Peter Molyneux kilépett a Lionhead berkeiből

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
A Fable 1 egy szemét volt, abszolút nem szerethetõ dankóros képû fõhõssel... A második részben mindent kinõttek ami a elsõ részben hiba volt és egy egész jó kis cucc lett.. Aztán jött a harmadik rész ami tulajdonképpen a második rész faékre butított változata új sztorival és eseményekkel...
Csak a hype volt a nagy a Fable címeknél PM neve miatt,de maguk a játékok mint RPG semmilyen szinten sem mutattak túl egy középszerû játékon. (Ja hogy az xbox 360 fanok szerint ez nem így van??? Pfpfpfff...😄)

Ideje visszatérni a B&W és hasonló vonalra...
Engem a CoDok sem hatottak meg...

A fable 1. része még a jó játéknak volt mondható de a folytatásai már valahogy nem értek az elsõ rész nyomába.

Mondjuk lehet velem van a baj, mert minél inkább hypeolnak egy játékot annál inkább taszít, és inkább keresek mást.
narumon
helyett kurva jó játék. Kettõt bármikor elõ tudom venni megint és a három sem volt olyan rossz mint ahogy beállítják. Ha ennyire szar hype játékok jelennének meg az év világon semmi bajom nem lenne a játékkínálattal.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Frosty01
kit érdekelnek a codok 😊)

ráadásul szerintem azok abszolut nem szórakoztatóak. hülyebiztos kezelés, és minden mozdulattal achievment unlocked felirat, a második rész óta nagyon alacsony a színvonal.

practitioner of the forbidden arts of death

Pff a CoD-okis agyon vannak hypolva, mégis zsórakoztatóak. Pedig nem kiemelkedõek. De ez így van a legtöbb címmel (Halo, Gears of War stb).

A Fable 1 annak idején nagyon jó kis játék volt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Frosty01
naponta cikkezett*

Frosty01
ez tény, minden fable megjelenése elõtt az összes gamer oldal heteken keresztül napokig cikkezett ha nem emlékeznél, peter is minden nap sajtótájékoztatókat tartott meg szórta az üres ígéreteit <#idiota>
maga a játék lehet hogy hangulatos, de semmiben sem kiemelkedõ véleményem szerint.
egyébként ez így van, ez az én egyéni szubjektív véleményem, nem kötelezõ egyetérteni velem 😊

Molnibalage
+1

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

köszönjük az egyéni szubjektív véleményedet 😄 biztoss ez a színtiszta igazság is...

Frosty01
nem volt az, csak színtiszta hypeba volt csomagolva mindig is.

Pretorian
Nemtom mitõl volt olan nagy durranás a Fable-sorozat, én az elsõvel játszottam, de meguntam már az elején.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hú, de jól informált vagy. Vagy te is ott dolgozol az MS játék részlegénél?
Lépjen be a Double Fine-ba 😄 Azért én még megnéztem volna egy B&W 3-at... talán a megmaradt csapat csinál majd egyszer egyet. Amúgy nem csoda hogy Fable-t csináltak mostanság, az volt a legjövedelmezõbb, a B&W 2 majdnem megbukott, a The Movies meg konkrétan tényleg megbukott.

Zomil
Jol is teszi, mert a Microsoft nyomására eléggé ottragadt a Fable sorozatnál.
Esetleg visszamehetne az EA-hoz egy uj theme park, populous vagy Dungeon Keeper folytatást megcsinálva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"