11758
  • Avenger
    Én is pont most kaptam az EA-től kulcsot. Igaz én be is regeltem a második körre. :)
  • akyyy
    kaptam valami emailt hogy játszak a bétával meg ott egy kód is. nem cd galaxis. az első bétára jelentkeztem de ott nem aktpam de a másodikra már nem jeletnkeztem. ezt hogy?? akkor most játshzatok? és ez magyar nyelvü lesz ha jól olvasom??? PONTMOST MIKOR KIBAHH SOK HÁZIT ADTAK FEL , MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT
  • Newfronter
    Ez tényleg jó ötlet volt, én is kaptam tőlük kulcsot, pedig nemrég iratkoztam fel a listájukra!
  • LeWyTy
    Lol én indokolatlanul kaptam cdgalaxistól bétakulcsot xD
  • Coolfire
    Ez már magyar nyelvű,ennek örülök.:)
  • Vándorr
    én is kaptam a cdgalaxisból :)
  • Coolfire
    Gyorsan rendeld elő a CD Galaxisból..hátha beleférsz.:)
  • Coolfire
    Ehehehh...most kaptam egy CD Galaxis-os bétakulcsot.:)
  • godand
    öröm és bódottá.. jött béta
  • Coolfire
    Most kell indulnia?Mert már a "játék" gombocska is eltűnt...
  • Coolfire
    Nem lesz jó az előző?
  • capa07
    Képek
  • capa07
    Share Your Cities
  • drmilo
    Még mindig nem jött béta kulcs :(

Most bejegyeztem cdgalaxisra egy értesítés kérést, hátha küldenek kulcsot :)
  • Armi555
    Nekem a CD Galaxistól jött béta kulcs mert előjegyeztem náluk a játékot, ami annyi volt, hogy "értesítés kérés" a játék boltos oldalán... (még pár napja csináltam)
  • Carlos
    Nekem eddig nem jött invite. :(
    De már nincs sok hátra megjelenésig.
  • Coolfire
    Állítólag a mai már csak azért van,hogy terheljék a szervereket 1 napig.Remélem a múltkorit beveszi még,mert gyakorolni akarok.:)
    Csak ezt az 1 órás limitet igazán megszüntethetnék..
  • nyirog
  • Faterx

Remélem videózni is fogsz nekünk!
  • capa07
  • Falabu #1979
    Na mi fogadott most a postaládámban? Na Mi? Beta kulcs! Végre valami jó is történik velem a mai nap:)!
  • BYpsilon
    A metódus ilyen.
    "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége.
    Probléma esetén a Topic címének és hozzászólás számának megnevezésével reklamálj amit link formájában szúrj be!
    Off topic hozzászólások pontozva lesznek! "
  • Dzsini
    Le van írva minden moderátori topicban a fejlécben, hogy milyen módon kell igényelni, mi kell hozzá.
  • nyirog
    nekem tök mindegy ki, csak legyen már valaki közülünk admin, hogy haladjunk már valamerre, aki tudja ennek a metodikáját az tegye már meg h a saját vagy más nevében szól és házigazdává ütteti magát
  • BYpsilon
    admin jog kellene és betenném.
  • nyirog
    már csak kéne valaki aki be tudja rakni
  • capa07
    vagy ez
  • capa07
    Visszaszámláló
  • nyirog
    Francba, sok számomra nem tetsző dolga ellenére már várom nagyon, valami visszaszámláló jó lenne ide :D
  • capa07
    SimCity Telephone City Part One
  • zorrobomber
    esélyes
  • capa07
  • Vándorr
    hogyha a régiók össze lesznek kapcsolva, és online kereskedelem lesz, akkor az időgyorsító/pause funkciót kiszedik?
  • capa07
  • Austin Bailey
    LeWyTy, légyszi tedd bele az SC4 bannerébe, hogy aki kérdezni akar, az csináljon már képet a problémájáról. Rohadtul nehéz kitotózni olyanokat, mint "a városom ezen részén miért pukkannak le a házak?" Gyakorlatilag a játék összes momentuma okozhatja ezt
  • Austin Bailey
    erősen gondolkozom. Az a helyzet, hogy mostanában éppen átalakítom az életemet és őszintén szólva kicsit olyan, mintha kezdenék túlhaladni a játékos korszakomon. Valahogy ezek a játékok túl sematikusak, és nem tudom arra használni, amire akarnám. Ahhoz hogy leképezhessem egy ilyen játékban a városokkal kapcsolatos ismereteimet sokkal kifinomultabb eszközökre lenne szükségem. Ebben a legújabb sim cityben például nem látom a szimulációt. Majd még kitalálom. mindenesetre ha elkezdtek játszani, én meg nem, akkor úgyse fogom itt rontani a levegőt.
  • nyirog
    Kipróbáltam ezt a premium cities xl-t, darab fos ahogy sejteni lehetett, bugos, de nagyon, metró építés valami katasztrófa, épületek vannak ahogy vannak - mondom én h kukába való, alapjaiból kéne újraépíteni
  • drmilo
    "Persze azáltal, hogy ilyen könnyen befolyásolhatod a játékot, egyúttal ki is maradsz annak versengő dimenziójából: nem szerezhetsz achievementeket, nem kapsz küldetéseket (challenges), nem szerepelsz a ranglistákon, és a világpiacon folytatott kereskedésed nem befolyásolja az egyes árucikkek árait.
    "

Ezek szerint piac is lesz, jól hangzik.

Köszi a választ, akkor szombaton kell várni a béta mailt.
  • capa07
    Szerintem a régiók egymás között nem, de a városok a régión belül igen.
    Sandbox mód
    Beta 2 FAQ
    Egyenlőre ezekről a régiókról tudunk.
    A városok kereskedhetnek egymással áram, víz, nyersanyag stb. Természetesen bizonyos juttatásokért cserébe.
  • drmilo
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem:

Miért most nem fognak kereskedni a régiók egymás között?
    A sandbox mód mit takar?
    A béta kulcsokat mikor küldik ki?
    A multiba a 16 régió is megosztja az erőforrásait? Kereskedik egymással ?
    Erről mit lehet tudni? Pl áramot is pénzért kap a másik régió?

A konzolokszervizenel is feliratos lesz a játék?