Megérkezett a Radeon HD 7850 és HD 7870

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen mindenki 100 ezres vidikártyákkal játszik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Most miért? <#confused> Egy zárt dologról beszélünk, amit csak az nVidia ösztönzésére ( pénz ) használnak a készítõk, ill használnák, mert a kutyának sem kell. Egyedül a Batman ami értelmes játék és tartalmaz physx-et. ( Nem mintha, nem lenne nélkülözhetõ a lebegõ köpeny ) A többi tucatszemét játék meg kit érdekel? Tényleg nagyon képben vagy... és még te nézel le másokat...

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Jól van, látom értelmes okos emberek vagytok...
Pretorian
Beruháznék egy 7850-re, csak szerintem itthon 80-90k között lesz, ami rohadt sok azért érte. 5850-6850 már 35k körül vannak újonnan.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Egyébként a haverok rendre letiltották azt a nyomi phisixet!!
Sokkal jobbak voltak játékok nélküle! Sõtt volt ahol inkább hátrány volt a futtatása!Azért a 6970-et maximum 7970-re fogom cserélni majd valamikor a nyár végén 😊 De az is lehet, hogy bepattintom õket egymás mellé! Azért 5 GB DDR5 crossfire nem lehet annyira rossz 😊

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

WOAR és OLD !
Én ahol intel illetve Nvidia cikk van oda be sem nézek! Legfõképp azért sem, hogy fikázzam az ott beszélgetõket!

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Nem azt írtam hogy a pisix jobb, nem véletlenül használtam ezt a megnevezést én sem. 😊
Amúgy meg a legutóbbi AAA-s cím pisixel az a Batman: Arkham City volt, bár ott is inkább csak a füst, meg papír meg egyéb részecskeszerû elemek fizikája volt, meg persze a köpenyé.
A normális fiztikával rendelkezõ játékok közül ellenben én se nagyon tudnék mondani címet.

De ettõl függetlenül még sajnos ezen programokban nagyon megroggyan a teljesítménye szegény AMD kariknak.
rágógumi
nice a fogyasztás de a 102.000 HUF az .. bazzeg.

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

és csinál valamit azon kívül hogy leveleket repkedtet meg ruhákat lobogtat...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

jaja, a pár pisix védõ, mondhatna pár AAA-s játékot, amiben pisix "szív" dobog.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Egyrészt ahol pisiksz van, max látványfizika van, értelmes tapasztalható fizika szoftveres, ugyanis mint írtam a pisiksz egy szar, parasztvakításra jó, de értelmes fizikára nem. Nem hiányzik a pisiksz támogatása, szerencsére elenyészõ mennyiségû játék használja a gpu-s pisikszet hiszen a hülye is látja mennyire le van maradva a rendes motorok mögött, na meg azt látva hogy amióta az nvidiával kivetették a cpu pisikszet lassító okosságokat, semmi elõnye nincs a gpu-s pisiksznek.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

játék is lesz hozzá?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Ott hogy ahol a pisix felelõs a fizikáért ott nyögni nem tud semmit, míg más fizikai motorokban meg hozza amit kell.
Köszönjük Emese a konstruktív hozzászólást.
mutasd hol? Mert az nvidia saját fizikája pisiksz messze a legszarabb az összes közül, ha valamiben az van, az egyet jelent a 0 gagyi, max látványfizikával.

Valamit ki kéne találniuk a fizikára, mert az nvidia nagyon elhúzott ilyen téren.
AgentKis
Na ezen már jól pörögnek majd a windóz8 csempéi <#eplus2><#eplus2><#banplz>

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...