17
WARP Játék
  • artschi
    Van már Steam-en is.
  • bon
    Nem tudom pontosabban leírni, mert elég egyértelmű volt az út. Visszafelé haladás és tuti belefutsz olyan részekbe ami korábban elérhetetlen volt.
  • SAXx
    Köszi, ennyit magamtól is kitaláltam :)
    Csak valami pontosabb iránymutatásban reménykedtem...
  • bon
    Visszafelé kell haladni, játék korábbi pályáin vannak olyan pályarészek amiket csak most tudsz elérni.
  • SAXx
    Rád gondoltam, csak sikeresen lespoilereztem a "Válasz" részt is :D
  • SAXx
    Üdv! :)
    Lehetne egy kérdésem hozzád?
    [spoiler] A végén, amikor már megküzdöttél minden elemmenl és sikerült elérned az utolsó üvegkupolás cucchoz, amiben az utolsó alien cucc van, ami belédszáll, stb... szóval, akkor azt mondja, hogy meg kell keresni a hajót, amivel le tud lécelni a bázisról, és amennyire emlékszem, azt mondja hogy menjek délre aztán északra, vagy valami ilyesmi... Mindegy, a lényeg, hogy baromira nem találtam el oda, ahova kellene, mindig csak körbe-körbe megyek a pályán, és vagy ugyanoda jutok vissza, ahonnan indultam, vagy pedig elakadok egy részen, ahol nem tudok visszamenni.
    Szóval ebben tudnál segíteni? :) Egy kis útmutatás jól jönne... [spoiler]
  • bon
    Igen
  • artschi
    megéri ezért az origin klienst leszedni és pénzt adni?
  • bon
    Végigtoltam, nehéz de jó játék volt, idegesítő részekkel (főként a boss harcok idegesítettek fel)
  • Maxtreme
    dehogy. Vannak elég gyakran checkpointok.
  • Ironman2
    Fárasztó ez a játék.DDD De nagyon jó.Egy félrenyomás,és kezdheted előlről a pályát!
  • Ironman2
    Én tegnap vásároltam meg

Ma meglesem milyen a game
  • Maxtreme
    1-2 órát játszottam vele az elmúlt napokban. Azt kell mondjam nem rossz, csak piszok nehéz és szemétláda tud lenni helyenként :)

-----------------------------------------------------------------------

Nesztek kis szösszenet a gk jóvoltából:

A hónapokkal ezelőtt beígért első negyedévi árkádjáték áradat első képviselője tiszteletét tette szerkesztőségünkben. Itt van nekünk a Warp, mely egy kicsit Portal, egy kicsit Metal Gear Solid, fűszerezve egy kis Shadow Complex-hangulattal.

A Cloning Clyde és az Xplosion család óta igazán megtanulhatták volna végre a tudósok, hogy nem érdemes sem emberi, sem pedig idegen lényekkel kísérletezni. De, hogyan is haladhatna előre az emberiség tudása, ha nincsenek ezek a végtelenül bátor és magasan képzett hősök, akik képesek mindent kockáztatni csupán egy falatnyi tudásmorzsáért. Ahogy az esetek többségében lenni szokott, ezúttal is pórul jártak, ugyanis főszereplőnk – eme furcsa és egyben bájos kis űrlény – kiszabadul, és nem kell sok idő ahhoz, hogy visszanyerje összes speciális képességét.

Első körben azt a szerkezetet fogjuk megtalálni, aminek köszönhetően képesek vagyunk nagyjából egy métert előre teleportálni, innen ered a nagyon találó Warp cím is. Idővel rá fogunk jönni, hogy nem csak, hogy portálódni tudunk, de képesek leszünk ezt különböző berendezési tárgyakba ugorva is tenni. Hogy ez pontosan mit is jelent? Röviden annyit, hogy csupán egy gombnyomással megtehetjük, hogy különböző hordókba, védelmi ágyukba, vagy éppenséggel emberekbe teleportálva zavart okozzunk annak kémiai kötésrendszerében. Elég lesz csupán párszor jobbra-balra rángatni a joyt ahhoz, hogy végleges anomáliát okozva hangos pukkanás kíséretében felrobbantsuk a kiválasztott „áldozatunkat”. Ez egy ember esetében például ronda véres foltot tud hagyni maga után.

Célunk természetesen az, hogy kijussunk a hatalmas kísérleti objektumból, számtalan akadályon átküzdve magunkat, melyeknek a legtöbbjét csak többszöri próbálkozásra leszünk képesek végrehajtani. Utunk során gyűjtögetnivalóként kisebbtestű idegen haverjainkat fogjuk összeszedni, akik nagy segítséget nyújtanak abban, hogy képességeinket továbbfejlesszük. Később már képesek leszünk magunkról csaliképet alkotni, vagy éppenséggel telekinetikus adottságainkat kihasználva távoli dolgokat megnyomni, olyanokat, mint mondjuk egy kapcsoló.

A játék grafikája nagyon szép és hangulatos, néha egyenesen eláll majd a lélegzetünk a részletességtől (a távolban úszkáló cápa például döbbenetes hatással lesz ránk). Frissítésképpen lehetőségünk lesz különböző ügyességi kihívásokat teljesíteni, az itt elért pontokat pedig összevetni a haverokéval. Ezeken végigmenni persze nem kötelező, hiszen a hosszú és tartalmas kampány már önmagában is sok-sok fejtöréssel és kontroller-széttöréssel eltöltött órát ígér.

Bár eredeti ötletet nem igazán tartalmaz, a folyamatos akció, fejtörés és lopakodás kellemes kombinációja megspékelve egy kis morbid humorral, és csodás grafikával mindenképpen tartalmas szórakozást ígér. A Warp jól indítja az évünket árkád fronton, és a 800 pontos ára manapság már nem is tűnik olyan soknak. Egy próbát mindenképpen megérdemel.

Emmeg' pár saját gyártmányú kép:

• tutituti
    még nem álltam neki,de lehet ma sort kerítek rá!
  • SAXx

Hivatalos honlap
  • kifli
    topiknyitás 1-es

ha valaminek topikot nyitsz írj rendes első hsz-t, miisez (képek, link a hivatalos oldalhoz stb...)
  • SAXx
    Sziasztok..
    Nem találtam fórumot a játékhoz...
    Játszik vele más is, vagy csak nekem tetszett meg ennyire? :)
    Némi segítség kellene.