11758
  • thewrek
    Sajnos már mindent próbáltam, az adókat maxra tettem, dózeroltam, de sajnos nem sikerült megcsinálni, nem is lehet vele semmit sem csinálni, csak a város mód működik, de le van állítva, és nem lehet elindítani. Hogyan lehet teljesen törölni? Erre van lehetőség, mondjuk régió nézetből?
  • Ironman2
    épület villogásra még nincs valami javítási lehetőség? nekem 4 vagy 5 felhőkarcoló is villog
  • Ironman2
    növeld meg az adókat! ne sajnáld! igaz vesztesz vele jó néhány lakost,de átmenetileg megoldja a problémát,vagy kapcsolj ki épületeket
  • csuszi
    törlöd. nincs módosításra lehetőség.
    kevésbé elegáns mód pl, ha felemeled az adókat a maxra, kiszeded a pénzt amit csak tudsz, aztán dózerolsz.
    talaj szennyeződés marad, földalatti cumó úgy marad.
  • thewrek
    Sziasztok, valaki nem tudná esetleg megmondani, hogy lehetséges -e egy csődbe ment várost törölni és teljesen újrakezdeni? Sehol nem találtam ezt a funkciót, az volt az első városom és így jártam vele...
  • Schultz1985
    Hello tudna valaki segíteni új játékos lennék és beszállnék valahova. vagy tanács merre kezdjem milyen szerveren ?
  • Schultz1985
    hello
  • Coolfire
    Igen,a kurva anyját.:)Nekem kapásból ráfújja a füstöt a városra,és leálltak a szélerőművek.:D
  • Dzsini
    Nekem a teljesen iparmentes városom is kap néha egy-egy szennyezett felhőt. De jóval kevesebb, mintha szélirányban fölötted lenne egy súlyos szennyező város, onnan nagyon durva dolgok tudnak átjönni.
    Szerintem azt a régió szennyezettsége dologból számolja - néha írja felső sorban, hogy "XY régió légszennyezettsége emelkedik". A városok összes iparjelenlétéből származik gondolom, és mindenkinek kijut belőle, amíg van légszennyezés.
  • Rablacan
    Ami még érdekes a széllel kapcsolatban, hogy ahogy megfigyeltem igazából van is köze a légszennyezéshez, meg nincs is. Én egy régió szélén vagyok. A szél ahogy írtátok max 45 fokban változtatja irányát, de mindig a régió közepe felé megy. Ennek megfelelően helyeztem el a légszennyező dolgaimat. Ha sokáig nézem a légszennyezés képernyőjét, azt látom, hogy a régión kívülről is jön be néha 1-1 szennyező felhő.. :) Tehát az ipar jó elhelyezésével sem érhetek el 100%-os eredményt. Valaki tapasztalta ezt még rajtam kívül?
  • Dzsini
    Már én is észrevettem, idővel változik a szél - nekem is fordult pár év alatt kb. annyit.
  • Mayan
    Létezik, hogy megváltozik a szélirány? Szépen megterveztem, hogy mit hova építek, aztán mikor kész volt már a kohó is, elkezdtek panaszkodni a betegségekre. Nézem a légszennyezettséget, és a kezdetihez képest úgy 45 fokkal másfelé fúj a szél, az iparról pont a (szegény) lakónegyedre. Sokba került átépíteni. :(
  • Dzsini
    Hibákat javítgatják (bőven van mit), hogy neked érdemes-e megvenni, azt pedig ne mások döntsék el, hanem te.
    Én jókat játszom vele, munka után otthon egy-két órát elmolyolok a városaimban, nagyon jó kikapcsolódás (ha nem épp katasztrófahelyzet van, akkor romokat takarítok, és imádkozom, hogy a tornádó ne érje el a repteret... :) )
  • Blinkye
    Szívás.. Akkor még várni kell :) Hibákat javítgatják? ÉRdemes megvenni?
  • Dzsini
    Nincs warez változat.
  • Blinkye
    Hali. Merre van a warez topik? Letölteném kipróbálásra,hogy megvehessem
  • Goose2106
    Kicsit bogaras lehet itt is a helyzet! Ketten összehoztunk egy napenergia telepet, hasonlóképpen kiírta, hogy egy adott anyag tele van, majd 50%! Másik régióban egyedül toltam tele, és mivel betáraztam előtte procival, szinte az azonnal meg is lett! Viszont addig járt a teherautó oda procival, míg nem lett meg a többi! Nem vonta le, csak ment meg jött! Régió nézetben ott bóklásztak a procis autók! Ki kell várni, aztán meglesz!
  • csuszi
    van hogy 20min, van hogy kevesebb, írtak már itt órákat is. szerintem dugófüggő, pénzszállító hogy ér át :)
  • jocking
    Kérdésem lenne.
    Mennyi időbe telik, amíg a giftelt pénz megérkezik egyik városomból a másikba? 600k simoleont küldtem 20 perce az egyik városomból, és még mindig nem jött meg... :S
  • bkvbusz
    gondolom késedelem van az infópályán. Ha személyautóval viszik Futárok borítékban a hírt, akkor az még vagy 2 nap is lehet. :D
  • Bal0924
    Sziasztok!

Pár napja feltettem azt a kérdést, hogy 1 régióban van 2 városom. Amelyiken vagyok ott azt mutatja hogy a Nagy Mű amit építek a processzorból még kell a fele.
    Mikor átmegyek a másik városba ott azt mutatja hogy a processzorból már nem kell 1 darab se..
    Ez most hogy van?
  • trigorin
    Ez vicces. A hivatalos fórumon olvastam, hogy valaki felépített egy várost úgy, hogy más város nem volt a régióban, nem rakott le mást, csak lakóövezeteket, semmi park, és így is elért százezres nagyságrendű lélekszámot.
    Kipróbáltam én is, tizenötezernél abbahagytam, láttam, menne ez tovább is tényleg. Csak az éppen szükséges infrastruktúrát tettem le, amúgy semmi kék vagy sárga zóna, kizárólag zöld. Amíg nem mentek kórházba a simek, az utakon csak a költöztető és építő autók közlekedtek. A lakosok otthon ültek. És az a szép, hogy egyes házak ennek ellenére elkezdtek növekedni, sőt az egyik gondolatbuborékban az állt, hogy egyre jobban keresnek az ott lakók, nemsokára nagyobb házba költöznek.
    Furcsa azért ez így tényleg.
  • R0zs0máK
    Kezdj új régiót és reménykedj...én is folyamatosan ezzel szopok...
  • Tuvok #8326
    Azzal nem kell foglalkozni, teljesen steril városban is tüntetnek miatta, bug .
  • Radioaktiv
    Remek! Ma 2x lepett ki a jatek, mert hibas volt az egyik varosom, aztan visszaallitas.. Most mar nem tudok belepni az adott varosomba...termeszetesen a masik ket varosom erosen fugg az itteni szemetgyujtestol, szennyviz tisztitastol es az egyik varosom teljes egeszeben innen nyeri az aramot. Ugyhogy jelenleg az egesz regio halalra van itelve. Otletek? :o
  • Radioaktiv
    Kelet-3 server, Hungarikum regio, Faszent id. 3 varosom van itt perpillanat. (senki mas nem jatszik)
  • I.C.ram
    Köszi, ezt nem tudtam, hogy simán lehet csatlakozni :)
  • Sordoran
    Itt van felül a Multiplayer lista. Rámész, látod a régiókat, és melyik szerveren van. Kiválasztasz egyet ami megfelelő, és nem meghívásos, rákeresel a tulajra játékban, és bejoinolsz a régióba.
  • I.C.ram
    Van olyan régió tulajdonos, aki MOST tudna meghívni (szeretnék ma játszani), és nem kelet2-n van?
  • Goose2106
    Hát igazából, ha nem azért, akkor másért tüntetnek, de hogy a villa vagy a hivatal előtti placc üres legyen... :)
  • I.C.ram
    ja és hogy lehet egy bizonyos régióhoz csatlakozni? Csak meghívással?
  • Borg
    Kurvaéletbe... épp csak a felszínen maradok pénzügyileg a kurva szemétfeldolgozók miatt, erre a földrengés mit pusztít el? Természetresen a legdrágább épületeimet. Fullos nagy rendőrség, általános iskola, főiskola kampec. Persze hogy nem egy lakóparkot érintett. Ki is léptem mérgemben, majd néhány patch múlva visszanézek...
  • BoneDragon
    Hát ezt jól elpereceltem, törölhető. :D
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kep.cdn.index.hu/1/0/374/3745/37459/3745932_332fa3bd62a02edf103912817814097d_wm.jpg
  • Dzsini
    Kicsit pixeles szegény Hold, de szépen világít a leendő egyetemvárosomra.
  • I.C.ram
    Ha megtelt az EU Kelet2 szerver, akkor beszívtam? Vagy szokott hely lenni, csak várni kell?
  • Devy0921
    Sziasztok, egy kérdésem lenne, hogy miért nem tudok elfoglalni egy elhagyott várost sem (digital delux verzióval), miért mondja mindenre azt, hogy nincs tualjdonomban az összes tartalom? Illetve szívesen csatlakoznék egy jó társasággal megáldott régióhoz. Origin ID: KicsiPet
  • trigorin
    Teszt szerveren már van Leaderboards. Vagy ez csak nekem új? :)
  • Taibi
    Kösz szépen!
  • Coolfire
    Úgy tudom,a baci ellenes tüntetés bogárka,mint a recycling leállás.