Elkapták az Anonymous 25 feltételezett tagját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi közöd van a magánéletéhez? Semmi.
nlght: Semmit nem tudsz a Szcientológiáról. Többet tettek az elmúlt 50 évben az emberekért mint a keresztények. Lásd egyedül õk mernek harcolni az elmegyógyintézetek ellen (CCHR ha jól emlékszem). Nem gyenge dolgokat csináltak ott az emberekkel... És õk sem totális harcot csinálnak hanem csak ahol úgy bánnak velük... Nem egy olyan embert "szabadítottak ki" aki egyébként teljesen értelmes csak 10 éve napi 20 órában le van nyugtatózva és kb úgy él mint egy saláta. (Az egész mozgalom egy magyar ember miatt indult mellesleg, akire az USA-ban azt mondták elmebeteg mert magyarul beszélt és nem tudott angolul.. Be is zárták egy idõre)
De a Szci mellesleg ÖNKÉNTES. Én meg fizetem a sok buzi egyház támogatását az adómmal miközben pusztítani akarom õket. A Szcik egy fillért sem kapnak tõlem mivel NEM vagyok tag. Ezért becsülöm õket. Amúgy nem kevés nagy ember Szci. Legjobb példa John Travolta, hatalmas ember és õ még jóval az elõtt lépett be hogy híres lett (sokan ezt nem hiszik el neki)
2. A szcik egy büdös, geci banda és még finom voltam. Nézz szét a neten. Csak az érdekli õket, hogy még több pénzt összeszedjenek (itt most a bennfentes emberekre gondolok akik fent ülnek a hierarhciában). Az is igaz, hogy a keresztény egyháznak rengeteg bûne volt/van, de sokat változott (már nincs keresztes hadjárat, a maffia pénzmosása a vatikánban (állítólag ezért halt meg II. János Pál elõdje rekord idõ alatt), még a pedofíliát is elkezdték üldözni) és javulóban van, rengeteg jótékony munkát végeznek világszerte. Ugyanez nem mondható el a szcientológusokról, ami egy vallássá vált szélhámos szervezet. Befizetsz sok milliót, hogy elérd a megfelelõ level-t és elmondják a titkot, hogy õk Xenu, az ûrlény parancsait követik. Facepalm. Szal a szcientológusok sokkal rosszabbak, mint a (jelenkori) keresztények, de a keresztények között is sok a báránybõrbe bújt farkas, de a többség törvénytisztelõ polgár. Egyébként mutass egy értelmes szcientológust, kizártnak tartom, hogy 100-as IQ fölött valaki annyira hülye legyen, hogy kifizessen több milliót ezért a Xenu-s baromságért. Ja és mielõtt elkezdenél személyeskedni, közlöm veled, hogy bár megkereszteltek, ennek ellenére ateista vagyok.
Amit eszre lehet venni, hogy Magyarorszagon van az egyik legerosebb keresztenygyulolet Europaban, (a vilagban pedig Izraelben, nehany arab orszagban, nameg a kommunista allamokban komolyabb).
Te ezt a hozzaszolasaid zomeben kepviseled is.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amúgy egy nagyon hivõ Szcientológus ezerszer értelmesebb, racionálisabb mint egy vallásos keresztény.
Hát fene tudja, kiteszik a náci oldalak anyagi támogatóinak adatait publikusba, pedofil oldalak támogatóit szintén, tûzzel vassal harcolnak a Szcientológiai Egyház ellen és van még rengeteg projektjük. Viszont néhány renegát marhát leszámítva az összes akciók egy dologról szólnak a totális szabad információ áramlásról meg az azzal való visszaélés elleni melóról. És ebben eddig elég következetesek voltak. Fentihez viszont nem tudom mennyi közük van ...
Akik ellen meg tüntetnek, épp jót röhögnek az egészen. Szóval senki nem áll ki a másikért, nulla az összetartás, a multik, a kormányok meg nem is foglalkoznak a pár szerencsétlennel, aki próbál valamit akár legálisan is tenni, hogy változzon a helyzet.
Másrészt több ezren munka nélkül lesznek leépítések, vagy bármi miatt is. Ettõl mindig idegbajt tudtam kapni. A megszûnõ munkahelyekkel való rémisztgetés mindig jó propaganda fogás volt a legaljasabb célok védelmében is.
Jó lenne, ha teljesen megszûnne a bûnözés ? Jó, persze.
De gondold el, mennyi rendõr, biztonság õr, börtönõr, és riasztó gyártó, illetve szerelõ cég menne csõdbe. Biztonsági ajtó, páncélszekrény, fegyver is azonnal kevesebb fogyna. Sõt a mindent megfigyelõ biztonsági kamerákra is jóval kevésbé lenne szükség, és a létüket is jóval nehezebb lenne megmagyarázni.
Ha kitörne a világbéke ? A több millió fegyvergyári munkás mehetne az utcára, és sorolhatnám...
Ha a legszarrágóbb cégeket-hivatalokat csesztetik, talán az lesz az eredménye, hogy a kevésbé szarrágók kerülnek helyzeti elõnybe néhány százalékkal és már akkor kicsit jobb lett a világ.
Katalizátor: bocsi, rosszra nyomtam a választ 😊
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mert te és az agyhalott haverjaid nem tudják használni? Az Anonymous azt nyilatkozta, a facebook egy jó dolog és nem fogják bántani. És teljesen igazuk is van. Nem a facebook a szar hanem a felhasználó lelki nyomorék mint te
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ez az alap, amibõl ki érdemes indulni. Az önkéntes rendcsinálók szükségszerûen több hibát követnek el, mintha egy ideális világ hatósága cselekedne, de -- ismétlem -- a mi vlágunk nagyon messze van az ideálistól!
Egy ilyen helyzetben, amikor a hatalom a legmocskosabb és legaljasabb, szerintem óriási szükség van Anonymusokra és Wikileaks-ekre.
Õszintén remélem, hogy egyetlen igazi tagot sem tudtak elkapni, és nem is fognak. Azt is remélem, hogy az elfogott emberekre nehéz lesz rábizonyítani bármit is, bár a jog ezügyben nem védi a kisembert annyira, mint azt szeretnék elhitetni róla.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Másrészt, a békés felszólalások, demonstrációk, kb. szart sem érnek, mert egyszerûen a fent ülõk, elnéznek az ember feje fölött. Lehet, hogy neked ez a világ ahogy most mûködik, szép és jó, nekem nem tetszik. Azt, hogy mennyi kárt vagy hasznot okoznak, pedig objektíven, a jelenkori, hírtorzító, szenzációhajhász média tükrében megítélni nem lehet. Hangsúlyozom, én még nem hallottam olyanról, hogy egy tisztességes, embernek az anonymusból kifolyólag kára származott volna. A multik által szajkózott "károk" meg marhára nem hatnak meg.
Lájkoljatok, ha van kedvetek! 😊 Jópofa grafikák, fotók, stb... 😊
https://www.facebook.com/newwavedesigngraphic
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete