11758

| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
nekem sem megy most az eu kelet 2, azt írja a belépés jelenleg zárva. Remélem ilyenkor tolják ám akkor a hardware updatet rendesen, müködnek azok a xeon hegyek, vagy mik :) -
galovics #5529 Meg van kiado hely a Hungary regioban, aki jonne, irjon. :) -
Zewasoft #5528 Más szerveren kellene csinálni zárt játékot és meghívás alapján bevenni az embereket. -
Joybull #5527 Belépsz a tutorialba, utána beállítás, kilépés a főmenübe és utána tudsz játszani.
-
drmilo #5526 Nem kell egyáltalán, csak elintitod, betölt, aztán kilépés a főmenűbe és voiláá mehet a játék.
Kelet 2 szerver le van zárva amúgy még mindig :S
Remélem kap valami fasz patchet. -
Ezt a nyomorék tutorialt minden egyes szerveren végig kell játszani? Na ne... -
Zewasoft #5524 Heli!
Meg tudtok hívni a játékhoz? keresni nem lehet és nem igazán találom...
Köszi előre is! -
Vajon ha van komoly bűnözés az elkaphat ilyen szállítmányokat? Nem hiszem, bár érdekes móka lenne...
Sikkasztás van, nálam többször megjelenik pár száz mínusz a kereskedelmi naplóban :) -
massFx #5522 Azért,mert még.nem.érkezett meg.a.pénzszállító járműved.az.ajándékozó.városből.a.kedvezményezett városházára. Ezt a régió nézetben az ajándékozásnál a pénzen belül.láthatod,merre.jár. -
Porta #5521 Hali!
Egyik városomból a másikba küldtem ajándéknak 100Epezetát de az istennek nem akar megjelenni a fogadó városban. Ez bug? Vagy mit kell csinálni? -
Nem lehet, talán turistákból az 1 milliót meg lehet karcolni, ha sok szomszéd város besegít. Ez nem az a játék.
És az 1.6 millió kismiska a 6 milliós SC3000-es Magnasantihoz képest:
De az SC4 se az SC3000 :) -
Update: 03/10/2013
SimCity Update 1.4
This update to SimCity contains the following updates and fixes:
General
Update to the “select a server” dialog in the game launcher. This will now indicate which servers you have active cities on
Note: At the moment, it is going to be showing the icon for any server you’ve been to as a player. We’ll be updating this soon to show how many regions you have (X/10) per server. We know this is a little confusing for now, but we will improve.
Fix issue where selection shard did not display when previously selected server is down
We've fixed a problem where some players were getting stuck when switching shards in the server select menu
Servers
Opened 1 new server, Antarctica -
Minden probléma nélkül működik az összes verzió egymással, nekem alap verzió van, Nyirognak deluxe, és simán át tudok menni hozzá megnézni, hogy nála hogy mennek a dolgok.
Ami korlátozásról olvastam az az, hogy pl. LE-vel alapított, elhagyott várost nem tud normál kiadással rendelkező játékos átvenni (hiszen ha ott felhúztak egy MaxisMan házat, ahhoz nem férhet hozzá az, akinek nincs joga hozzá). -
ttt1 #5517 Sim City 4 BIG CITY 1.6 million people by PilzanDani..Ha vmi hasonlót el lehet érni itt is örömmel csatlakozom én is ..:) -
Coolfire #5516 Konkrétan holnap tudnék érdemben nyilatkozni,de szerintem simán.Az alapjuk ugyanaz,csak az egyikőtöknek nincs meg a DLC.Be is baszna,ha nem lehetne.:) -
Tauri #5515 Ma én sem tudtam reggel belépni ( munak előtt akartam csiszonli a városomon picit :D )
Egy kérdés...ha két különböző verziójú játk van meg barátommal ( alap és limited ) tudunk együtt játszani egy régióban? -
Since #5514 Ha kiválasztom az Európa Kelet 2 szervert, miért lép át automatikusan a Csendes Óceánira? -
Ha valamelyik szerveren már van városom, akkor belépéskor előnyt élvezek azokkal szemben, akik esetleg újat akarnak kezdeni? -
A valóságban hogy tünteted el a radioaktív szennyeződést? Na itt ugyanúgy. Az atomerőmű olyan, mint a székely medve - nem játék.
A radioaktív cézium-137 (általában ez a legnagyobb problémás szennyezési forrás) felezési ideje kb. 30 év, nem tudni, hogy azt beleprogramozták-e. -
hombika #5511 Hey,
meg tudja valaki mondani, hogy az atomreaktor felrobbanása utáni radioaktív szennyeződést hogyan tudom eltüntetni? :D -
Ironman2 #5510 DDDDD
-
Ironman2 #5509 Na már tudom miért gyarapodik olyan gyorsan a városom:
-
Neoncsoves #5508 elég hamar benépesedett a városom (~30ezer a lélekszám), viszont még így is rengeteg szabad munkahely van... a régióból nem igen jönnek át dolgozni se low wealth melókra, se mid wealthesekre, pedig kéne a munkaerő. jól elment az idő, holnap (vagyis ma) rendbeszedem a városomat.
Egyébként a régiónk elég jól halad, energiát aki akar kérjen tőlem, van rengeteg szén nálam.
Antarctica - SG Magyarország régió ; aki esetleg nem olvasta még :)
A friend kérelmeket közben elfogadtam, csak mivel az origin nem dobja fel, hanem meg kell néznem a listát, hogy hozzáadtatok-e, valakit későn fogadtam el, ne haragudjatok de rákattantam a játékra :D -
Sotyka #5507 Nah ezért nem olvasom ezt a kakit -
Na ez működik, sok helyet szabadit fel, meg a szmötyitől is megszabadul az ember. Mivel két nap óta először sikerült bejutnom kelet 2-re, volt egy elhagyatott város, hát rácsaptam. Kell szabad 300 melós a városból, hogy működjön.
-
Van szerintetek valami módja annak, hogy egy gépen két klienst futassak, tehát ablakos módban kettő sim city legyen megnyitva? Nem is értem ezt miért nem tették bele :( DLC? :D -
Köszi!:) -
Felvettelek firendbe! Elvileg én is be tudlak híni a régióba. -
godand #5502 Lehúzták a szeretett játékomat 
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2060/simcity_teszt -
BYpsilon #5501 Egy pici dugó van az autópályán. :)
-
Bandeeka #5500 Szia!
Realee felvettelek barát listára Simcitybe ha megtudnál hívni engem is a régiódba megköszöném.
Gribandis az origin ID-m
Üdv Bandeeka -
Aragorn831109 #5499 A költségvetésen belül a legfrisebb tranzakcióknál... -
bocs a sok "ból" miatt... -
Az olajból exportálásából származó profitot, nem listazza ki a költségvetésnél? Hol lehet követni, hogy most jól csinálom az exportálást vagy sem? -
király ez a frissítés ami jött, azóta nem tudok 5 percnél többet játszani mert crash el a game...:D
amúgy az utaknál az zavaró, hogy az alapból csak a forgalmasig lehet, ha pedig tovább akarsz a későbbiekben fejleszteni akkor bonthatsz le mindent -
Sotyka #5495 tudtommal nem, de ez engem is nagyon idegesít ha egy komplett nagyváros útrendszerét szeretném fejleszteni :\ -
nem tudok róla, hogy lehetne -
Lehet valahogy csoportosan fejleszteni utakat, vagy csak egyenként végigkattintgatva? -
ahh ok
akkor nem kérlek hogy lépj ki mert úgy is ki fog dobni a maintenance miatt :D -
csak ezen toltam