11758

| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Hát...meg kell várnunk fiúk a jövő pénteket mindenhogyan... 

-
Ironman2 #3162 Milyen jó kis épületszerkesztő volt a 2000-ben! Még át is lehetett szinezni őket -
capa07 #3161 Új DLC? -
Csokis #3160 -
Csokis #3159 SimCity Buildings Képekkel, leírásokkal!
-
ez mekkora bullshit mar... ha tenyleg csak a szgepek teljesitmenye az ok, akkor ha nekem egy csucs gepem van ugyan engedelyezzek mar a nagyobb meretet es ha "apuci szar gepen" jatszom, akkor ne engedje a nagyot kivalasztani. Ennyire egyszeru. -
Csokis #3157 Twitter
Ok folks the official word - doors open at 9:01pm 3/4 for Origin digital purchasers in US. EU is still the 8th. Sorry my EU buddies
Anyád!
-
Csokis #3156 SimCity to get city size expansions -
Austin Bailey #3155 kár hogy a zónasűrűség az úthoz van kötve. Ha például lenne egy város két térszínnek, pont mint ezen a képen, és hiányoznának a széles utak a zsúfolt városszövetből, akkor ilyen megoldással a lejtő fölé lehetne építeni új gerincutakat akár több szintben. -
Austin Bailey #3154 ezek szerint egyetemet sem láttak még, nemcsak várost
-
Sotyka #3153 mert a honlapjukon 8 van írva -
Sotyka #3152 Amúgy aki még a GameShopból rendelt elő annak nincsen véletlen infója arról hogy ők is megkapják e 4-edikén? -
én is beszállnék majd jövőhéten multiba, aki játszana vegyen fel nyugodtan:) -
godand #3150 Ha mégse, akkor beperelem őket emberkínzásért... -
Sotyka #3149 Amúgy ez most nagyon feldobott, el is kezdtem átszervezni a kövi hetem
Viszont nagyon remélem hogy nem kamu, és a dobozos verzióra is vonatkozik (ámbár miért ne vonatkozna, ha 4 vagy 5-ödikén beregelem kóddal, ugyanolyan elbírálásban van az mint a digital. Vagy ha nem akkor bunyó lesz itt) 
-
Csokis #3148 Merem remélni, hogy nem csak arra.
Különben csesszék meg!
-
Sotyka #3147 ÉÉÉs, valaki elmondaná hogy ez miért csak a digital copyra vonatkozik 

...
-
Csokis #3146 -
capa07 #3145
-
Nem rosz -
drmilo #3143 Na ez már barátságos chat! Köszi a linket. -
Newfronter #3142 Ott van a bal felső sarokban. Most nyitja le. -
Szent Istvános hallgatóként, lelkemből szóltál -
Csokis #3140 Mert van Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar is!
-
Kosinva #3139 Amúgy fura, hogy az egyetem körül egy földút fut körbe.
-
Aha. Március 8-án öntudatára ébred, és vírusként terjeszti majd a Sim City magvait szerte a világon... -
Csokis #3137 Azaz! 
SimCity Retrológia -
Kosinva #3136 Skynet...
-
Ez tök csini. 

-
Csokis #3134
-
-
Sotyka #3132 ááá, még 6 és fél nap, beleőrülök a várakozásba 

-
Newfronter #3131 Stress Test videó
Végigjátszotta a 4 órát. Én már majdnem végignéztem. Rengeteg tennivaló van, a hely szűkösségét érezni, viszont nem is a legjobban bánt a srác a hellyel, de érthető, ha a legtöbbet akarta megmutatni a 4 órából. -
Ja, meg van....ütök le néhány cölöpöt, azt úgy! 
-
Na ezzel kapcsolatban kapcsolja már fel nálam valaki a vellanyt, hogy ilyen utat, hogy lehet majd a játékban össze hozni? -
hű, a live streamben az autók nem viccelnek, átmennek az utat elválasztó füves részen :D -
Messziről inkább tűnik hullámvasútnak, mint úthálózatnak.
-
Austin Bailey #3126 télleg jó
-
ha az épületeket ilyen cyberpunkra képzelem akkor az egész olyan Sci-Fi-s -
Csokis #3124 Hű, ez az úthálózat, de tetszik!