11758
  • donatus13
    Mondjuk a 16 fős régiót én sem értem, sima 4 fős jobb.
  • Bal0924
    Én mindig csak elrontom a várost..:S Mindig mínuszba megyek.. Nagyon tetszik de nem tudom irányítani.:)

Van 1 régióm, ha naptelepet építek (Nagy Műv) akkor a régió másik oldalához nem tudom eljuttatni az áramot?
    Néhány városhoz, csak 1-1 Nagy Műv tartozik?
  • Bal0924
    Igen tudom, de mikor láttam, kicsit meglepődtem.:)
  • Dzsini
    Az volt, azóta integrálták az utakba a villany-víz-csatornahálózatot.
  • Bal0924
    Ilyet még nem is láttam a játékban, Villanypóznára hasonlít amit letettek. 1:01 és 1:02 nél.
  • Dzsini
    A ferde talajokkal, hegyekkel völgyekkel egészen vicces dolgokat lehet művelni - főleg útépítéssel így, hogy nincs külön alagút gomb (viszont gond nélkül kanyarodhat az alagút, ha egyszer sikerül meggyőzni az útépítőt, hogy ne próbáljon a hegybe vágni egy új Grand Canyont).

Van még néhány esztétikai érdekesség:
    A buszmegállónál ha jól láttam az emberek akármi is van, vízszintesen állnak sorba - ha van egy lejtős út, akkor félig a levegőben, félig bent a talajban nézelődek :)
    Az autópálya híd fejlesztésénél a pilléreket odafigyelés nélkül bombázza le az útra, tehát ha fejlesztés előtt jól helyezed el az alatta futó keresztutakat, akkor a pillért simán rápakolja a meglevő útra - nem képez forgalmi akadályt.
    Van olyan útszakaszom az egyik városban a tengerparton, amit alkalmanként elönt a hullámzó víz - a közlekedőket látványosan nem érdekli :)
    A kereskedelmi központ egyik fele fejlesztés után kilóg az útra, ha sikerült autópálya mellé sarokra helyezni.
  • Hujje
    Biztos észrevettétek már, hogy a rendőrségi lefedettség nem "megy át" a hídon. Szóval a zöld mező megszűnik a hídnál (érdekes, mert mentőknél átmegy). Igaz a rendőrkocsik átmennek, szóval lehet, hogy csak a zöld lefedettségi zónát nem jól jelöli ki.

Másik bugom, hogy tettem egy rendőrséget a partra (egy meredek részre, mert szigeteken játszom) és nincs a rendőrségnek alapja hanem úgy áll a levegőben a zöld fű felett :o
  • Ironman2
    micsoda??? az textúra hiba bárhogyan is nézzük
  • dimre
    Egy példa mennyire random módon számol a játék.
    6 állomás van, egymás a vonatok.
  • Goose2106
    Nálam a hajléktalan kérdést a zombik már kétszer megoldották... :) tehát ez már lehet nem véletelen...
  • Fenrir
    Kösz
  • Sordoran
    Itt van a válasz.
    Csak kéne már egy GyIK
  • Fenrir
    Csatlakoznék én is, de eléggé gagyi a region browser, nem lehet rákeresni a régióra. Visszajelölnél originen?
  • Schultz1985
    köszi a segítséget
  • Radioaktiv
    Udv a regiomban! :)
    Mondanam, hogy segitek par dologban, de ahogy nezem te a terkep masik felen vagy es nem tudok hozzad semmit kuldeni, merthogy nem vezet oda ut! (lol?!)
    Masreszt meg mindig egy valaszra varok EA reszerol, mert meg mindig eltunt a harmadik varosom es a masik ketto ettol fugg. 1 napja semmi valasz es meg mindig nem lehet belepni, pedig a terkepen jelzi a lakossagot es a penzt es hogy szenre van szuksege :)
  • Bal0924
    Lenne 1 kérdésem
    Ha a kereskedelmi központot felépítem, akkor azzal csak a teherkikötőt tudom használni és kibővíteni?
  • Tuvok #8373
    Az egy ún. Nagy Mű, amit a városok összefogva tudnak megépíteni, és meglehetősen nagy előnyöket, segítséget kapnak általa. A játékban bal oldalon a "Nagy Mű" gombra kattintva előjönnek, ott olvashatsz róluk, hogy melyik mire jó.
  • Schultz1985
    tudna valaki segíteni új játékos vagyok csatlakoztam a hungarikum régióhoz. És az érdekel hogy mi az az arkológia mert irja fejezem be az építkezést de nem tudom miaz
  • csuszi
    nem arról van szó.
    x ezer helyett 30-50-100 ládát csinál...
  • csuszi
    ugyanez volt nekem tegnap. ilyen óránkénti 100 ládát hoztak meg fél tonna ötvözetet, úgy hogy fullon voltak cuccal, a kukásverdák meg 90ezerig hagyták felmenni!!!! a recycle kukát.
    leraktam még egy recycle-t, abban a pillanatban megindult óránként több ezer ládára, a 90ezer meg megindult lefelé. a város hót romon volt a bug miatt...
  • Tuvok #8369
    Sajnos elég korlátozott a kapacitása, ha folyton tele van ideje másikat építeni .
  • Dzsini
  • droidobivan
    sziasztok lenne egy hatalmas nagy kérdésem tele van az újrahasznosító üzemem és viszik is a cucot rendesen csak épp a termelés az nagyon lassú valami ötlete valakinek ?
  • lviktor
    okés, köszi a segítséget :)
  • Sordoran
    Jobb felső sarokba, mikor beléptél főmenübe van Origin barátlista, vagy hogy hívják és ott van keresési opció. Csak figyelj, hogy azon a szerveren legyél, ahol van a régió.
  • lviktor
    köszi, de pont ez a bajom, hogy nem tudok keresni régiótulajra/régiónévre, mert nem találom hol kell (bár már minden szart megnéztem), vagy nincs ilyen opció. esetleg originen lehetne felvenni barátlistára, onnan már könnyebb... ?!
  • Sordoran
    Keress rá a szerveren a régió tulajdonosára, katt a képére, kiválasztod onnan a régiót és kész is.
  • lviktor
    hali! miért nem lehet régióra rákeresni? esetleg én vagyok b.lf.sz? nem hiszem el, hogy ennyit nem tudtak még pluszba belerakni a készítők. az oké, hogy pl. ezen, és ezen a szerveren vagyok, pl. Hungarikum régióban, gyere mert van hely, de egy fél nap mire megkeresem, és még mindig nem találom, és elmegy tőle a kedvem. van erre vmi megoldás? Viktor
  • Dzsini
    Várd a patchet :)

Amúgy nagykórház és egészségmodulok (nem jut eszembe a takarítók neve). A gazdag lakosok a legkisebb kosz miatt is sírnak.
  • Schultz1985
    Abban tudnátok segíteni hogy tiltakoznak a túl sok baktérium miatt mit csináljak ? :)
  • nyirog
    nem a textúrára gondoltam, hanem az épületek világítására, legalább is én villogás alatt erre asszociáltam
  • Tuvok #8358
    Nálam az FPS limit visszaállítása 30-ra megoldotta ezt .
    A V-sync-re írták még, hogy annak ki/bekapcsolása is megoldhatja .
  • elite
    A textura villódzás? LOL
    Videokártya függő a dolog. Nekem ugyanaz a város: GTX260al villog pár épület, GTX660al semmi hiba.
  • Bal0924
    Hogy ne legyenek hajléktalanok mit tudok csinálni?
  • nyirog
    az elvileg azért van, legalább is ami szükületkor villog, mert a zene ritmusához igazítottan pislákolnak ahogy az autók hátsó fényei is. Még ocean quigley írta anno twitteren h ez mennyire fasza...
  • Coolfire
    Most én is azt csinálom.:)
    Iszonyatos mínuszban vagyok a rengeteg cucc és kevéske lakó miatt.Egy-két napra felemelem 20%-ra-amíg összegyűlik egy nagy rakomány processzor(a TV és szgép még nem üzemel)és utána ha elkezdek exportálni visszarakom 9-10%-ra.Így is vesztek minimum 5000 simet,de -egyelőre-más megoldást nem tudok.
    Ezt a várost még nem tudom nullszaldósra sem kihozni.Valamit nagyon el****tam.:(
  • Dzsini
    Az első SC óta annyi a korlát :)
    (bár akkor még ki lehetett használni, éves adózásnál, hogy januártól novemberig 0% volt, mindenki boldog, majd decemberben 20%-ra tenni, adóznak egy nagyot, de mire felháborodnának újra 0%)
  • Coolfire
    A rohadékok már 11%-nál sírnak.De hogy miért nem engedi 20% felé állítani?
  • Schultz1985
    Huh Hát nem sok magyar regio van magamtól még nem sikerült találni valakihez kell egy ember :)
  • Dzsini
    Csak teljes régiót tudsz törölni a játék főoldaláról, ahol kiválasztod, hogy hol szeretnél játszani - a kijelölt régió kap egy piros X-et a jobb felső sarkába.