon már jelezték is a blizzardosok, hogy jó lenne ha jelentkezne 1-2 producer/rendező ötletekkel (és persze pénzzel)

a fél világ ismeri ezeket, ráadásul már az eddigi blizzard cinematics videók is nagyon ütősek voltak, szal biztos igényes lenne és sokan vennének rá jegyet is, érthetetlen hogy eddig még senkinek nem jutott eszébe filmet csinálni, persze a 4. és 5. bőrlehúzás az megy rendesen hollywoodban...
  • Wittgen
    Igazság szerint én is egy nagyon jó látványvilággal megáldott történetmesélésre számítottam. A látvány még csak-csak, de a film maga teljesen unalmas volt számomra. Az év egyik csalódása.
  • kalapos01
    Aki megnézi az PR-függő. Aki nem nézi meg az PR-függő. Hogy is van ez? Mi abban a röhej, hogy valaki megnézte az előzeteseket és már abból látta, hogy valami trágyát akarnak megetetni vele? A sok hülye itthon meg simán benyelte, hogy nagy és piros és scifi, ezért megnézte.
  • endrev
    Röhej hogy ennyire önállótlan az amerikai nép, hogy ennyire PR-függőek. A jóhiszeműség..... (Nem mintha a magyarok nem lennének ilyenek, csak nálunk a gazdaság megy rá, nem egy mozifilm.)