8
  • hammerjoe
    #8
    Csak neked megsúgom: elég ha egy vezeték leszakad. Fogd csak meg és rájössz. Amire te gondolsz, az csak a levegőben működik, addig amíg nincs földelés. Mikor a földön állsz, bőven szenet csinál belőled!
  • finizlik
    #7
    Igen azért?

    Akkor szerinted miért lehetett a 90-es évekig építeni iskolákat ilyen alá? Persze tudom, akkor még buták voltak az emberek és nem tudták hogy le tud szakadni a drót. (mellesleg ha egy szakad le az égvilágon semmi sem fog történni csak riadalom (Amúgy hányszor láttál ilyet leszakadva?).

    És a rákosok aránya sem volt ezerszer magasabb az ilyen helyeken valóban...
  • mortep
    #6
    @finzlik te beszélsz hülyeséget

    Magasfeszültségű vezetékek alá azért nem szabad építeni, hogy ha valami oknál fogva leszakadna a vezeték, ne égesse szénné az alatta levőket.

    Egyet értek abban, hogy bizonyos elektromágneses sugárzás káros lehet az egészségre (pl. mikrohullám). De vannak ártalmatlan vagy éppen egészséges elektromágneses hullámok is, ilyen pélául a fény :)

    gkalcso által említett napelemes ruhadarabok már léteznek, csak keress rá "solar powered jacket"re pl.
  • finizlik
    #5
    Te buta...

    Azt tudod hogy mit csinál az elektromos mező? Nem mi?

    Tippelj miért nem lehet magasfeszültségű drótok alá intézményeket építeni sehol a világon? Pedig azok a vezetékek nem 1 méterre vannak tőled hanem 15-20
  • Szemjuel
    #4
    az is rákkeltő ha kimész a friss levegőre... hagyjuk már ezt a szart.. egyébként igen létezik, kereskedelmi forgalomban is.
  • finizlik
    #3
    Hülyeséget beszélsz. Ha ilyen szinten lennénk akkor minimum lenne egy dokkoló mentes töltés, ami van is már vagy 5 éve csak éppen nem gyengén rákkeltő dolog
  • gkalcso
    #2
    Hazaérsz és dokkolsz a házimozira. Ezzel kész is a mozi és a játékgép. Mobil mód esetén meg mehetne pihibe 3 mag.
    Aksi ügyben valami mobil napelemes megoldást kitalálhatnának. Pl.: Nadrágba, pulcsiba beszőttet. Esetleg testhőt vagy mozgást hasznosítót. A zsebbe meg ott lenne a csatlakozó a töltéshez ;)
  • finizlik
    #1
    Nem azért már de 4 mag MINEK????

    Aksik élettartamával kezdhetnének már valamit.