9
  • a_n_d_r_e_w
    #9
    Wrong. Az ICS ugyanugy folytatasa a HoneyCombnak mint a GingerBreadnek, egy android van mar csak, tabletre es telefonra is 4-est raknak. Az 5-ossel kapcsolatban meg annyi pletyka volt mar, az meg hogy az tabletre koncentralna igen valoszinutlennek hat miutan majd egy evig dolgoztak azon, hogy ujra egyseges legyen a rendszer.
  • Cat #8
    sokan nem mernének egy kisgyerek kezébe adni egy ilyen drága eszközt, pl. simán leönti szörppel.
  • Inquisitor
    #7
    Érdekes, miért pont 4.0-ás? Tabletre a 3.x való, nem? És mielőtt valaki a telefonon terjedő (igaziból annyira még nem) 4.0-val jönne, nem rég volt hírben, hogy nincs messze az 5.x ami ismét Tabletre optimalizált verziót takar.

    Én gyerekkoromban egy Gameboynak örültem volna, de csak "kvarcjátékra" futotta. :D

    A fiam 3.5 éves és amikor megkaparintotta a telefonomat másodpercek alatt jött rá dolgokra ami nekem hosszú negyedórákba telt első bekapcs után ... ő már új generáció. Én meg a szüleimen mosolyogtam, mert nem voltak képesek egy VHS lejátszót kezelni anno.
  • Archenemy
    #6
    gyerekem 2 éves, és iPadot tudja használni. Más kérdés, hogy a játékokkal nyilván nem úgy játszik, ahogy kitalálták azokat, hanem főleg nézegeti meg összevissza nyomkod.

    pláne iPadon is vannak ilyen tökkicsi gyerekeknek kitalált játékok, amik iolyen nagyon egyszerű interakciókra építenek (pl. pukkantsd ki a lufikat, stb)

    venni úgyse tud semmit, mert ahhoz jelszó kell, nagy bajt meg nem tud csinálni, mert azt meg az iPad nem engedi. szal sztem az iPad is jó kisgyerekeknek

    szerintem a fenti terméknek nincs sok értelme, de attól még sok, a számtechben kevésbé jártas ember meg fogja venni, és ez nem is baj
  • nextman
    #5
    Es szerintem van ertelme szurni a tartalmat, ha a gyerekeidrol van szo.
  • nextman
    #4
    100 euro szerintem nem sok a HW reszeert.

    En gyerekkoromban orultem am volna egy ilyennek.
  • globint
    #3
    Máskor is láttam hasonló butaságot. Olyan játék-számítógépet, (Első számítógéped néven), amelyik annyiba került, amennyiért már rendes gépet is kaphatna a vásárló. A tudása meg mint egy karóráé! Hülyeségnek tartom, de csak van értelme, mert különben nem árulnák.
  • gforce9
    #2
    Hát tuti az kell legyen. A gyerekek a mostani eszközöket is percek alatt megtanulják kezelni. Semmi szükség arra, hogy kifejezetten nekik fejlesszenek valamit. De biztos el lehet adni a sok sznobnak :)
  • Petka
    #1
    Ugye ez most csak valami vicc?