23
-
Landro #23 A tervek alapján a top 3-ban kb 10 gyártó lesz majd. -
#22 Természetesen a márkák közötti különbségekre gondoltam, nem a termékcsaládok közöttiekre. -
#21 Owned :D -
caius marius #20 #16
Tiszteletet???
Nemà. azèrt mert megteheti, hogy sokat költsön, sokszor feleslegesen?
Tiszteletet èrdemel mongyuk egy sportolò, vagy egy idös ember aki tisztessèggel vègigdolgozta az èletèt, stb.. De baszki azèrt mert vàsàrol? Faszt!
Ez ritka nagy baromsàg volt. -
FoodLFG #19 Jó, majd küldök nekik képeslapot karácsonyra "köszönöm, hogy a fogyasztói társadalom zombi birkája vagy" szöveggel. -
Jackal #18 Mivel már 6-8 éve a elég erősen jelen vannak a mobil központok területén is, ezért biztos vagyok benne, hogy a név nem tűnik el, és ahogy haladnak a fejlesztésekkel okostelefon területen is, az nagyon durva. Nem lesznek piacvezetők, de olcsó és működőképes telefonokkal tuti elég nagy részt lecsapnak az androidos telók terén(3.-4. helyen simán lesznek). -
#17 A temahoz: kivancsi vagyok 2015-re egyaltalan emlekezni fog-e valaki erre a markanevre!?
Amugy meg most mit akarnak? Nincs sajat OS, tehat a leglenyegesebb dolgok nem is rajtuk mulnak. Design-ban semmi extra, sot. Marad a HW, azert meg meg nekik is fizetniuk kell. -
#16 Ennek a "sok hulye"-nek koszonheted, hogy olcsobban vasarolsz, megerdemelnenek egy kis tiszteletet... -
#15 Az ugyanott készül minőségben ugyanaz gondolatod eleve hibás. Ugyanazon gyáron belül is képesek szart gyártani olcsón vagy űrtechnikás szuperminőséget drágán. Csodák nincsenek még kínában sem. -
FoodLFG #14 hajrá hajrá! Úgyis 10 000-ért akarok majd használt okostelefont venni (többet nem ér egyik sem).
Szóval csak had jöjjön. Minden új cucc lenyomja a régiek árát + van egy olyan hatása is, hogy a sok hülye azonnal le akarja cserélni a már meglévő telefonját újra, ami még tovább nyomja lefelé az árakat. -
#13 A többi is ott készül gyakorlatilag, ez legalább a sajátjuk lesz a legutolsó alkatrészig. Minőségben tehát ugyanaz, az árból kell lefaragni és jöhet. -
willcox #12 +1 -
willcox #11 "A gond azzal van, hogy minden huawei eszközbe belelát a kínai állam." - az nem jelent neked gondot, hogy az usák eszközökbe meg az usákok? Egyébként meg pont az usákok azok, akik nyíltan kikövetelik, hogy ők mindenbe beleláthassanak. Ez téged egy cseppet sem zavar? Mert engem ez zavar. -
#10 Teszek rá ha össze van lopva ha jó az ár/érték arány. A support kérdése már érdekesebb. -
MR007 #9 "A cég 2015-ig a világ vezető mobil- és okostelefon-márkájává akar válni, s minden kategóriában a legjobb készülékeket akarja elkészíteni."
Jó, akkor majd 2015 környékén visszanézek.Nekem csak a legjobb kell.
-
#8 Én még mindig azt mondom, hogy a viszonylagosan olcsó ár és a brutális hardver még nem minden... Arról nem beszélve, hogy minden kínai gyártó úgy lopkodja össze a nagyoktól a készülék dizájnelemeit. Persze szoftveresen azért bele tudna vinni valami pluszt, de érzésem szerint nagyobb sikerre egyelőre csak az árérzékeny régiókban számolhatnak. -
caius marius #7 Meg mèg abba amibe akar...
-
Cat #6 A gond azzal van, hogy minden huawei eszközbe belelát a kínai állam. -
dartois83 #5 Szerintem sem a Huawei elnevezéssel van gond.
Wikipedia szócikk: "Name - (Chinese: 华为; pinyin: Huáwéi) officially transliterates in English to Huawei. The character 华 means "splendid" or "magnificent", but can also mean "China". The character 为 means "action" or "achievement". The two characters combined (Huáwei) can be variously translated as "achievement", "magnificent act", or "China is able"...."
Magyarán azt is jelentheti, hogy "Kína képes rá". Végre nem abból próbálnak tőkét kovácsolni, hogy ipari szabadalmakat és védjegyeket másolnak, hanem saját brandet építenek. A pl. Samsung és a Hyundai is elég szokatlan lehetett régen, nem beszélve a Mitsubishiről és tsairól....most még is minőséget jelentenek.
-
AzraelArchangel #4 Alapvetően ha ár-érték arányban jók lesznek a készülékek, akkor lehet esetleg számolni velük... de azért ha a konkurencia is odateszi magát akkor nem lesz olyan egyszerű... kérdés, hogy a kínai állam mennyire van benne a cégben. Állami forrásokkal lehet felveszi a versenyt a nagyokkal... mindenesetre érdekes 3 év elé nézünk... -
caius marius #3 Ez hulyeseg. Jo marketinggel a szart is el lehet adni. Az, hogy valaminek kinai neve van nem jelent semmit. Raadasul, ha tenyleg minoseget csinal akkor berobbanhat. Mivel a tradicionalis markanevek is egyre inkabb veszitenek a korelyuk epitett imagebol igy sztem nem lehetetlen amit akarnak. -
Nonix #2 Ameddig nem nevezik at magukat ez nem fog menni. Mert gagyi kinai nevuk van es nem erdekel sok embert emiatt, hiaba gyart jo cucokat. -
hurkaur #1 :D