11758
  • Brad33
    Úgy van, ahogy írtad!
  • donatus13
    Nem nagyon, és valószínűleg nem is lesz, ez a plafon.
  • LeWyTy
    Van már mód arra hogy csak egy normális méretű várost építhess?
  • Lokker
    Anno, mintha a srácok azt írták volna, hogy ha a szennyvíztisztító mellé elé köré teszed a vízszivattyút akkor nem lesz ilyen gondod, csak fel kell szerelni szűrővel a pumpát. De ebben nem vagyok biztos, majd jönnek a tapasztaltak és segítenek.
  • NecroJoe
    Sziasztok, azzal hogy a lerakott vízpumpák körül idővel kifogy a víz mit lehet kezdeni? Csutkára be van építve a területem, kétszer már áthelyeztem az egész termelést, de ennek így semmi értelme.
  • Tuvok #10464
    A városom a párhuzamos 2x3 sávos utakról szól .. több út = több dugó .

Kigyulladt egy toronyház, már pokoli toronyként ég az egész mire a tűzoltóság veszi a fáradtságot és elindul, a dugón átverekszi magát és elkezdi oldani az épp kigyulladt szomszédos kis épületet, a toronyház pedig rommá ég .
    Másfél hónap után negyed órára indítottam el a játékot, ennyi elég is volt újabb pár hónapra .
  • Fenrir
    Egyszerűen csak engedni kéne még 1-2 utat a városból mert az az 1 ami van az semmire nem elég.
  • Tuvok #10462
    Elég gyalázatos, hogy még mindig nincs szó nagyobb városokról semmilyen formában, ahogy a masszív dugók megoldásáról se . Ugyanúgy áll az egész város, ahogy közel fél éve is állt ...
  • Johnyka
    Sziasztok!
    A legújabb patch frissítése óta nem akar elindulni a Simcity.
    "A játék nem találja a futáshoz szükséges adatfájlokat.
    Újratelepítés válhat szükségessé.(1004)"
    De hiába telepítem újra, mindig ez a hibaüzenet jön.
    Valakinek van esetleg ötlete hogy mi lehet a megoldás?
  • Bala24
    Na, ez nagyon jó hír :DD
  • Dreko7
    állítólag augusztus vége felé érkezik a 7es update! Híd, aluljáró és más finomságok.
  • galovics
    Merre van a multiplayer lista? Mert a link nem mukodik mar az oldalon..
  • BYpsilon
    Szerintem amire te gondolsz az csak plugin volt. Alap verziókban nem volt ilyen.
  • Ironman2
  • Austin Bailey
    Igazad van, jogos. Ezt a problémámat qa maxisnak kellene elmondanom. Végülis nyilván azk vannak, akiknek megfelel a léghajó.
    @Iroman. Te nem ismered a Sim City-t. A legelsőtől kezdve mindegyikben volt faültetés, ami az erdőtelepítésnek felelt meg. Ez nem egyenlő azzal, amit én mondok.
    Amúgy már megyek is csak felhörögtem ezeken a kommenteken.
  • donatus13
    sosem értettem ,hogy az efféle kommenteknek mi értelme van, mi élvezzük a játékot, te nem, mi is tudjuk mi van benne és mi nincs benne, mert mi játszunk is vele, innentől kezdve amit írsz üres fröcsögés :)
  • Austin Bailey
    azt akarod mondani, hogy le tudsz térkövezni egy tetszőleges területet, és berendezni térbútorral?
  • Faterx
    Majd talán a Train Fever (de sajnos csak jövőre
  • Ironman2
    Akkor úgylátszik nem ismered a játékot,mert van benne fásítás,a többi meg csak ezután fog jönni amiket leírtál.
  • Austin Bailey
    *industry giant
  • Austin Bailey
    Néha benézek ide, hogy mi a helyzet, és gyakoratilag kínomban röhögök azon, hogy ez elméletileg egy városépítő, közben meg kommentjei olyanok, mintha a rollercoastr tycoon meg az industrie giant topikjában lennék. Nektek nem hiányzonak az olyan mondatok, mint "egyirányúsítottam a két körutat a hídig, így kitereltem a belvárosból a forgalmat. Most jön a fásítás...", vagy "ebben a csomópontban azért van ennyi üzlet, mert az összes észak-déli metró érinti"?
  • Joschka
    Szerintem gőzerővel tesztelgetik már az új patchot...dátum még nincs!
  • Fenrir
    Megvan valakinek a léghajós dlc? Mi értelme van az ingázós léghajónak a helyi utasoknak ha csak egy léghajóállomást lehet építeni városonként?
  • Bala24
    Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogy mikortól fogják kiadni a simcity 7 patchét?
  • MT16
    eu kelet 2
  • eddy12
    Hali!Melyik szerveren vagytok?
  • bexinho
    Mikor jön a következő nagy frissítés? Ingyenes lesz az új útépítéses "mód"?
  • WarCow
    csak akkor termel bármit is ha visz bele szemetet az újrahasznosítós szemetesautó, és vmelyik modul fém/ötvözet/műanyag van hozzáadva
  • Brad33
    Üdv!
    Van egy hulladék-újrahasznosítóm, de szinte folyamatosan azt írja ki, hogy "Termelés leállítva". Mi lehet az oka? Előre is köszi!
  • Ironman2
    nálam kiviszik rendesen,csak elég lassan
  • Coolfire
    Szerintem bogár.Nekem is a műanyag és az ötvözet ott áll.,basznak kivinni a raktárakhoz és értékesíteni.
  • Ironman2
    na ez tényleg megérkezett,kicsit sokat kell várni,míg a pénzesautó odakevereg,300 ezerről volt szó,azért voltam mérges hogy nem érkezik meg a lóvé
  • Fenrir
    Az valami új feature vagy bug, hogy az újrahasznosító központból csak akkor szállítják el a kiválogatott anyagokat amikor már leáll a szállítószalag mert tele van minden raktárrész?
  • Ironman2
    már 10 perce kapcsolgatom,de még nem jött lóvé:))
  • Dzsini
    A patchek között olvashatod, hogy folyamatosan javítgatják a pénzutalást - végig kell várni a pénzszállító teherautót, hogy megjárja, utána ha átkapcsolsz a másik városra, akkor megjelenik.

... legalábbis legutóbb mikor utaltam magamnak, akkor így sikerült :)
  • Ironman2
    hát ez qurva jó! küldök magamnak pénzt a másik városomba,és nem kapom meg!
  • Dzsini
    Nem KELL csinálni, csak írtam, hogy ez egy lehetőség arra, hogy exportálj és helyben is használj valamilyen anyagot.
  • Ironman2
    nekem teherkikötőben van a fém,müanyag,és ötvözetraktár,plusz van még ott egy az olajnak,és a ládáknak fenntartva.A kereskedelmi lerakatban van a szén,érc,és szintén olaj,plusz még 2 ládaraktár.Akkor most csináljak mégegy lerakatot hogy exportra is termeljek? MAX 5 raktárat lehet mindegyikhez hozzáadni ha jól tudom.
  • Dzsini
    Kell két raktár, az egyik exportra dolgozik, a másik építésre - mivel a gyárból mindkettőbe hordják a termékeket.
  • Ironman2
    Már beindult a szállítás,tényleg jó sokáig tart mire odaérnek,sajnos az exportot ki kellett kapcsolni a fémnél,és ötvözetnél,így sok pénz elveszik,de legaláébb épülget a nagy mű,gondolom utána vissza fog térülni az elvesztett lóvé.Proci,és tv gyártás vonala miatt,új várost kellett indítanom,mert az előzőbe már nem fér el,majd küldözgetem át magamnak a pénzt.D