Mozgásban az X-COM: Enemy Unknown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetszetõs. Az biztos hogy jobb lesz mint bármelyik Aftershock/Aftermath/Afterakármi

Hát nem is részletezték a dolgot, annyit mondott csak a lead dizájner, hogy simplified lesz, vagyis leegyszerûsítik, de ugyanúgy idõegységek lesznek itt is, majd meglássuk mirõl is van szó, ha látunk gameplay jelenetet is késõbb.

Azt értettem hogy átalakították a TU rendszert, de nem igen értettem vagy hangzott el hogy mégis mi alapján lesz majd meghatározva a katonák által egy kör alatt megtehetõ távolság. Azt értettem hogy vagy mozogsz és lõsz, vagy lõsz és mozogsz, netán lõsz és lõsz, vagy mozogsz és mozogsz... Ennél azért a TU rendszerben kicsit többet lehetett csinálni. Bár ott meg már elszállt a dolog a kezdõk és a veteránok között.. az egyik vagy lépett vagy lõtt a másik meg a fél pályán átrohant és közelrõl tarkón sorozatvetõzte az idegent.
zorrobomber
the more the merrier

zorrobomber
tök más cég fejleszti szóval így hogy lesz ez is, én aztat is örömmel várom

curse
jo lesz ez, erzem

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

xcom fpst scrappelni kene a faszba mintha soha nem tortent volna meg

anti hero

Hát igen, csak remélni lehet hogy elég figyelmet fordítanak majd a PC-s átírásra

De valamit félreértettél, a TU-k nem tûnnek el, sõt visszahozzák õket, csak kicsit leegyszerûsítve, ugyanis az új UFO szériában csak idõlassítás és megállítás volt, az eredeti X-comoknál volt hogy az embereid idõegység-bõl gazdálkodtak, szóval most megint ez lesz, reméljük nem szúrják majd el 😊

De jó lenne végre egy olyan ingame videót látni akármilyen multiplatform játékból ahol nem A,B,X,Y gombokat mutogat a képernyõ.. mert attól félek PC-n is ezeket akarja majd használtatni velem, mert retardált lesz a port..

Ettõl a játéktól meg csak a TU-k eltüntetése miatt félek kicsit, a többi kezd meggyõzni arról hogy jó is lehet, és méltó a régi címhez.