10
-
endrev #10 És láttam, és szuperjó. Ha ez bukás (és ha nem azért, mert a piaci fogadtatás interferált egy másik filmével), akkor valami gond van az emberek ízlésével. Kérgesedik a szív, romlik az értékrend? Vagy mi-van-itt? -
endrev #9 Gyerekkorom kedvenc olvasmánya volt. És most meg is találtam egy elfeledett polcon a Thuvia a Mars lánya, a Mars istenei című köteteket és egy harmadikat, a címére pont nem néztem rá, de a sarkvidéken játszódik, a borítóján havas táj van, utóbbit anno nem is olvastam valamiért. Micsoda kincsek porosodtak ott!! :D
Lesz mit olvasni a mozi után! :) -
endrev #8 Zolthen, nézd meg az előzetest, és feltámad benned a gyanú! ;) -
Gulyu84 #7 Ma néztem meg, én a trailer alapján gagyira számítottam, de kellemesen csalódtam a filmben. -
pokolfiu #6 az amire felnéz a klipp végén, s amivel folytatódna/folytatódik onnan... nézz utána teis és megérted miért sci-fi... -
#5 A könyvek nagyon jók ezért várom a filmet, de tény, hogy nem ezzel a címmel vártam, csak egy forumból értesültem róla hogy ez az. Szóval elég baklövés a címválasztás a disney részéről. -
Zolthen #4 És ebben mi a sci-fi? -
cS6Szi #3 Én úgy jó féléve láttam az első trailert. Fogalmam se volt róla ki vagy mi az a john carter, de fogtam magam utánna néztem. Elolvastam az első könyvet a sorozatból, azt ami majd a film témáját is adja. Kemény 100 oldal volt. Nagyábból 2-3 óra alatt el olvastam. A könyv jó volt. A filmet meg én is megnézem moziban. Nekem várós. -
Yutani #2 Ezt inkább nem nézem most meg, majd az egész filmet a hétvégén a moziban! -
pokolfiu #1 ez inkább valami 10 peres sűrítmény az első fél órából...