11758

| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
donatus13 #8389 Mondjuk a 16 fős régiót én sem értem, sima 4 fős jobb. -
Bal0924 #8388 Én mindig csak elrontom a várost..:S Mindig mínuszba megyek.. Nagyon tetszik de nem tudom irányítani.:)
Van 1 régióm, ha naptelepet építek (Nagy Műv) akkor a régió másik oldalához nem tudom eljuttatni az áramot?
Néhány városhoz, csak 1-1 Nagy Műv tartozik? -
Bal0924 #8387 Igen tudom, de mikor láttam, kicsit meglepődtem.:) -
Az volt, azóta integrálták az utakba a villany-víz-csatornahálózatot. -
Bal0924 #8385 Ilyet még nem is láttam a játékban, Villanypóznára hasonlít amit letettek. 1:01 és 1:02 nél. -
A ferde talajokkal, hegyekkel völgyekkel egészen vicces dolgokat lehet művelni - főleg útépítéssel így, hogy nincs külön alagút gomb (viszont gond nélkül kanyarodhat az alagút, ha egyszer sikerül meggyőzni az útépítőt, hogy ne próbáljon a hegybe vágni egy új Grand Canyont).
Van még néhány esztétikai érdekesség:
A buszmegállónál ha jól láttam az emberek akármi is van, vízszintesen állnak sorba - ha van egy lejtős út, akkor félig a levegőben, félig bent a talajban nézelődek :)
Az autópálya híd fejlesztésénél a pilléreket odafigyelés nélkül bombázza le az útra, tehát ha fejlesztés előtt jól helyezed el az alatta futó keresztutakat, akkor a pillért simán rápakolja a meglevő útra - nem képez forgalmi akadályt.
Van olyan útszakaszom az egyik városban a tengerparton, amit alkalmanként elönt a hullámzó víz - a közlekedőket látványosan nem érdekli :)
A kereskedelmi központ egyik fele fejlesztés után kilóg az útra, ha sikerült autópálya mellé sarokra helyezni. -
Hujje #8383 Biztos észrevettétek már, hogy a rendőrségi lefedettség nem "megy át" a hídon. Szóval a zöld mező megszűnik a hídnál (érdekes, mert mentőknél átmegy). Igaz a rendőrkocsik átmennek, szóval lehet, hogy csak a zöld lefedettségi zónát nem jól jelöli ki.
Másik bugom, hogy tettem egy rendőrséget a partra (egy meredek részre, mert szigeteken játszom) és nincs a rendőrségnek alapja hanem úgy áll a levegőben a zöld fű felett :o -
Ironman2 #8382 micsoda??? az textúra hiba bárhogyan is nézzük -
Egy példa mennyire random módon számol a játék.
6 állomás van, egymása vonatok.
-
Goose2106 #8380 Nálam a hajléktalan kérdést a zombik már kétszer megoldották... :) tehát ez már lehet nem véletelen... -
Kösz
-
Itt van a válasz.
Csak kéne már egy GyIK
-
Csatlakoznék én is, de eléggé gagyi a region browser, nem lehet rákeresni a régióra. Visszajelölnél originen? -
Schultz1985 #8376 köszi a segítséget
-
Radioaktiv #8375 Udv a regiomban! :)
Mondanam, hogy segitek par dologban, de ahogy nezem te a terkep masik felen vagy es nem tudok hozzad semmit kuldeni, merthogy nem vezet oda ut! (lol?!)
Masreszt meg mindig egy valaszra varok EA reszerol, mert meg mindig eltunt a harmadik varosom es a masik ketto ettol fugg. 1 napja semmi valasz es meg mindig nem lehet belepni, pedig a terkepen jelzi a lakossagot es a penzt es hogy szenre van szuksege :) -
Bal0924 #8374 Lenne 1 kérdésem
Ha a kereskedelmi központot felépítem, akkor azzal csak a teherkikötőt tudom használni és kibővíteni? -
Az egy ún. Nagy Mű, amit a városok összefogva tudnak megépíteni, és meglehetősen nagy előnyöket, segítséget kapnak általa. A játékban bal oldalon a "Nagy Mű" gombra kattintva előjönnek, ott olvashatsz róluk, hogy melyik mire jó. -
Schultz1985 #8372 tudna valaki segíteni új játékos vagyok csatlakoztam a hungarikum régióhoz. És az érdekel hogy mi az az arkológia mert irja fejezem be az építkezést de nem tudom miaz
-
nem arról van szó.
x ezer helyett 30-50-100 ládát csinál... -
ugyanez volt nekem tegnap. ilyen óránkénti 100 ládát hoztak meg fél tonna ötvözetet, úgy hogy fullon voltak cuccal, a kukásverdák meg 90ezerig hagyták felmenni!!!! a recycle kukát.
leraktam még egy recycle-t, abban a pillanatban megindult óránként több ezer ládára, a 90ezer meg megindult lefelé. a város hót romon volt a bug miatt... -
Sajnos elég korlátozott a kapacitása, ha folyton tele van ideje másikat építeni . -
-
droidobivan #8367 sziasztok lenne egy hatalmas nagy kérdésem tele van az újrahasznosító üzemem és viszik is a cucot rendesen csak épp a termelés az nagyon lassú valami ötlete valakinek ?
-
lviktor #8366 okés, köszi a segítséget :) -
Jobb felső sarokba, mikor beléptél főmenübe van Origin barátlista, vagy hogy hívják és ott van keresési opció. Csak figyelj, hogy azon a szerveren legyél, ahol van a régió. -
lviktor #8364 köszi, de pont ez a bajom, hogy nem tudok keresni régiótulajra/régiónévre, mert nem találom hol kell (bár már minden szart megnéztem), vagy nincs ilyen opció. esetleg originen lehetne felvenni barátlistára, onnan már könnyebb... ?! -
Keress rá a szerveren a régió tulajdonosára, katt a képére, kiválasztod onnan a régiót és kész is. -
lviktor #8362 hali! miért nem lehet régióra rákeresni? esetleg én vagyok b.lf.sz? nem hiszem el, hogy ennyit nem tudtak még pluszba belerakni a készítők. az oké, hogy pl. ezen, és ezen a szerveren vagyok, pl. Hungarikum régióban, gyere mert van hely, de egy fél nap mire megkeresem, és még mindig nem találom, és elmegy tőle a kedvem. van erre vmi megoldás? Viktor -
Várd a patchet :)
Amúgy nagykórház és egészségmodulok (nem jut eszembe a takarítók neve). A gazdag lakosok a legkisebb kosz miatt is sírnak. -
Schultz1985 #8360 Abban tudnátok segíteni hogy tiltakoznak a túl sok baktérium miatt mit csináljak ? :)
-
nem a textúrára gondoltam, hanem az épületek világítására, legalább is én villogás alatt erre asszociáltam -
Nálam az FPS limit visszaállítása 30-ra megoldotta ezt .
A V-sync-re írták még, hogy annak ki/bekapcsolása is megoldhatja . -
A textura villódzás? LOL
Videokártya függő a dolog. Nekem ugyanaz a város: GTX260al villog pár épület, GTX660al semmi hiba. -
Bal0924 #8356 Hogy ne legyenek hajléktalanok mit tudok csinálni? -
az elvileg azért van, legalább is ami szükületkor villog, mert a zene ritmusához igazítottan pislákolnak ahogy az autók hátsó fényei is. Még ocean quigley írta anno twitteren h ez mennyire fasza... -
Coolfire #8354 Most én is azt csinálom.:)
Iszonyatos mínuszban vagyok a rengeteg cucc és kevéske lakó miatt.Egy-két napra felemelem 20%-ra-amíg összegyűlik egy nagy rakomány processzor(a TV és szgép még nem üzemel)és utána ha elkezdek exportálni visszarakom 9-10%-ra.Így is vesztek minimum 5000 simet,de -egyelőre-más megoldást nem tudok.
Ezt a várost még nem tudom nullszaldósra sem kihozni.Valamit nagyon el****tam.:( -
Az első SC óta annyi a korlát :)
(bár akkor még ki lehetett használni, éves adózásnál, hogy januártól novemberig 0% volt, mindenki boldog, majd decemberben 20%-ra tenni, adóznak egy nagyot, de mire felháborodnának újra 0%) -
Coolfire #8352 A rohadékok már 11%-nál sírnak.De hogy miért nem engedi 20% felé állítani? -
Schultz1985 #8351 Huh Hát nem sok magyar regio van magamtól még nem sikerült találni valakihez kell egy ember :) -
Csak teljes régiót tudsz törölni a játék főoldaláról, ahol kiválasztod, hogy hol szeretnél játszani - a kijelölt régió kap egy piros X-et a jobb felső sarkába.
a vonatok.