Kódolatlanul jön a Trónok harca a magyar HBO-ra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most komolyan azért hisztizel, mert nem érted, amit leírtam?
Van, aki azt várja, hogy sok érdekes sorozat szülessen. Eredeti ötletekbõl. Van, akinek az is jó, ha a kedvenc könyveit vagy korábbról ismert történeteket sorozatként vagy filmként feldolgozzák.
Itt van egy jó sorozat, aminek a történetét sokan már 10 éve ismerik. Õk örülnek, nézik, de az eredeti ötleteket továbbra is várják.
Van, aki azt várja, hogy sok érdekes sorozat szülessen. Eredeti ötletekbõl. Van, akinek az is jó, ha a kedvenc könyveit vagy korábbról ismert történeteket sorozatként vagy filmként feldolgozzák.
Itt van egy jó sorozat, aminek a történetét sokan már 10 éve ismerik. Õk örülnek, nézik, de az eredeti ötleteket továbbra is várják.
Jajj, inkabb hallgass a hulyesegeiddel..Mi az hogy "csak" az van benne ami a konyven? Megis mi a halal faszanak kellene meg benne lenni? Amugy varom a listadat az utosebb fantasy sorozatokrol...
"Semminek. De innentõl kezdve nem a kreatív energiák miatt jó a sorozat. Az alapanyag a jó. Lehetne igazán sikeresebb is."
Uristen....Igy-igy, hiszen filmre vinni ami le van irva csekelyseg..Csak azt tudnam miert olyan keves rendezesben sikerul jol megcsinalni...Oregem, lenyugozo vagy..az elo pelda, hogy agy nelkul is leteznek emberek...(amugy meg a forgatokonyvet rakjak at filmre...Semmi kreativitas nincs bennuk...Ja varjunk csak...Igen tudom, hogy 1 forgatokonyv nem azonos 1 konyvvel, de valahol megis..irott vs vizualis..)
"Semminek. De innentõl kezdve nem a kreatív energiák miatt jó a sorozat. Az alapanyag a jó. Lehetne igazán sikeresebb is."
Uristen....Igy-igy, hiszen filmre vinni ami le van irva csekelyseg..Csak azt tudnam miert olyan keves rendezesben sikerul jol megcsinalni...Oregem, lenyugozo vagy..az elo pelda, hogy agy nelkul is leteznek emberek...(amugy meg a forgatokonyvet rakjak at filmre...Semmi kreativitas nincs bennuk...Ja varjunk csak...Igen tudom, hogy 1 forgatokonyv nem azonos 1 konyvvel, de valahol megis..irott vs vizualis..)
Molnibalage:
http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series
"Highest Rated TV Series"
http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series
"Highest Rated TV Series"
Milyen lista? Az imdb-n listán csak mozifilmek vannak TOP 250-es listán, a sorozatok nincsenek és külön listát sem találtam soha.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Semminek. De innentõl kezdve nem a kreatív energiák miatt jó a sorozat. Az alapanyag a jó. Lehetne igazán sikeresebb is.
Én nem olvastam a könyvet, ezért szubjektívan is hozzá tudok állni.
(De ha olvastam volna is, menne)...
Egyedül a természetfeletti dolgokat hiányoltam belõle jobban, ha már a Pilotban elhúzták a legelején a mézes madzagot - kis horror beütés.
(De ha olvastam volna is, menne)...
Egyedül a természetfeletti dolgokat hiányoltam belõle jobban, ha már a Pilotban elhúzták a legelején a mézes madzagot - kis horror beütés.
"Arról nem is beszélve, hogy csak az van benne, amit leírtak a könyvben"
Mi másnak kellene még benne lennie?
Mi másnak kellene még benne lennie?
sorozatoknál felesleges felemlegetni az imdb-t, mert az imdb rendszere szerint nem lehet osztályozni, hiszen mit lehet osztályozni egy sorozaton? nyilván a többség a pilotot fogja, és csak nagyon kevesen térnek vissza, hogy állandóan változtassák az értékelésüket. szeretik, naná, de ezt nem az imdb-vel kell bizonygatni.
IMDB 9.4 TOP lista 4. hely. 😄
Szörnyen jó sorozat, az tény.
Majd a második évad után én is mérlegelek, hogy a legjobb-e, vagy csak szörnyen jó... 😄
Szörnyen jó sorozat, az tény.
Majd a második évad után én is mérlegelek, hogy a legjobb-e, vagy csak szörnyen jó... 😄
jó nagyon de annyira azért nem kurvajó.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egyik kedvencem, és viszonylag sok sorozatot nézek. A könyvekkel érdemes tenni egy próbát megéri. A sorozat csak amolyan kivonata az eseményeknek.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Emberek, több sorozatot kéne néznetek és rájönnétek, hogy ez csak nagyon jó, de nagyon messze van a kurvajótól. Arról nem is beszélve, hogy csak az van benne, amit leírtak a könyvben Sok könyvbõl lehetne jó sorozatot csinálni, ha nem filmet csinálnának belõlük.
Nagyon nagyon régen láttam ennyire jó sorozatot!!!
Érdekes volt ez a trailer. Életemben elsõnek halottam magyar szinkronnal😄
Érdekes volt ez a trailer. Életemben elsõnek halottam magyar szinkronnal😄
Ennél jobb sorozatot én még nem láttam. Egyszerûen 10/10.
Nothing Ever Changes