Loadout (free2play)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Ez alatt az idõ alatt megnéztem miket lehet ingame elérni:
- van wh-s scope
- van olyan képesség amivel "repdelhetsz"
Továbbá a csapattársaidat is tudod buffolni amik által gyorsabban futnak nagyobbat sebeznek több hp-juk lesz stb...
Amiket leírtál azt mind tudja a játék eleve. Kicsit nézd át a Tech Tree menüpontot és rájössz hogy egyikhez sem kell cheat amit leírtál 😊
Ha meg rossz fegyvert fejleszt az ember mint én, akkor meg végképp elmegy tõle a kedve. A Rifle fegyver osztály szarra sem jó... 2 órányi kék akármit öltem bele.
A tüzes, sniper csöves beam fegyver, na az az OP. De hihetetlenül. Meg a lézer követõs rakétavetõ.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ui.: A napokban történt meg az elsõ Bann wave; tehát nem kell aggódjunk folyamatosan szûrik a csalókat.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Rakétavetõ nagyon OP, az plusz valami automata rifle kivégzésnek, és jó is😛
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.gameitems.com/get-your-loadout-closed-beta-key-giveaway-460.html
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Where:
The Boston Convention & Exhibition Center
Booth #686
Just a quick reminder that we'll be at PAX East 2012, later this week. For the first time ever, Loadout will be playable to the public. If you're going to be in the Boston area April 6th-8th, be sure to stop by PAX Booth #686, for your chance to play Loadout! Also, for our Beta Registrants: the closed-beta for Loadout should begin later this month.
We have received thousands of requests for beta access. We'd like to thank all of you for helping us make Loadout the best game it can possibly be. Initially, Beta access will be limited to a smaller group. Be sure to follow us on Facebook and Twitter for more updates at the links below. See you in Boston!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez ilyen poenos hent lesz ugy tunik. Kell ilyen is (ha dolgoznak vele eleget es jol csinaljak meg persze). 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)