Baromi jó új előzetes a The Avengers-nek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de kib@szottul várom már!!!!!!!!!
Szerintem meg élvezni kell a filmet és nem kell keresni ok okozat összefüggést! Miért egy pisztollyal megy a fõgonosz ellen? Hát mert a saját részében azzal nyomult. élvezzük a filmet, nem kell gondolkozni csak nézni és kész. Ezen film elõtt mondjuk én még megnézem a thort mert õ róla lövésem sincs, hogy mit tud mûvelni a
kalapácsával 😄 háttér info nélkül meg elég érdekes 😄
most egy semleges emberke megnézi a traillert akkor feltehetne egy ilyen idióta kérdést is!
"ott egy faszi a kalapácsával mit tud kezdeni az idegenek ellen?"
kalapácsával 😄 háttér info nélkül meg elég érdekes 😄
most egy semleges emberke megnézi a traillert akkor feltehetne egy ilyen idióta kérdést is!
"ott egy faszi a kalapácsával mit tud kezdeni az idegenek ellen?"
Addig jó, amíg vannak értelmes filmek, persze a rongygenerációnak is kellenek ilyenek, fogyaszd egészséggel. Idõvel úgyis kinövöd.
://nerdbastards.com/wp-content/uploads/2011/09/stanleeavengers.jpg írjatok a kettõspont mellé balra http-t . Ebbõla képbõl én arra következtetek és az Ultimate Univerzumból, hogy Stan Lee pont beleillik abba, hogy Bucky legyen öregen pont úgy néz ki.Talán túlélte az esést az Amerika Kapitány-os filmbe.
szerintem meg az ilyen fekethattyúkkal meg artist-okkat szemetelnek mert lehet valami oscar esélyes ha végignézhetetlen vonaglás az egész. a bosszúállókat aki nemszereti úgysem fogja végignézni engem sem tudnak leültetni egy belmondo film elé se ez van 😊
Szerintem az ilyen képregény-akcióhõs filmekkel csak teleszemetelik a filmkészítést. Az Iron Man (elsõ rész) viszont nagyon tetszett.
Ha másért nem, Robert Downey Jr. és Samuel L. Jackson miatt (ezt is) meg fogom nézni.
A másik meg, hogy elég nagy állatság, hogy Loki a fõcsúnyafiú a filmben... Õ pont nem rossz karakter...
Ha másért nem, Robert Downey Jr. és Samuel L. Jackson miatt (ezt is) meg fogom nézni.
A másik meg, hogy elég nagy állatság, hogy Loki a fõcsúnyafiú a filmben... Õ pont nem rossz karakter...
Amerika kapitány a saját filmjében a II. világháború alatt élt, az akkori ruhája igazodott a korhoz. De ne felejtsd el, hogy mi lett a film vége. Napjainkban nem hordhatja ugyanazt a ruhát.
Ezek ilyen sztorik, Szuperhõsök, akik a képregényekbõl másztak át a nagy vászonra. Külön világ. Én amúgy bírom ezeket, kivéve a Sony eddigi Pókember filmjeit, meg a Daredevilt, ha a Marvel vonalat nézzük.
Aki szereti a MARVEL karaktereket, az úgyis megnézi, aki nem, az meg kihagyja. Superman és Batman DCs karakterek, közük sincs a MARVEL-hez.
A csaj pisztolya meg nem tudni, hogy mit fog lõni sima golyók helyett 😄
Engem igazából csak egy dolog zavar, hogy Amerika Kapitány miért ilyen szar ruhát kapott, amikor a saját filmjében sokkal masszívabban nézett ki.
A csaj pisztolya meg nem tudni, hogy mit fog lõni sima golyók helyett 😄
Engem igazából csak egy dolog zavar, hogy Amerika Kapitány miért ilyen szar ruhát kapott, amikor a saját filmjében sokkal masszívabban nézett ki.
Azért Rambo nem repkedett, nem sosemvolt sohanemlétezõ technikával zsibbasztotta az agyat, és nem volt isten sem. Ellenben Rambot még most is bármikor meg lehet nézni, az ilyet meg....
A kislányos verekedõs filmekkel meg az a baj, hogy minimális fizika sincs benne. (Igaz ez már a golyótól hátrarepûlõ embereknél is megbukott)
A kislányos verekedõs filmekkel meg az a baj, hogy minimális fizika sincs benne. (Igaz ez már a golyótól hátrarepûlõ embereknél is megbukott)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Istenem ez egy látványfil, nem a csavaros sztori miatt nezik meg . Nõ a pisztojjal , mér annak idején rambo kinyirhatta az összes vietnámit egyedül az nemvolt gagyi .komolyan itt senkinek nemtetszik semmi mindig a sötét lovagos 5 òrás csûrés csavaràs fordulatos sztori arra ott van a többi film .hát nagyon elszoktunk az ilyenfajta moziktõl bezzeg 20 éve .
Csaj tölti a végén a kispisztoly, (nem mondják h azzal indult világot megmenteni? <#rolleyes>#rolleyes>) aztán jön az az óriás robotkígyó, vagy mi. Elég poénosnak hat ez az egész. Külön külön a saját filmjükben/környezetükben, ott jók, de így egyben, nem hiszem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Jöttem segíteni az emberiségnek az idegenek ellen!"
Erre azt is mondhatná, hogy maga az idegen, hisz most mondta, hogy másik bolygóról jött.
Erre azt is mondhatná, hogy maga az idegen, hisz most mondta, hogy másik bolygóról jött.
- Jó napot, maga meg kicsoda?
- Én Szupermen vagyok, az acélember a Krypton bolygóról. Tudok repülni, nem fog rajtam a puskagolyó és lézert lövök a szemembõl! Jöttem segíteni az emberiségnek az idegenek ellen!
- Várjon egy kicsit, hadd nézzem a listámat...nem, nem...sajnos maga nem szerepel a Marvel listán...majd talán máskor...és ember, különben is miért hordja kívül a piros alsógatyáját a kék harisnyáján....muhahahahahaha lol
- Én Szupermen vagyok, az acélember a Krypton bolygóról. Tudok repülni, nem fog rajtam a puskagolyó és lézert lövök a szemembõl! Jöttem segíteni az emberiségnek az idegenek ellen!
- Várjon egy kicsit, hadd nézzem a listámat...nem, nem...sajnos maga nem szerepel a Marvel listán...majd talán máskor...és ember, különben is miért hordja kívül a piros alsógatyáját a kék harisnyáján....muhahahahahaha lol
Háááááááááááát, elég zsékatnak néz ki. Szépen csillogó, de Zskat. Az X-Man 2. része óta nem készült normális képregény adaptáció. Szégyen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Chris Hemsworth - Thor
Scarlett Johansson - Natasha Romanoff / Black Widow (Fekete Özvegy)
Jeremy Renner - Clint Barton / Hawkeye (Sólyomszem)
Robert Downey Jr. - Tony Stark / Iron Man (Vasember)
Chris Evans - Steve Rogers / Captain America (Amerika Kapitány)
Mark Ruffalo - Bruce Banner / The Hulk
Samuel L. Jackson - Nick Fury (Õ hozza össze a csapatot)
Tom Hiddleston - Loki (Thor "testvére", gondolom gonosz szerepet ölt magára.)
Így épül fel a csapat. Persze több variáció is létezik a képregényben.
Scarlett Johansson - Natasha Romanoff / Black Widow (Fekete Özvegy)
Jeremy Renner - Clint Barton / Hawkeye (Sólyomszem)
Robert Downey Jr. - Tony Stark / Iron Man (Vasember)
Chris Evans - Steve Rogers / Captain America (Amerika Kapitány)
Mark Ruffalo - Bruce Banner / The Hulk
Samuel L. Jackson - Nick Fury (Õ hozza össze a csapatot)
Tom Hiddleston - Loki (Thor "testvére", gondolom gonosz szerepet ölt magára.)
Így épül fel a csapat. Persze több variáció is létezik a képregényben.
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
Úgy tudom sólyomszem az íjas. A színészt nem ismerem.
Scarlett kit játszik illetve ki az, akinél íj van? Hollywoodban készítenek olyan filmet manapság, amiben nem szerepel Samuel L. Jackson?
Egy idegen fajjal a Skrullokkal harcolnak elvileg, de lehet, hogy más faj lesz.Superman nem Marvel-es.A legelsõ tagokat mutatják be a filmbe Pókember ilyenkor még nem volt benne.Bár az elsõ tagok Hangya meg Darázs talán õket se hagyják ki és Fekete Párducot se.Talán valahogy benne lesznek.
Dehát õ nem Scarlett...😉 😛
Elég mókás, hogy az amcsi hadsereg fegyverzete nem elég az ufók ellen, de azért bevetik Scarlett Johansson-t egy berettával...
És mi ellen harcolnak? A zUFOK ellen? Mindenesetre ezt lehet hogy divxben azért megnézem, bár az alakok nagy része nem tudom kicsoda. Hol van pókember vagy superman? Azokat legalább ismerem 😛
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nagyon gyenge így magyarul az utolsó vasemberes poén. Jól elfordították.
ez rossz nemlehet nagyon kemény 😊
Tetszetõs... 😊
Külön-külön is meg szoktam nézni a képregényfilmeket, nemhogy egybe "mind"! 😄
Külön-külön is meg szoktam nézni a képregényfilmeket, nemhogy egybe "mind"! 😄