5
-
#5 Soha nem mentek felhőbe ezek szerint jól tettem, be is tudtam olvasni tökéletesen a második rész állását, fel is használta a progi, azért én óvatosan fogalmaznék, hogy a 3. rész a legjobb. Nem rossz nem rossz, de azért hirtelen nem mondanám, hogy a legjobb rész. -
Eriongtk #4 Nyilvánvaló, hogy ezért :/ Hülyék lennének negativ reklámot csinálni saját maguknak, főképp megjelenés előtt. A gond ott kezdődik, hogy ha ezt korábban mondták volna (engem nem érint ez a hiba), akkor lett volna lehetőségük embereknek újratolni a játékot, ezúttal felhő kizárásával.
Mondjuk azt is hülyeségnek tartom, hogy ne lehessen onnan letölteni a játékállásokat, configokat, stb...
"vagy keresgelhettek volna neten h talaljanak egy mentest"
Eeeeegen, ez is megoldás. Az a baj, hogy elég nehéz pontosan olyat találni amilyet mi akarunk, van hogy 90%-a jó, de ugyanakkor van EGY vagy KÉT olyan döntést, amit mi máshogy akartunk. Aztán, ha mégis minden jó is, akkor a P*nis Shepard név rontja a hangulatot :) :/
-
Lollerka #3 vagy keresgelhettek volna neten h talaljanak egy mentest -
Gulyu84 #2 meg van az oka ennek is, gondolom a friss húsok akik eddig nem ismerték a játékot rohantak megvenni a második részt hogy onnan folytathassák a harmadikat ahol ott befejezik -
Eriongtk #1 Na, pont az ilyen és ehhez hasonló baromságok miatt van a jóöreg users/documents használva.
Nem hiszem el, hogy nem voltak képesek ezt előbb mondani, nem hiszem el, hogy ez csak most derült ki...