17
CorelDraw X5 + windows 8 64bit Consumer Preview
  • Gibor
    "inkább legyetek csendben, minthogy hülyeséget pofáztok."
    Szerintem nézd meg az adatlapját annak az illetőnek akinek címezted a levelet és utána próbálj meg ilyet kijelenteni, ha ez nem elég akkor szimplán nézegess a fórumon és nyisd ki a szemed :)
  • bon
    Nem törvényszerű, hgy ami megy Windows 7-es oprendszeren az menni fog Windows 8-on is. Már én is futottam össsze olyan Microsoft programmal ami nem volt hajlandó települni Windows 8-ra.
  • Ryder159
    PhotoShop CS5, Visual Studio 2010, Visual studio 11 Beta és eddig minden játék fut rajta gond nélkül nálam, szóval nem olyan félkész az, mint ahogy mondod. Ami ment hetesen, annak mennie kéne ezen is. Ha nem tudtok neki segíteni, inkább legyetek csendben, minthogy hülyeséget pofáztok.
  • Met
    nyilván a koktélokat szereti mint a puzik
  • Narxis
    :DDD
  • MerlinW
    Az a röhej, hogy Corel szintű alkalmazást akarsz futtatni egy félkész OS-en. Na az röhej.. A bétát nem azért adták ki, hogy használd hanem, hogy teszteld a WINDOWS funkcióit. Nem a 3rd party alkalmazásokét. A Corel több mint valószínű, hogy nem készítette fel az alkalmazásait W8-ra. A W8 API pedig változott annyit, hogy ne fusson rajta minden. Még legalábbis. Hiszen nincs kész. Amíg nincs kész, nem fogják támogatni a szoftver és hardvergyártók. Majd RC/RTM kiadások után elkezdenek foglalkozni vele ők is. Gondolkodjunk.

A sört pedig minden férfi szereti. Hát milyen férfi vagy?:)
  • kazsmer
    Köszi, nem szeretem a sört.
    Röhej mi van itt.
    Megoldom...
  • Petka
    Ember! Bonts inkább egy sört!
  • pedobear
  • MerlinW
    ~10 hónap van a W8 megjelenéséig, mégis mire számítottál? Ha Corel-t szeretnél használni, azt tedd stabil operációs rendszeren.
  • Met
    Ez mondjuk verzió független topic, ez például hasznos dolog volt hogy meg tudd.

pixxel: amúgy nagyon sokan használnak Corel-t, kis névjegykártyás, bélyegzős üzletek, gravírozók. Viszonylag olcsó és ha a színkezelés problémáját nem vesszük figyelembe nagyon jó program.
  • pxxl
    "Corelt nem sok emberke használ"

nem véletlenül...
  • kazsmer
    Minden féle van de x5-ös nincs.
    Ne hülyeségeket írogassatok be hanem hasznos dolgot!
  • Met
    Van Corel-es topic is...
  • kazsmer
    Értem én, de ez speciális kérdés. Corelt nem sok emberke használ!
  • Maximus4
    Ez a topik pont az ilyen kérdéseknek van fenntartva.
  • kazsmer
    Sziasztok!

A CorelDraw X5 működik valakinek Win8/64bit alatt?

Próbáltam új telepítésnél, ezt ajánlották:
    install: win8/64bit
    install: Net 3.5
    install: coreldraw X5

Nem működik mégsem! Hiába rakom fel először a Net 3.5, mégsem működik.
    Próbáltam több gépen is.
    Van valakinek tapasztalat?

Köszi!