22
  • pifoeko
    ŐŐŐ ez nekem nagyon ismerős. Te most nem a demókról beszélsz??? Tökmindegy akármit csinálnak warez mindig lesz. Amúgy meg szarjátékok kapcsán soha a jó életben nem fogok játékra kiadni 15 ezer forintot vagy többet, főleg ha az olyan mind a modern warfare 3. Elavult grafika semmi újdonság történet gagyi ...stb
  • RoyalPredator
    Vki dobna linket, hogy az Activision mikor szólt be COD kapcsán?

Egyébként nem a játékosok a rossz emberek, hanem akik hulladékot adnak el drágán, minimális belefektetett munkával, óriási hype-al. Pl COD. Úgyvan.
    (BF3 se jobb, nehogy azt higyjétek!)

A Warez megoldás arra, hogy az emberek felmérjék, mennyit adnak ki a programért. Sokan csak kipróbálásig használják és törlik, majd megveszik.
    Akik nem, azok vagy csórók, értük aggódni felesleges - ígyse-úgyse veszik meg, de legalább élvezik (már ha olyan a termék, mint amilyennek hypeolják), vagy szimplán genyók. Utóbbira kéne rászállni.

De elég lenne, ha a program felét kiadnák publicba, hogy tessék kipróbálni, ez és ez a játék, ha tetszik, vedd meg, és tovább játszhatsz pár küldetésnél (több nincs belecsomagolva, és bővíteni se lehessen).
    Miért nem teszik? Mert tudják, hogy amit tesznek, gyakorlatilag átverés, és nem lenne sikere....
  • zola2000
    oké az orosz gajin entertainmentre elég merész azt állítani hogy "nyugati" ^_^
  • zola2000
    " japán = mangás,animes hasonló nem? "

nem feltétlenül, Japán a resident evil, metal gear solid, grand turismo, az összes verekedős játék a mortal kombat kivételével (tekken/soul calibur/street fighter/dead or alive stb), a Legend Of Zelda, a Yakuza a Dark Souls, a dynasty warriors a ... de jópár animés-mangás játékról is kiderült hogy az nyugati pl x-blades.

Én általában a wikipedián szokom nézni ki a fejlesztő, rá kell keresni a játék nevére, rá kell menni a fejlesztőre (developer), és a abból kiderül, de könnyen lehet japán játékba futni amiből nem is gondolod, végülis Japán a világ második legnagyobb videojátékkészítője(/zeneipara/gazdasága).
  • zola2000
    Igen, az utóbbi 1 évben jött/jön jópár nagy cím, de sok közülük régebbi és azért jönnek egybe mert "mindjárt itt a generációváltás és ezeket még ki kell adni".
  • IMYke2.0.0.0
    De 2011-ről írtátok, hogy nem volt jó játék...
  • Seth
    Ja értem. Viszont ez a hanyatlás nem 1 éve kezdődött
  • Kensin
    Földrengés, cunami, Fukushima.
    Monnyuk van ebben valami, valszeg többeknek volt jobb dolguk annál hogy most játékot csináljanak
  • Seth
    A lényeg, hogy te tudod miről beszélsz. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ne feledjük: 2011.03.11-et se...
  • Zombee
    Én mondjuk leszarom, ki mit mond, engem csak a minőség érdekel.
  • Prof William
    Ez aztán remek reklámozási taktika hogy lazán leszóljuk azt a vásárlói réteget akik a játékainkat veszik. Tanítani kellene.
  • Seth
    2011-ben a Dark Souls ugrik most be, az kihagyhatatlan és nem animés,mangás.Volt mnég egy kellemes Ace COmbat: Assault Horizon
    Kb ennyi 2011, nem is jut több eszembe
  • Kensin
    "Alig akad "1-2" jó. nulla se :D"

Azért van, pl Metal Gear Solid 4 és a nemsoká kijövő Metal Gear Rising, meg most a Final Fantasy XIII-2 se lett olyan gagyi mint az elődje, és bár nem egy nagy játék de a Trash Panic -al órákig el lehet lenni.

"szerintem úgy lehet felismerni leginkább hogy japán = mangás,animes hasonló nem?"

Nem mindig, a Silent Hill-ben hol van anime beütés? :)
  • JaSoN HuNTeR #8
    Tényleg sz*rok a japán játékok. DE a tudnak kocsit építeni. (Y)

Alig akad "1-2" jó. nulla se :D
    De én igazából még nem találkoztam olyannal, ami nagyon megtetszett volna, vagyis lehet, csak nem mindig azt nézem hogy japán-e, szerintem úgy lehet felismerni leginkább hogy japán = mangás,animes hasonló nem?, nos én ezeket nem igazán szeretem! :(
  • jtrencsenyi
    Pedig milyen igaza van mindkét dologban...
  • Laza
    Meg lehet nézni a Wii-t, hogy mennyi japán játék jött rá ... sokszorosa a többi platformnak.
  • Laza
    Nem csak a játékosok, eleve a mai emberek ... szóval általános viselkedés norma ez manapság, nem csak a játékosokra igaz ... csak nézz körül az utcán.
  • Kindred Blades
    Igaza hát, mindkét kijelentéssel (legalábbis elnézve, a játékosok a fórumokon miket vágnak néha egymás fejéhez), de ilyet nem mondhat nyilvános médiumban.
  • zola2000
    Igen, de ennek oka van, mégpedig az, hogy régen a ps2 volt a vezető platform Japánban is szoftveresen is, arra ha drágán fejlesztettek a pénz visszajött.

Ma mi a helyzet? Japánban a legsikeresebb platformok a kézikonzolok a psp(psv?)/(3)ds, az x360 nem megy a ps3nak csak közepes sikere van, emiatt a Japán fejlesztők elsősorban kézikonzolra fejlesztenek (meg is látszik, sem pspre sem ds/3dsre nincs éppkézláb nyugati játék, pedig a gépeket sokan veszik nyugaton is, japán annál több és jobb), a ps3mat csak pár japán cég vállalja be egyáltalán mert drága rá fejleszteni, és nem biztos hogy visszahozza az árát.

anno ps2n sokan dícsérnek sok olyan Japán játékot mint például ICO, Shadow Of The Colossus, Okami (/sok jrpg) aztán meg lehet nézni hányan vették meg azokat a játékokat nyugaton (nem elég sokan), ma már ekkora eladással nem hozná be az árát egy ps3 játék-> annak a rétegnek akinek nem felelnek meg a nyugati címek inkább 3ds/talán psvitában kell gondolkodni ma már.

Ha elterjednének a psvita/ps3/x360/esetleg pc :) összplatformos kiadás japánban az sokat javítana, de valamiért nagyon ragaszkodnak még mindíg az exkluziv címekhez a fejlesztők(/játékosok?).
  • Seth
    Pedig igaza van. A japánok lemaradtak, de nagyon. 5-6 évvel ezelőtt még elképzelni sem mertem volna, hogy ezt mondom.Évente 1-2 cím van csak ami említésre méltó
    A másik kijelentése viszont no comment, bevágta a durcit :)
  • zola2000
    Én már odáig jutottam hogy a call of dutykat le sem warezolom

és egy nyugati játékot sem, az assassins creed 2, a far cry 2 és a crysis 2 demoja volt az utolsó 3 nem japán játék amikkel játszottam, tény hogy technológiailag fejlettebbek, de valahogy "kösz nem kell" hangulatom van tőlük. Gondolom -általában- az amerikaiaknak is ugyanez lehet a japán cuccoktól, csak pont fordítva, ez van.

De a trollkodás nem egy értelmes emberre vall.