Nem minden esetben hozható át a Mass Effect mentésünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha nem mentek felhõbe ezek szerint jól tettem, be is tudtam olvasni tökéletesen a második rész állását, fel is használta a progi, azért én óvatosan fogalmaznék, hogy a 3. rész a legjobb. Nem rossz nem rossz, de azért hirtelen nem mondanám, hogy a legjobb rész.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nyilvánvaló, hogy ezért :/ Hülyék lennének negativ reklámot csinálni saját maguknak, fõképp megjelenés elõtt. A gond ott kezdõdik, hogy ha ezt korábban mondták volna (engem nem érint ez a hiba), akkor lett volna lehetõségük embereknek újratolni a játékot, ezúttal felhõ kizárásával.
Mondjuk azt is hülyeségnek tartom, hogy ne lehessen onnan letölteni a játékállásokat, configokat, stb...
"vagy keresgelhettek volna neten h talaljanak egy mentest"
Eeeeegen, ez is megoldás. Az a baj, hogy elég nehéz pontosan olyat találni amilyet mi akarunk, van hogy 90%-a jó, de ugyanakkor van EGY vagy KÉT olyan döntést, amit mi máshogy akartunk. Aztán, ha mégis minden jó is, akkor a P*nis Shepard név rontja a hangulatot 😊 :/
Mondjuk azt is hülyeségnek tartom, hogy ne lehessen onnan letölteni a játékállásokat, configokat, stb...
"vagy keresgelhettek volna neten h talaljanak egy mentest"
Eeeeegen, ez is megoldás. Az a baj, hogy elég nehéz pontosan olyat találni amilyet mi akarunk, van hogy 90%-a jó, de ugyanakkor van EGY vagy KÉT olyan döntést, amit mi máshogy akartunk. Aztán, ha mégis minden jó is, akkor a P*nis Shepard név rontja a hangulatot 😊 :/
vagy keresgelhettek volna neten h talaljanak egy mentest
meg van az oka ennek is, gondolom a friss húsok akik eddig nem ismerték a játékot rohantak megvenni a második részt hogy onnan folytathassák a harmadikat ahol ott befejezik
Na, pont az ilyen és ehhez hasonló baromságok miatt van a jóöreg users/documents használva.
Nem hiszem el, hogy nem voltak képesek ezt elõbb mondani, nem hiszem el, hogy ez csak most derült ki...
Nem hiszem el, hogy nem voltak képesek ezt elõbb mondani, nem hiszem el, hogy ez csak most derült ki...