11758
  • khalmi77
    nekem sem megy most az eu kelet 2, azt írja a belépés jelenleg zárva. Remélem ilyenkor tolják ám akkor a hardware updatet rendesen, müködnek azok a xeon hegyek, vagy mik :)
  • galovics
    Meg van kiado hely a Hungary regioban, aki jonne, irjon. :)
  • Zewasoft
    Más szerveren kellene csinálni zárt játékot és meghívás alapján bevenni az embereket.
  • Joybull
    Belépsz a tutorialba, utána beállítás, kilépés a főmenübe és utána tudsz játszani.
  • drmilo
    Nem kell egyáltalán, csak elintitod, betölt, aztán kilépés a főmenűbe és voiláá mehet a játék.

Kelet 2 szerver le van zárva amúgy még mindig :S
    Remélem kap valami fasz patchet.
  • Fenrir
    Ezt a nyomorék tutorialt minden egyes szerveren végig kell játszani? Na ne...
  • Zewasoft
    Heli!

Meg tudtok hívni a játékhoz? keresni nem lehet és nem igazán találom...

Köszi előre is!
  • Dzsini
    Vajon ha van komoly bűnözés az elkaphat ilyen szállítmányokat? Nem hiszem, bár érdekes móka lenne...

Sikkasztás van, nálam többször megjelenik pár száz mínusz a kereskedelmi naplóban :)
  • massFx
    Azért,mert még.nem.érkezett meg.a.pénzszállító járműved.az.ajándékozó.városből.a.kedvezményezett városházára. Ezt a régió nézetben az ajándékozásnál a pénzen belül.láthatod,merre.jár.
  • Porta
    Hali!

Egyik városomból a másikba küldtem ajándéknak 100Epezetát de az istennek nem akar megjelenni a fogadó városban. Ez bug? Vagy mit kell csinálni?
  • Dzsini
    Nem lehet, talán turistákból az 1 milliót meg lehet karcolni, ha sok szomszéd város besegít. Ez nem az a játék.

És az 1.6 millió kismiska a 6 milliós SC3000-es Magnasantihoz képest:

De az SC4 se az SC3000 :)
  • Fenrir
    Update: 03/10/2013

SimCity Update 1.4

This update to SimCity contains the following updates and fixes:

General

Update to the “select a server” dialog in the game launcher. This will now indicate which servers you have active cities on

Note: At the moment, it is going to be showing the icon for any server you’ve been to as a player. We’ll be updating this soon to show how many regions you have (X/10) per server. We know this is a little confusing for now, but we will improve.

Fix issue where selection shard did not display when previously selected server is down
     We've fixed a problem where some players were getting stuck when switching shards in the server select menu

Servers

Opened 1 new server, Antarctica
  • Dzsini
    Minden probléma nélkül működik az összes verzió egymással, nekem alap verzió van, Nyirognak deluxe, és simán át tudok menni hozzá megnézni, hogy nála hogy mennek a dolgok.

Ami korlátozásról olvastam az az, hogy pl. LE-vel alapított, elhagyott várost nem tud normál kiadással rendelkező játékos átvenni (hiszen ha ott felhúztak egy MaxisMan házat, ahhoz nem férhet hozzá az, akinek nincs joga hozzá).
  • ttt1
    Sim City 4 BIG CITY 1.6 million people by PilzanDani..Ha vmi hasonlót el lehet érni itt is örömmel csatlakozom én is ..:)
  • Coolfire
    Konkrétan holnap tudnék érdemben nyilatkozni,de szerintem simán.Az alapjuk ugyanaz,csak az egyikőtöknek nincs meg a DLC.Be is baszna,ha nem lehetne.:)
  • Tauri
    Ma én sem tudtam reggel belépni ( munak előtt akartam csiszonli a városomon picit :D )

Egy kérdés...ha két különböző verziójú játk van meg barátommal ( alap és limited ) tudunk együtt játszani egy régióban?
  • Since
    Ha kiválasztom az Európa Kelet 2 szervert, miért lép át automatikusan a Csendes Óceánira?
  • Marfy
    Ha valamelyik szerveren már van városom, akkor belépéskor előnyt élvezek azokkal szemben, akik esetleg újat akarnak kezdeni?
  • Dzsini
    A valóságban hogy tünteted el a radioaktív szennyeződést? Na itt ugyanúgy. Az atomerőmű olyan, mint a székely medve - nem játék.

A radioaktív cézium-137 (általában ez a legnagyobb problémás szennyezési forrás) felezési ideje kb. 30 év, nem tudni, hogy azt beleprogramozták-e.
  • hombika
    Hey,
    meg tudja valaki mondani, hogy az atomreaktor felrobbanása utáni radioaktív szennyeződést hogyan tudom eltüntetni? :D
  • Ironman2
    DDDDD

• Ironman2
    Na már tudom miért gyarapodik olyan gyorsan a városom:

• Neoncsoves
    elég hamar benépesedett a városom (~30ezer a lélekszám), viszont még így is rengeteg szabad munkahely van... a régióból nem igen jönnek át dolgozni se low wealth melókra, se mid wealthesekre, pedig kéne a munkaerő. jól elment az idő, holnap (vagyis ma) rendbeszedem a városomat.

Egyébként a régiónk elég jól halad, energiát aki akar kérjen tőlem, van rengeteg szén nálam.

Antarctica - SG Magyarország régió ; aki esetleg nem olvasta még :)

A friend kérelmeket közben elfogadtam, csak mivel az origin nem dobja fel, hanem meg kell néznem a listát, hogy hozzáadtatok-e, valakit későn fogadtam el, ne haragudjatok de rákattantam a játékra :D
  • Sotyka
    Nah ezért nem olvasom ezt a kakit
  • dimre
    Na ez működik, sok helyet szabadit fel, meg a szmötyitől is megszabadul az ember. Mivel két nap óta először sikerült bejutnom kelet 2-re, volt egy elhagyatott város, hát rácsaptam. Kell szabad 300 melós a városból, hogy működjön.
  • khalmi77
    Van szerintetek valami módja annak, hogy egy gépen két klienst futassak, tehát ablakos módban kettő sim city legyen megnyitva? Nem is értem ezt miért nem tették bele :( DLC? :D
  • GibboRamone
    Köszi!:)
  • GibboRamone
    Felvettelek firendbe! Elvileg én is be tudlak híni a régióba.
  • godand
    Lehúzták a szeretett játékomat
    http://www.gamekapocs.hu/cikk/2060/simcity_teszt
  • BYpsilon
    Egy pici dugó van az autópályán. :)
  • Bandeeka
    Szia!
    Realee felvettelek barát listára Simcitybe ha megtudnál hívni engem is a régiódba megköszöném.

Gribandis az origin ID-m

Üdv Bandeeka
  • Aragorn831109
    A költségvetésen belül a legfrisebb tranzakcióknál...
  • GibboRamone
    bocs a sok "ból" miatt...
  • GibboRamone
    Az olajból exportálásából származó profitot, nem listazza ki a költségvetésnél? Hol lehet követni, hogy most jól csinálom az exportálást vagy sem?
  • oneal1
    király ez a frissítés ami jött, azóta nem tudok 5 percnél többet játszani mert crash el a game...:D

amúgy az utaknál az zavaró, hogy az alapból csak a forgalmasig lehet, ha pedig tovább akarsz a későbbiekben fejleszteni akkor bonthatsz le mindent
  • Sotyka
    tudtommal nem, de ez engem is nagyon idegesít ha egy komplett nagyváros útrendszerét szeretném fejleszteni :\
  • khalmi77
    nem tudok róla, hogy lehetne
  • reménytelen
    Lehet valahogy csoportosan fejleszteni utakat, vagy csak egyenként végigkattintgatva?
  • Shiver
    ahh ok
    akkor nem kérlek hogy lépj ki mert úgy is ki fog dobni a maintenance miatt :D
  • khalmi77
    csak ezen toltam