11758

| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Én is pont most kaptam az EA-től kulcsot. Igaz én be is regeltem a második körre. :) -
kaptam valami emailt hogy játszak a bétával meg ott egy kód is. nem cd galaxis. az első bétára jelentkeztem de ott nem aktpam de a másodikra már nem jeletnkeztem. ezt hogy?? akkor most játshzatok? és ez magyar nyelvü lesz ha jól olvasom??? PONTMOST MIKOR KIBAHH SOK HÁZIT ADTAK FEL , MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT 

-
Newfronter #1997 Ez tényleg jó ötlet volt, én is kaptam tőlük kulcsot, pedig nemrég iratkoztam fel a listájukra! -
Lol én indokolatlanul kaptam cdgalaxistól bétakulcsot xD 

-
Coolfire #1995 Ez már magyar nyelvű,ennek örülök.:) -
én is kaptam a cdgalaxisból :) -
Coolfire #1993 Gyorsan rendeld elő a CD Galaxisból..hátha beleférsz.:)
-
Coolfire #1992 Ehehehh...most kaptam egy CD Galaxis-os bétakulcsot.:) -
godand #1991 öröm és bódottá.. jött béta -
Coolfire #1990 Most kell indulnia?Mert már a "játék" gombocska is eltűnt...
-
Coolfire #1989 Nem lesz jó az előző? -
capa07 #1988 Képek -
capa07 #1987 Share Your Cities -
drmilo #1986 Még mindig nem jött béta kulcs :(
Most bejegyeztem cdgalaxisra egy értesítés kérést, hátha küldenek kulcsot :) -
Nekem a CD Galaxistól jött béta kulcs mert előjegyeztem náluk a játékot, ami annyi volt, hogy "értesítés kérés" a játék boltos oldalán... (még pár napja csináltam) -
Nekem eddig nem jött invite. :(
De már nincs sok hátra megjelenésig. -
Coolfire #1983 Állítólag a mai már csak azért van,hogy terheljék a szervereket 1 napig.Remélem a múltkorit beveszi még,mert gyakorolni akarok.:)
Csak ezt az 1 órás limitet igazán megszüntethetnék.. -
-

Remélem videózni is fogsz nekünk! -
capa07 #1980 -
Na mi fogadott most a postaládámban? Na Mi? Beta kulcs
! Végre valami jó is történik velem a mai nap:)!
-
BYpsilon #1978 A metódus ilyen.
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége.
Probléma esetén a Topic címének és hozzászólás számának megnevezésével reklamálj amit link formájában szúrj be!
Off topic hozzászólások pontozva lesznek! "
-
Le van írva minden moderátori topicban a fejlécben, hogy milyen módon kell igényelni, mi kell hozzá. -
nekem tök mindegy ki, csak legyen már valaki közülünk admin, hogy haladjunk már valamerre, aki tudja ennek a metodikáját az tegye már meg h a saját vagy más nevében szól és házigazdává ütteti magát -
BYpsilon #1975 admin jog kellene és betenném. -
már csak kéne valaki aki be tudja rakni -
capa07 #1973 vagy ez -
capa07 #1972 Visszaszámláló
-
Francba, sok számomra nem tetsző dolga ellenére már várom nagyon, valami visszaszámláló jó lenne ide :D -
capa07 #1970 SimCity Telephone City Part One -
esélyes -
capa07 #1968 -
hogyha a régiók össze lesznek kapcsolva, és online kereskedelem lesz, akkor az időgyorsító/pause funkciót kiszedik? -
capa07 #1966 -
Austin Bailey #1965 LeWyTy, légyszi tedd bele az SC4 bannerébe, hogy aki kérdezni akar, az csináljon már képet a problémájáról. Rohadtul nehéz kitotózni olyanokat, mint "a városom ezen részén miért pukkannak le a házak?" Gyakorlatilag a játék összes momentuma okozhatja ezt
-
Austin Bailey #1964 erősen gondolkozom. Az a helyzet, hogy mostanában éppen átalakítom az életemet és őszintén szólva kicsit olyan, mintha kezdenék túlhaladni a játékos korszakomon. Valahogy ezek a játékok túl sematikusak, és nem tudom arra használni, amire akarnám. Ahhoz hogy leképezhessem egy ilyen játékban a városokkal kapcsolatos ismereteimet sokkal kifinomultabb eszközökre lenne szükségem. Ebben a legújabb sim cityben például nem látom a szimulációt. Majd még kitalálom. mindenesetre ha elkezdtek játszani, én meg nem, akkor úgyse fogom itt rontani a levegőt. -
Kipróbáltam ezt a premium cities xl-t, darab fos ahogy sejteni lehetett, bugos, de nagyon, metró építés valami katasztrófa, épületek vannak ahogy vannak - mondom én h kukába való, alapjaiból kéne újraépíteni -
drmilo #1962 "Persze azáltal, hogy ilyen könnyen befolyásolhatod a játékot, egyúttal ki is maradsz annak versengő dimenziójából: nem szerezhetsz achievementeket, nem kapsz küldetéseket (challenges), nem szerepelsz a ranglistákon, és a világpiacon folytatott kereskedésed nem befolyásolja az egyes árucikkek árait.
"
Ezek szerint piac is lesz, jól hangzik.
Köszi a választ, akkor szombaton kell várni a béta mailt. -
capa07 #1961 Szerintem a régiók egymás között nem, de a városok a régión belül igen.
Sandbox mód
Beta 2 FAQ
Egyenlőre ezekről a régiókról tudunk.
A városok kereskedhetnek egymással áram, víz, nyersanyag stb. Természetesen bizonyos juttatásokért cserébe. -
drmilo #1960 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Miért most nem fognak kereskedni a régiók egymás között?
A sandbox mód mit takar?
A béta kulcsokat mikor küldik ki?
A multiba a 16 régió is megosztja az erőforrásait? Kereskedik egymással ?
Erről mit lehet tudni? Pl áramot is pénzért kap a másik régió?
A konzolokszervizenel is feliratos lesz a játék?