11758
  • khalmi77
    nekem most totál lehalt a kelet 2, csatlakozik de a menüben már eldobja... fuck
  • Aragorn831109
    Még nem.
  • reménytelen
    Visszaadták már a cheetah sebességet, vagy még mindig nem?
  • Porta
    úgy nézem nem kell megadni fiók adatokat. Csak a számlázi címet kell megadni. Neoncsöves vajon mit adott meg?

india, könyök utca 15. Szegény postás....
  • Marfy
    Ha itt veszem meg, kapok egy kódot és csak aktiválom?
    Vagy a fiók adataimat is meg kell adni?
  • batnor
    Nekem is az európai árakat írja, egyedül az indiai proxy-val engedd tovább és akkor látom a megfelelő árat. Chrome és IE egyaránt hasonlót mutat.
  • Porta
    és ha teszem azt india vagyok aki itt tanul? Akkor sem vehetem meg ottani áron? Ne neba szamár. Vegyünk mindjárt 100at és áruljuk 7500ért mi is mint az online boltok. Szerintem ők is ezért tudják ilyen nyomott áron adni :)
  • Marfy
    Én azért tartok attól, hogy ezért a trükközésért kibannolnak, mint a sz*rt.
  • Vándorr
    szuper, ez elkerülte a figyelmem, köszi :)
  • Vándorr
    nem voltam bejelentkezve az originen eddig, és úgy jó, de most bejelentkeztem, és nekem úgy is megy. Legalábbis az árban a rupisat írja.
    Nem használok semmit. Próbáld más böngészőben is.
    A nyelvre én is kíváncsi vagyok.
    Neoncsoves ott vette, csak úgy látom nem nézi a topikot
  • Porta
    #5212 hsz szerint benne van minden nyelv
  • Ytar
    próbáld a www.webproxy.hu -n keresztül, úgy nem irányít át, és a kosárba is berakja.

már csak a nyelv érdekel, hogy át lehet-e állítani.

valaki, aki ott vette, meg tudja mondani?
  • Porta
    köszi de egyből átirányit az europaira:/

Téged nem?

• Vándorr
    ha minden igaz ennek működnie kell:

http://store.origin.com/store/easa/en_IN/home/ThemeID.1220200/ccRef.en_IE/ccSet.in

http://store.origin.com/store/easa/en_IN/html/pbPage.simcity_IN

az első link a digital deluxra visz (átszámítva ~10.500Ft), a második az LE-re, az kb ~6.500Ft

Angol (amerikai) verziót ír a nyelvre, nem tudom ebben van-e magyar is.
  • Joschka
    Szintén!
  • Bazsa241
    Én nem szivtam vele csak elso nap egy kicsit de mar akkor is tudtam vele jatszani. azóta meg egyenesen hibátlan....
  • Joschka
    Szerintem ezen már túl kéne lépni, és élvezni a lényeget, nem? DE!...Na ugye...
  • wulwerin
    Valakinek van még hely a régiójában? Szívesen mennék. ID: Wulwerin24
  • Láma!
    Most van 20 szerver, és ehhez tényleg az kellett hogy 4 napig szívjon mindenki... elképesztő :D
  • Porta
    Hogy lehet ott megvenni? Állandóan átirányit az EA europera. Ha meg hidemyasset használok akkor meg nem rakja be a kosárba a progit?
  • Vándorr
    az indiai storeban vásárolt simcityben van magyar nyelv?
  • Joschka
    Vagy még szinte mindenki alfában van...

Amúgy tényleg simán megy...legalábbis nálam.:)
  • Coolfire
    Úgy látom,már jól üzemelnek a szerverek,mert nem pörög a topik.:)
  • Carlos
    No, ez jó!!!
    Nálam is az iskolabuszok akadtak el.
    nézem, 2 napja sehol senki az iskolákban. Az hogy lehet? nézem oktatás nézetet és MINDEN iskolabusz beakadva áll egy kereszteződésben... Na fasza.
  • Dzsini
    1.3 lett ma reggelre (legalábbis nálam most frissít)

Update: 03/09/2013 - This update to SimCity contains the following updates and fixes:

General
    Fix for a crash related to the highway interchanges and vehicles.
    Traffic was optimized for complex road sections.
    Fix for a specific case of city processing that forced players to rollback their cities to a previous state.
    Fix for a crash some players saw when exiting their city.
    Rapidly clicking or accidently double clicking the Claim city button will no longer create multiple regions.
    We temporarily removed filtering by friends and maps on the Join Game screen to better support database performance. Players can still find friends' regions by going to their friends' profile pages.

Servers
    Various database optimization to address issues with connecting to our servers
    We added 8 additional servers!

Az útkeresőn tényleg van mit javítani, egy 3 ágú kereszteződésnél álló iskolám minden reggel rettenetesen megszorul, mikor kiözönlenek belőle a buszok. Volt már, hogy délig nem mozdult senki - és mivel a sorokba beállít pár rendőr és tűzoltó, így nagyobb bajok is lettek...
  • Aragorn831109
    Az alapanyagokat helyi felhasználásúvá kell tenni az export helyett, amikor nekikezdek a Nagy mű felépítésének?
  • nyirog
    az a homály mikor zoomolsz, annak a mértékét tudod vele állítani, én minimálisra vettem mert idegesített

• Ironman2
    Telepítésnél kell átállítani
  • Neoncsoves
    hm, nem tudom. egyébként a játék nyelvét hol lehet átállítani? kipróbálnám magyarul... :D
  • ktm99
    Az itthon kapható verzió nem csak magyar,lengyel, orosz nyelveket tartalmaz? Másképpen fogalmazva, aki itthon vásárolt verziót át lehet-e állítani angolra? A magyar fordítás + a rengeteg elírás nagyon gáz szerintem.
  • Ironman2
    a tilt-shift az mit csinál a beállításokban?
  • Sponnyabob
    Én az kelet 1-en vagyok, de a magyar nevű régiómba nem jött még senki, egy másikba régiómban már voltak betévedők, de az még a Csendes óceán 1-en és az a régió valamiért eltűnt.
  • SANTANTICA #5218
    kelet 3
    majd
    Kelet 4

gondolom.....én már csak 4-re fértem fel :(
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Ha az Európa Kelet 2 szerver tele van akkor hol találok még magyar játékosokat? melyik szerveren?

Köszönöm szép estét
  • Ironman2
    DDDDDDDDDD:

• Ironman2
    Bakker!! Szénné ég a kenyér!!

• Ironman2
    nyugdíjasokat kihagytad! DDD
  • tasika16
    Értettem. Én ma teljesen meg voltam vele elégedve amúgy. Most hogy már tudtam vele huzamosabb ideig játszani is. Így már nagyon király volt...
  • Neoncsoves
    Nem, benne van az angol, magyar, német, francia, gyakorlatilag az összes. olyan mintha itt vettem volna a boltban, vagy európai originen.
  • tasika16
    Akkor Indiai lesz a nyelve a játéknak?