46
  • finizlik
    A keresztény egyházak miért kérnek több MILLIÁRDOT hogy megismerd a jézus / isten kombó mesét?

Mi közöd van a magánéletéhez? Semmi.
  • nlght
    John Travolta buzi, szóval nekem biztos hogy soha nem lesz példaképem. Másrészt ha annyira jófej a szci, akkor az rengeteg elrettentő történet kiszabadult emberektől az mi? És miért kérnek el több millió forintot, hogy levelupolj (és megismerd a Xenu mesét)?
  • finizlik
    Nem értem miért baj hogy ha tehetném fegyverrel irtanám egy olyan ideológia dolgait és embereit ami több millió ember haláláért felelős ill. több száz ezer milliárd eurót sikkaszt el minden évben.

nlght: Semmit nem tudsz a Szcientológiáról. Többet tettek az elmúlt 50 évben az emberekért mint a keresztények. Lásd egyedül ők mernek harcolni az elmegyógyintézetek ellen (CCHR ha jól emlékszem). Nem gyenge dolgokat csináltak ott az emberekkel... És ők sem totális harcot csinálnak hanem csak ahol úgy bánnak velük... Nem egy olyan embert "szabadítottak ki" aki egyébként teljesen értelmes csak 10 éve napi 20 órában le van nyugtatózva és kb úgy él mint egy saláta. (Az egész mozgalom egy magyar ember miatt indult mellesleg, akire az USA-ban azt mondták elmebeteg mert magyarul beszélt és nem tudott angolul.. Be is zárták egy időre)

De a Szci mellesleg ÖNKÉNTES. Én meg fizetem a sok buzi egyház támogatását az adómmal miközben pusztítani akarom őket. A Szcik egy fillért sem kapnak tőlem mivel NEM vagyok tag. Ezért becsülöm őket. Amúgy nem kevés nagy ember Szci. Legjobb példa John Travolta, hatalmas ember és ő még jóval az előtt lépett be hogy híres lett (sokan ezt nem hiszik el neki)
  • nlght
    1. A lulzec-ből lett az anonymous, ha jól tudom (pontosabban a keménymagból)
    2. A szcik egy büdös, geci banda és még finom voltam. Nézz szét a neten. Csak az érdekli őket, hogy még több pénzt összeszedjenek (itt most a bennfentes emberekre gondolok akik fent ülnek a hierarhciában). Az is igaz, hogy a keresztény egyháznak rengeteg bűne volt/van, de sokat változott (már nincs keresztes hadjárat, a maffia pénzmosása a vatikánban (állítólag ezért halt meg II. János Pál elődje rekord idő alatt), még a pedofíliát is elkezdték üldözni) és javulóban van, rengeteg jótékony munkát végeznek világszerte. Ugyanez nem mondható el a szcientológusokról, ami egy vallássá vált szélhámos szervezet. Befizetsz sok milliót, hogy elérd a megfelelő level-t és elmondják a titkot, hogy ők Xenu, az űrlény parancsait követik. Facepalm. Szal a szcientológusok sokkal rosszabbak, mint a (jelenkori) keresztények, de a keresztények között is sok a báránybőrbe bújt farkas, de a többség törvénytisztelő polgár. Egyébként mutass egy értelmes szcientológust, kizártnak tartom, hogy 100-as IQ fölött valaki annyira hülye legyen, hogy kifizessen több milliót ezért a Xenu-s baromságért. Ja és mielőtt elkezdenél személyeskedni, közlöm veled, hogy bár megkereszteltek, ennek ellenére ateista vagyok.
  • Tetsuo
    Az "ertelmes" kategoria erosen szubjektiv ill. sokfele merce van. ;)
    Amit eszre lehet venni, hogy Magyarorszagon van az egyik legerosebb keresztenygyulolet Europaban, (a vilagban pedig Izraelben, nehany arab orszagban, nameg a kommunista allamokban komolyabb).
    Te ezt a hozzaszolasaid zomeben kepviseled is.
  • finizlik
    Én egyedül a Szci-k támadását nem támogatom. Pontosan akkora agymosás az az egyház is mint a keresztényésg vagy akármelyik másik, csak ezt éppen később alapították.

Amúgy egy nagyon hivő Szcientológus ezerszer értelmesebb, racionálisabb mint egy vallásos keresztény.
  • Tetsuo
    Orulnek, ha ugy lenne ahogy irod. "Múló politikai irányvonalak"... :)
  • Inquisitor
    Csak simételni tudom, eddig konzekvensen sorban mindenki kapott a pofájára, aki az általuk védeni óhajtott alapértékek ellen tett vagy arra készült. Nem hinném, hogy mindenféle múló politikai irányvonalak mentén mozognának.
  • Tetsuo
    Na latod, ezert irtam alabb, hogy ilyenfajta kettosmerce mellett nekem nem lehet szimpatikus. A baloldal visszassagai ill. az EU jelenelegi liberal-rohadtsaga a rabbik vagy Cohn Bendit pedofilkodasa ellen nem hajtottak vegre meg akciot, nem is fognak.
  • Inquisitor
    Az Anonymous átirta az alaptorvenyt
    Hát fene tudja, kiteszik a náci oldalak anyagi támogatóinak adatait publikusba, pedofil oldalak támogatóit szintén, tűzzel vassal harcolnak a Szcientológiai Egyház ellen és van még rengeteg projektjük. Viszont néhány renegát marhát leszámítva az összes akciók egy dologról szólnak a totális szabad információ áramlásról meg az azzal való visszaélés elleni melóról. És ebben eddig elég következetesek voltak. Fentihez viszont nem tudom mennyi közük van ...
  • aaaaa
    Talán észre kellene venni, ha nálunk pár ember kimegy tüntetni valamiért, a többség nem azzal foglalkozik, hogy "hű tényleg kitoltak velük, melléjük állok tök igazuk van", hanem "dögöljön meg az összes, mit állják el az utamat, nem tudok közlekedni, mert le van zárva az xy út".
    Akik ellen meg tüntetnek, épp jót röhögnek az egészen. Szóval senki nem áll ki a másikért, nulla az összetartás, a multik, a kormányok meg nem is foglalkoznak a pár szerencsétlennel, aki próbál valamit akár legálisan is tenni, hogy változzon a helyzet.
    Másrészt több ezren munka nélkül lesznek leépítések, vagy bármi miatt is. Ettől mindig idegbajt tudtam kapni. A megszűnő munkahelyekkel való rémisztgetés mindig jó propaganda fogás volt a legaljasabb célok védelmében is.
    Jó lenne, ha teljesen megszűnne a bűnözés ? Jó, persze.
    De gondold el, mennyi rendőr, biztonság őr, börtönőr, és riasztó gyártó, illetve szerelő cég menne csődbe. Biztonsági ajtó, páncélszekrény, fegyver is azonnal kevesebb fogyna. Sőt a mindent megfigyelő biztonsági kamerákra is jóval kevésbé lenne szükség, és a létüket is jóval nehezebb lenne megmagyarázni.
    Ha kitörne a világbéke ? A több millió fegyvergyári munkás mehetne az utcára, és sorolhatnám...
  • gforce9
    A sonyt csak mint példát írtam, épp ez a név ugrott be először, egyébként írták már, hogy speciel őket pont nem az anonymus támadta. De az okfejtés szempontjából ez lényegtelen. Én mint példát írtam a temérdek nagy cég közül, írhattam volna applet is vagy bármelyiket, amelyik abból él, hogy luxusterméket ad el, úgy, hogy a gyáraiban minimálbérért 3 műszakban görnyednek emberek ezrei.
  • zola2000
    Pontosan miért is kapta a sony a támadást?
  • gforce9
    Mondom hiteles forrást mutass a kárról, amik a tisztességes embereket érték. Mert egyelőre ugyanazt szajkózod, mint a megkárosított cégek, hogy ilyen meg olyan adatokat loptak, meg tettek közé, csak épp a kárt magát nem látom. Pusztán annyit látok, hogy az okot, amért a támadást kapták, próbálják valami mással elfedni. Attól, hogy te azt mondod még nem lesz úgy. Ismétlem: hiteles forrást.

Ha a legszarrágóbb cégeket-hivatalokat csesztetik, talán az lesz az eredménye, hogy a kevésbé szarrágók kerülnek helyzeti előnybe néhány százalékkal és már akkor kicsit jobb lett a világ.

Katalizátor: bocsi, rosszra nyomtam a választ :)
  • COOLancs
    Ez már kezd egy netes polgárháborúvá fajulni, és mint tudjuk a háborúban általában nincs jó vagy rossz oldal.
  • Katalizátor
    Bocsi, de ha nem vetted volna észre, én veled értettem egyet.
  • finizlik
    Még mindig a lulzec volt aki a Sony-t feltörte nem az Anonymous ... Mit olyan kurva nehéz ezen felfogni?
  • gombost
    Fizetos accountokat kompromittaltak. Pont. Mindegy, hogy kinek milyen kara szarmazott belole. Az, hogy a multik kizsigerelik a vilagot nem magyarazat a tettukre. Az igazi baj, hogy vannak ilyenek, mint te is, akik tamogatjak ezeket a hackert jatszo sqlmap huszarokat.
  • gforce9
    Ha kicsesznek egy céggel, és esetleg emiatt ott közvetetten elbocsátások lesznek, majd felszívja a munkaerőt egy másik cég, mert a piacot ígyisúgyis ki kell tölteni. Úgy szidjátok őket, közben meg elfelejtitek, hogy sokkal nagyobb tolvajok, törvény adta jogukkal lopják el az adónkat. Mindenféle terrorizmusra meg ilyenekre fogva hoznak törvényeket és már lassan azt is követik, hogy ki mikor megy a wc-re. Mindegy ez nem baj. Az a legnagyobb baj, hogy van egy csoport, aki elkezdett gondolkozni és próbálja a figyelmet felhívni a problémás dolgokra. Ja igen, jelen korunknak az anonymus a legnagyobb baja. Nem inkább azok, akiket támadnak?
  • gforce9
    Tudsz hiteles példát mondani, hogy emiatt loptak meg valakit? Hogy téged idézzelek: "te szerencsétlen"
  • finizlik
    És miért te barom?

Mert te és az agyhalott haverjaid nem tudják használni? Az Anonymous azt nyilatkozta, a facebook egy jó dolog és nem fogják bántani. És teljesen igazuk is van. Nem a facebook a szar hanem a felhasználó lelki nyomorék mint te
  • finizlik
    A sony-t a Lulsec törte fel de sebaj fiam, fogd az Ano-ra.
  • gombost
    Te szerencsetlen, szerinted az, hogy Pastebinre es a Piratebayre accountokat tesznek fel nem okoz karokat maganszemelyeknek?
  • narumon
    Hát tudtommal elég nyomós oka volt annak, hogy miért basztak ki a sonyval, és itt még egyet is értek velük. Ha valaki ekkora geci cég mint a Sony akkor utána viselje annak a következményét ha valaki(k) hozzá is úgy állnak.
  • Tetsuo
    Ez meg szimpatikus is lenne nekem, ha nem hasznalnak azt a biznyos kettosmercet. Ez nalam kizaro ok a szimpatiara, bocs. Nameg mint, emlitettem, sok bolond hacker vallja magat a legio tagjanak, mar nem is lehet tudni, hogy melyik is az O tettuk/uzenetuk. ;)

• Tetsuo
    Nem tartom magamat atlagembernek. ;)
  • Katalizátor
    Asszem itt kicsit fontosabb dolog forog kockán, hogy te azzal törődj, hogy épp NEKED nincs munkád vagy hasonlók.
  • shaddam
    Jó dolog magasról letolni ha nincs rád kihatással.
  • gforce9
    Tőlem aztán lehetnek az angol királyi család sarjai is, ha ésszel élnek :)
  • vision5
    Nagyon valószínű hogy ezek az emberek nappal IT szakiként tengetik sanyarúságos életüket a multik csapdájában :D
  • halgatyó
    Ha a jog és a rendőrség a tisztességes embereket védené és a bűnözőket (a fehérgallérostól a retkestalpúig) üldözné, akkor nem lenne szükség önkéntes rendcsinálókra, és nem is lennének ilyenek. SAJNOS az a világ, amelyben élünk majdnem pontosan az ellenkezője egy ideális világnak, és a helyzet folyamatosan romlik!

Ez az alap, amiből ki érdemes indulni. Az önkéntes rendcsinálók szükségszerűen több hibát követnek el, mintha egy ideális világ hatósága cselekedne, de -- ismétlem -- a mi vlágunk nagyon messze van az ideálistól!

Egy ilyen helyzetben, amikor a hatalom a legmocskosabb és legaljasabb, szerintem óriási szükség van Anonymusokra és Wikileaks-ekre.
    Őszintén remélem, hogy egyetlen igazi tagot sem tudtak elkapni, és nem is fognak. Azt is remélem, hogy az elfogott emberekre nehéz lesz rábizonyítani bármit is, bár a jog ezügyben nem védi a kisembert annyira, mint azt szeretnék elhitetni róla.
  • Apollyon2
    Ennél a csoportnál azért sokkal rosszabb is lehetne. A facebookkal kéne csinálniuk valamit, és akkor bebizonyítanák hogy a jó oldalon állnak :D Meg azt is hogy tudnak. Mert szerintem Zsukerberg jól bebiztosította már a "találmányát".
  • gforce9
    "amúgy ezt a vonalat követik" = "amíg ezt a vonalat követik"
  • gforce9
    Nézd, ebbe szerintem ne menjünk bele, mert a manapság a multinacionális cégek által foglalkoztatott, létminimumon élő emberek, pont a mai rendszerből kifolyólag olyan kiszolgáltatottak, amilyenek. Ez egy olyan világ, ahol néhány baromijól megélő üzletember, pusztán azért, mert vagyona van, jogosult, embrek ezreit, minimálbérért foglalkoztatni. A példád nagyon lokális. Ez a történet pont nem erről szól. Nem fogom más szemmel nézni, amúgy ezt a vonalat követik. Egyébként pedig, a munkásaira ugyanúgy szüksége van minden cégnek jelenleg, függetlenül, a vélt vagy valós "image" károktól.
  • Amiga
    Az, hogy feltörnek egy Sony-t, az konkrétan akár sőlyos anyagi veszteség is lehet a Sonynak. És ha azok között a munkások között vagy, akiket emiatt elküldenek, máris más szemmel fogod nézni az Anonymust.
  • gforce9
    Egyrészt a rendőr nem képes rendet tartani, ezt mind a offline, mind az online világban tapasztalom, egyre több a bűnözés, hogy miért, abba ne menjünk bele, hosszú lenne és szerteágazó.

Másrészt, a békés felszólalások, demonstrációk, kb. szart sem érnek, mert egyszerűen a fent ülők, elnéznek az ember feje fölött. Lehet, hogy neked ez a világ ahogy most működik, szép és jó, nekem nem tetszik. Azt, hogy mennyi kárt vagy hasznot okoznak, pedig objektíven, a jelenkori, hírtorzító, szenzációhajhász média tükrében megítélni nem lehet. Hangsúlyozom, én még nem hallottam olyanról, hogy egy tisztességes, embernek az anonymusból kifolyólag kára származott volna. A multik által szajkózott "károk" meg marhára nem hatnak meg.
  • keembo
    Néha kedvem lenne feleselni a spambottal. Felszínes munka meg csak erre jó, hogy ürügy legyen egy-egy közvélemény formáló cikket megírni. Ne vegye magára a készítő.
  • Justcool
    Helló!

Lájkoljatok, ha van kedvetek! :) Jópofa grafikák, fotók, stb... :)

https://www.facebook.com/newwavedesigngraphic

• finizlik
    Mikor támadnak meg magáncéget vagy magánszemélyt te debil?
  • DjDano
    Ez tipikusan az a gondolkodásmód, ami azt sugallja, hogy ha pl a rendőrség nem képes rendet tartani, majd az illegális, felhatalmazás nélküli önkényes rendteremtőknek ez sikerül. Több kárt okoznak mint hasznot, legyen szó politikai vagy bármi más szervezetről!