Mass Effect 3 multis statisztikák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe kurva jo ez a multi majd minden nap nyomom. elotte persze mindig anyamat is felhivom, hgoy hogy van ma D:

anti hero

Fenrir
Érdekes, nálam egy bug sem volt a játékban pedig már kétszer is végigjátszottam. A multiban is kombináltan kb 50-es szinten vagyok, ott sem találkoztam bug-gal. Lehet, hogy rossz a törésed...

A halál csupán a kezdet...

Gondolom rendelkeztél elég War Assettel, hogy minden végdöntés elérhetõ legyen, ugye?
Az élet nem csak arról szól, hogy beszélgetünk, meg minden áron társaságban akarunk lenni. Most tök mindegy hogy valaki olvasni szeret, játszani, filmezni, kirándulni (egyedül) stb.

Viszont ami a Mass 3 programozását illeti, igénytelen. Komolyan mondom hatalmas hibák vannak benne, mait még a vásárlástól számított második héten sem orvosoltak (bugok, nem minden végigjátszás elérhetõ).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Négy PC hálózatban. Fater, mutter, nagymami és a gyerek. Nyomják a ME3-at multiban és közben dumálnak. Jó ez így?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Hadd a játékosok döntsék már el, hogy mivel töltik a kurva idejüket!
ezt az 1800 évet az userek mondjuk a családjukkal beszélgetéssel töltötték volna az jobb lett volna