11758

| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Nem, majd véletlenül lemaradt róla a szám... -
Coolfire #7428 A SimCity 2013 a biztos.:)Direkt nem számozták állítólag. -
csimposz #7427 De nem tűnik fel, mert nem tudtam eldönteni hirtelen ez hanyasnak vagy milyen kiadásnak számít? Simcity EA, SimCity 2013, SimCity 4++,Simcity 1 EA,Simcity 1 2013,Simcity 5? :D És mikor már ennyi minden van, hajlandó vagyok nem látni fától az erdőt (erdőtől a fát) :D -
Coolfire #7426 Na ugye.:) -
...meg a Simcity hivatalos honlapja kb. 1 éve folyamatosan. Friss, ropogós információ. -
Coolfire #7424 #7416 -
Azért a böhöm nagy vörös négyes az SC4 borítón elég feltűnő :) -
Coolfire #7422 Azt hittem a mostani DD-ről van szó..ehh.:)
Igen az SC4 deluxe a Rush Hourt is tartalmazza-nekem is megvan. -
Hujje #7421 Tehát a mostani 2013-hoz nincs is deluxe? :) Csak egyféle verzió volt elérhető? -
csimposz #7420 Hát az EA ezt a szám nélküli játéknév kitalálást vagy nagyon elszúrta, vagy nagyon jól kitalálta, számomra még nem derült ki. Szar hogy fórumon nem tudok keresni, meg pont az ilyen számos dolgok miatt már ezerszer belementem h rákattintok a simcity 4-re mert kicsiben még a borító kép is hasonló. -
buttonp #7419 http://www.youtube.com/watch?v=TFPdlqLQhag
nem csak nekem bugos, vigyázzatok, ha letöröltek egy várost, utána nincs tűzoltóság,rendőrség,szemét... -
Bal0924 #7418 A SimCity csapdájába én is majdnem belestem, de rájöttem, az a 4-es szám kicsit furcsa volt..:D
A lista elolvasása előtt és én a Sims3-at választottam volna. Az Egyetemet.:D -
Az az új SimCity :) a SimCity 4-nél a Deluxe-nak része a Rush Hour (és ezt adják választhatóként).
Sokaknak ahogy látom nem éri el az ingerküszöbét a játék neve melletti sorszám :) -
Coolfire #7416 3 városcsomag,és a maxismanos dlc. -
deluxe-ban bennevan a Rush Hour kieg is asszem. -
Hujje #7414 Amúgy mi a különbség a sima és a deluxe között? -
godand #7413 Blizzardéknál nem volt divat játékot ingyen osztogatni pedig ott is volt ne mulass... (d3) Amúgy sci-fi fan vagyok ezért nekem ez így jó üzlet, hogy beújítok egy me3-at. -
csimposz #7412 A FENÉBE :D Átvertem magamat, későn néztem már, sajnálom... nem baj akkor legalább nincs a kísértés, nem bánom. De butaság volt szerintem nem bele rakni, aki fizetni akart érte az megvette már, max pár 100 vásárlót buktak volna, ha az is free. Na mind1, benéztem. ME kurva jó járék, de a BF is, a többit nem játszottam. -
Coolfire #7411 [OFF]Most akciózzák a Sims 3 alkatrészeket és az alapot is.Azt is rakhattak volna bele,nem?:)/OFF] -
Mutasd már meg a forrását, hogy hol van a Deluxe Edition - a választható játékok között a SimCity 4 DE van, de az az előző rész. -
Le is kell tölteni, ezt is leírták:
FREE PC DIGITAL DOWNLOAD GAMES NOT DOWNLOADED FROM ORIGIN.COM BY MARCH 30, 2013 AT 11:59PM PDT ARE FORFEIT. ELIGIBLE GAMES SUBJECT TO CHANGE. VALID WHEREVER PRODUCT IS SOLD. LIMIT ONE OFFER PER PERSON. CANNOT BE COMBINED WITH ANY OTHER OFFER, GIFT CARD, REBATE OR OTHER DISCOUNT COUPONS. OFFER MAY NOT BE SUBSTITUTED, EXCHANGED, SOLD OR REDEEMED FOR CASH OR OTHER GOODS OR SERVICES. -
csimposz #7408 szia!
Aki regelte a játékot a múlt héten az free választhat egy játékot, a deluxe edition is közte van, ezért arrais upgradelhet az gyors és szemfüles vásáró. -
Hujje #7407 Azért a BF3-ban, nem csak mész és lősz lehetőség van, az kimondottan online csatatér. Azért az, hogy beülhetsz tankot vezetni, Helit (ezeket akár 2-en is lehet haverral) vagy vadászgépet, az azért nem mind1 (teljesen más mint mondjuk a CoD). És mindenre amit lősz, egy másik játékos irányít. És mellé csodaszép. -
godand #7406 Igényelni megéri, nem muszáj letöltened és játszani vele ha nem akarsz. Annyival többet ér a fiókod.
Amúgy én is a multi miatt választom az me3-at. -
Flora2 #7405 Hát ezzel gondban vagyok, én megnéztem ezeknek a játékoknak a trailer-eit, de mivel engem sose kötött le a mész-és-lősz, mész-és-lősz stílus, lehet, hogy nekem nem kell egyik sem...? Mondjuk állat jól néznek ki, a Battlefield 3 trailer-ét nézve azért leesett az állam, ezt odaadni ingyen, le a kalappal... -
Ijj, rájöttem mi kellett VOLNA az EA katalógusból, persze azt nem lehet választani :(
Command & Conquer™ The Ultimate Collection -
Coolfire #7403 Pontosan.:)
A topikomban mind ottvan.:) -
Jól értem, hogy akkor végül is csak a multizásért választanád az eredetit, egyébként minden működik a tört változattal?
Elnézést a többiektől, de hátha más is töpreng az ME3-on, nekik talán van hasznos ebben a beszélgetésben. -
Coolfire #7401 Szinte az összes eredetis úgy játssza.Ha multiznak .exe csere,ha single akkor a krekk,és mennek a DLC-k.Én is csak tőlük tudom. -
És rögtön engedélyezi úgy az összes tartalmat, hogy azokról nem is tudott előzőleg az Origin/Bioware, pedig csak náluk kapható? Ebben kicsit kételkedem. -
Coolfire #7399 Igen,még a virágboltban vettem őket.Csak egy .exe csere.:)) -
Hm, hát akkor a fene fogja megenni . -
Egyrészt valószínűleg a játékot beírják a játéklistádba, nem kódot kapsz, másrészt le van írva, hogy bármilyen módon továbbadni, eladni, stb. tilos az ajándékot. Ott van a hírek végén capslockkal :)
...hacsak nem állsz neki az egész Origines accountot eladni, és újravásárolni a SimCityt (és minden mást, amit még ott vettél), ha tovább akarsz játszani (új néven). -
Minden? From ashes, Omega, Leviathan, Citadel - ezek "csak" a sztoris, fizetős DLC-k hozzá, darabja ~10 euroért. -
Bal0924 #7395 Akkor azt hiszem NFS Most Wanted... a többi nem érdekel, lövöldözős/háborús..
A SimCity 4 Deluxe meg megvan.:D (külön-külön) -
Hát mivel egyik se érdekel, így az épp legdrágábbat választom, hogy eladjam jól . -
Coolfire #7393 Én egyértelműen a ME3-at.Ahhoz megvan mindenem.A többi v. nem érdekel,v. megvan. -
Coolfire #7392 Nekem pölö volt olyan,hogy megugrott a zsé ha jól emlékszem.De lehet,hogy tévedek. -
Ez az új, Criterion gyártmány. -
Bal0924 #7390 Sziasztok!
Ki mit fog választani a játék listából?:D
A felsoroltak közül én nem tudok választani.. :S
A NFS Most Wanted (Standard Edition), Ez most melyik akar lenni a régi vagy az új? :)