2 milliós siker lett az Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A komoly címek vagy multiplatformok, vagy PC exkluzívok.

Skynet
Warezos majom?😊
Lol, az MINDENNEL foglalkozik és itt szinte a legnagyobb...Dobjak olyat ami only konzol,az reális lenne mi? Idióta..😊
Megint itt vagy warezos majom?

Skynet Tag 2005-08-07 20:39:49, 2012-03-15 20:28:46 Ncore

Ne csak olyan torrent oldalakkal dobálózzál ami nem konzol játékokkal foglalkozik 😊

Skynet
Leszámítva a komoly címeket.😊
Helyes, vegyétek csak a sok szart, lesz mit warezolnunk a jövõben is! 😄

Skynet
Mindemelett ha a legnagyobb torrentoldalkat nézzük,háromszor többen warezolták le pc-n..😊
Nincs mirõl beszélni,elégedettek lehetnek mert az elõállítás megtérült,esetleg némi plusz is de ennyi,továbbra is szánalmasan alacsony a eladás a konzolhoz képest,míg a warez szánalmasan magas....
Skynet
2011 végén tartott másfél milliónál csak konzolon..😊
Az elõállítási költséget ne nehéz visszahozni egy port esetében.
Tinman
Lusta vagyok PC-s eladási adatokat keresni, de az tény, hogy 48 óra(!) alatt behozta a PC-s verzió költségeit... innentõl fogva, minden példány vegytiszta profit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Skynet
Lol...A majd 1.5-1.8 millás konzol eladás metlett eladtak vagy 200e darabot pc-n...van mit megköszönni...😄
Ha megérted a történetet és átérzed a játék hangulatát, akkor igenis jó játék, attól függetlenül, h a harc nem túl változatos. Nagy Stephen King rajongó vagyok, a legtöbb könyvét elolvastam és a játék az õ könyveinek a hangulatát idézi, ezért tetszik nekem annyira.
alapvetoen kell nemi IQ és EQ, hogy ertekelni tudj egy ilyen jatekot, de no para, mert szamodra ott van a cod es tsai :d

anti hero

Smuge
Errõl van szó, nem a csili vili agyonblurozott hi-res texturákon van a lényeg hanem a játékélményen ami igen csak maradandó lett. Sajnos kevés ilyen produktum létezik ami így megfogja az embert.

ffxi
Így kell játékot csinálni. Nem számít milyen "idõs".

Fákjúal!

Zoliz - nem túl sikeres? 😊
Pont arról szól a cikk, hogy milyen sikeres! 😄
Nálam az elmúlt 2 év legjobb játéka. Nem vagyok egy nagy PC gamer, nagyon megválogatom, hogy mire szánok idõt. Általában csak rpg-kel szoktam játszani. De az Alan Wake mindent forintot megért. 2 nap alatt 16 óra játékkal végig vittem. Nem sûrûn fordul elõ velem, hogy egy játék így letud kötni. A story nagyon jó a játék menet nem rossz. A kiegészítõ szálak érdekesek. A night spring tv adások kifejezetten félelmetesek. Minden elismerésem a Remedynek, hogy kiadták pc-re is miután megtehették. Remélem még sok kiegészítõje és további része is lesz.
Az átvezeto videok turhetoek a jatekban, a tobbi egy rakas * kupac. Le is toroltem mar a PC-rol.
Jó játék, csak rétegjáték, ezért nem túl sikeres.
Ezek után szerintem minimum egy bocsánat kéréssel tartoznak a PC-s közösség felé. Mert a sok habi pc warez miatt nem adjuk ki meg drága meg mégse elég neki 4 mag blabla szarságaikat most beszopták nem kicsit.