16
  • pokolfiu
    húzónév? :D ezt jól írtad? talán lehúzónév.... nemigazán volt egyiknek sem kiemelkedő filmjei se minőségben se anyagiakban... mitől lenne húzónevük akkor?
  • dzsagon
    még csak el se mosolyodtam az előzetesen
  • xido
    Hát a mai generációnak semmit se mond a 21 jump street...bár a 2 srác neve kezd azért húzónév lenni szerintem..
  • kalapos01
    Mégis ki a fene figyel fel arra, hogy Kopasz osztag?
  • skinnyman
    Akkor ez kb valami olyasmi mint amikor az rtl klubon egy huszadrangu katasztrofafilmet ugy vetitettek le, mint Armageddon 2, miközben az eredeti címének kurvára semmi köze nem volt hozzá és amúgy is egy istenverte szar volt? Szép dolog ilyet csinálni, ez kell a parasztoknak... Egy barom cím kell csak és már repülnek rá mint légy a szarra.
  • zetortraktor
    "Azon meg ne csodálkozzon a sok jogvédő köcsög, hogy terjed a warez, ha el se hozzák idáig a filmeket, bezzeg torrentről simán elérhető lesz."

Te szánalmasan el vagy tévedve. Azt hiszed, hogy a kamerás verziók miatt terjed a warez? A többséget a dvdrip érdekli, annak kikerülése pedig független attól, hogy 1 nap vagy 100 nap múlva van a magyar premier.

Akit meg a szinkron érdekel az, ha világpremier a film, akkor hamarabb letölti szinkronnal a dvdripet, ha nem világpremier, akkor csak jóval később tudja letölteni. Vagyis éppenhogy a világpremier segíti elő a warezt.
  • Csaba007
    A bevétel lebeg a forgalmazok szeme előtt,és egy Kopasz osztag címrw tényleg sokkal többen felfigyelnek,ezért többen is nézik meg moziban.Tény,hogy rossz a cím,de ez is csak a magyarokat minősíti,hogy rendes címmel fel sem figyelnek egy filmre,csak akkor,ha valami hülyeség.
  • COOLancs
    Micsoda öteleteket gáncsolhattak el a címadó brainstorming-on:

21 Jump Street: A kopaszos tag

- Kopasz oszt' Agg
  • nlght
    Nem az a durva hogy egy tehetségtelen paraszt adja a magyar címeket a filmeknek (immár nem is tudom, kb. amióta olvasni tudok), hanem az hogy valaki még nagyobb suttyó idióta még fizet is neki ezért, mert azt hiszi, hogy a csávó minőséget alkot...

Azon meg ne csodálkozzon a sok jogvédő köcsög, hogy terjed a warez, ha el se hozzák idáig a filmeket, bezzeg torrentről simán elérhető lesz.
  • w32blaster
    Érdemes figyelni a magyar nyelv egyik fontos nyelvtani eszközére, az időre.
    Magyarázat:
    A "Letöltöttem szinkronos kamerás verzióban" múlt idő, míg az általad említettek mind jövő időben vannak.
  • bcrics
    Jonah hill a bébisintérben kb 3x ekkora volt, jól lefogyott a dagadt:D
  • kalapos01
    Miért? Tévében adják? Kijött a DVD?
  • Béka Benő
    ja... meg a The Babysitter-ből is Bébisíntér lett.
  • Béka Benő
    Ez a válaszlehetőség is több mint érdekes---> Letöltöttem szinkronos kamerás verzióban. (11%)
    Főleg úgy hogy nem is vetítik a hazai mozik !
  • erahurka
    Mi az hogy kopasz osztag? Honnan jönnek ezek az ütődött magyar címek?