11758
  • donatus13
    hurááááá, na go game.
  • Newfronter
    Update 1.7

Traffic Improvements: Tuned traffic congestion and fixed some intersection traffic issues.
     Traffic improvements: Emergency Vehicles will drive in empty lanes to get around traffic at intersections.
     Traffic improvements: Emergency and Delivery vehicles get priority over regular traffic when leaving garage.
     All units and buildings can now be demolished using the bulldoze tool.
     Performance improvements for low spec systems.
     New Server: Asia 2 will be released Tuesday afternoon (PDT)!
  • bexinho
    Valaki rendelt az elmúlt napokban a GAMESTORE-ról?
  • Aragorn831109
    Nekem is volt már Silicon Valley a városom neve, meg Mucsaröcsöge, meg City17 satöbbi. Szóval az összes többi HC város neve, talán csak New Milano nem volt még. :D
  • mrmilan
    Kurva élet :) Azért kicsit megnyugtattál. Azt hitem egy újabb katasztrófa a meteorok után...
  • khalmi77
    nekem is volt ho harper woods lett, vicces dolog.

Olyan szinten nincs egyenlőre szinkronizálva a játék, hogy azt öröm nézni. Nesze neked multi élmény :D
  • Sotyka
    Kár hogy nem lehet más accra, szívesen választanék egy másik accra egy bf3-at amit átpasszolhatok havernak :) (mert nekem már megvan az me3 és a bf3 is, úgyhogy marad a ds3... vagy aplant vs zombies )
  • donatus13
    Köszi:)
  • Aragorn831109
    Az pont az én városom neve. :) Szerintem valami gebasz van a HC régióval, mert én is amikor oda belépek általában más város név fogad a sajátomé helyett. Nem győzöm visszairkálni és teljesen random mód csinálja...
  • Aragorn831109
    Ajánlom figyelmedbe: https://help.ea.com/hu/article/simcity-something-extra
  • mrmilan
    Ez baromi jó. Belépek a játékba, erre a városom valami Harper Woods-ra (amúgy New Milano) át van nevezve. Ez meg mi a pöcsöm? természetesen visszaállítottam. Valaki átnevezte? Át tudja más nevezni?
  • donatus13
    Bocsi srácok, tudom sokat volt csak ilyen 5-6 oldal üzenet van nekem és most nincs erőm elolvasni ezt a sok kommentet, ez az ingyen játék ez kötelezően az én accountomhoz érkezik, és mi a metódusa a kiválasztásnak ?

Köszi
  • Aragorn831109
    Nincs mit! :)

Mikor megvásároltam, eleve ott aktiváltam, pikk-pakk leszedte az originen keresztül és elég hamar fel is telepítette. Gondoltam minek germózzak a DVD-vel. :)
  • mrmilan
    Köszi!
  • Borg
    Valami új patchnek nagyon ideje lenne már...
  • Aragorn831109
    Bal felül Origin menüpont ---> Termékkód beváltása
  • mrmilan
    Gyerekek! Hol a tökbe kell aktiválni az Originen belül a játékot?
  • Ironman2
    CSak a nagykórháznál van wellness központ!
  • Tuvok #7491
    Igen, a Természet cuccoknál, zöld nyíl mutat lefelé rajta .
  • csimposz
    A fa telepítés a parkoknál van?
  • Tuvok #7489
    Parkot ne tegyél az ipari negyedbe, mert fertőzött terület, és a látogatók hazaviszik a bacikat .
    A kórházhoz csatolj wellness-központot, minél többet, a wellness-autók járják a várost és takarítanak .
    És telepíts fákat mindenhová, minél több: FA, FA és FA !!
  • Butyok1985
    nem, McAfee van a gépen. Eddig semmi gond nem volt. tegnap játék után kikapcsolta, ma bekapcsoltam és nem megy fel :( lehet emgprobalom másik gépen ha nem változik semmit.
  • Ironman2
    Ja,nekem is ez a problémám
  • csimposz
    Nagyon sok a beteg a városban, egészségügyi térképen az ipartelep piros. Parkot vagy kórházat kell a közelbe tennem? Van már nagy kórházam sok szárnyal meg kis klinikám is, mégis a fele város beteg. Mit lehet tenni?
  • laca95
    nod32 használsz?
  • Butyok1985
    Sziasztok, nektek mey az Origin? Én ugyan be tudok jelentkezni, de egyböl offline és nem hajlando online csatlakozni. Ha neten az origin.com-on probálkozok, akkor kapásbol megy.
    Nektek?
  • Dzsini
    Nyirognak Digital Deluxe változata van, remélhetőleg majd dob képet róla. Elvileg úgy működik, hogy ha valahova lerakod az Eiffelt/BigBent/Brandenburgi kaput, akkor a környéken "fertőzi" meg az épületeket.
    (képkeresőbe a "simcity digital deluxe german" (vagy french vagy british) szavakat beírva csomó screenshotot lehet már találni róla.
  • wulwerin
    Elkezdtem egy nagy művet építeni. A nyersanyagot fel kell halmozni ahhoz, hogy odaküldje, vagy részletekben is küldi, mert nekem egyenlőre nem ment semmi sem. Be van kapcsolva a művön a felhasználás.
  • Kodlovag
    Egyébként megvan valakinek az angol, német, akármelyik pakkja? Esetleg Deluxe verzió? Hogy lehet benne elérni, hogy mondjuk német stílusúra fejlődjön a város? Gondolom nem csak bedobálja az új épületeket a régiek közé.
    Képet tegyen már be valaki egy ilyen városról.
  • SANTANTICA #7480
    most 3 dlc van mindegyik 9.99 eu
  • Kodlovag
    A British, German meg akármilyen building pakkokat 10 dollár per darabért vesztegették, ha jól emlékszem. De egy olyan kiegészítő, amely funkcionálisan is bővíti a játékot, az szerintem közelíteni fog az alapjáték árához. Persze igazából nem tudom, mivel már jó ideje nem játszottam semmivel, csak direkt a SimCity miatt játszok újra. De majd mások megmondják, mik a szokásos árak.
  • csuszi
    mennyi szokott lenni egy dlc?
  • Kodlovag
    És a másik, ami a moddingból kiderült, hogy játék fájljai már tartalmaznak egy csomó dolgot a farmokhoz. Ebből bizony DLC lesz, csak győzzük kivárni. Megcsinálják a nagyobb méretű városokat, és szerintem azzal együtt megkapjuk a farmokat is.

The existance of a 'soil' map is also an interesting tidbit - which seems to be meant originally for farming. It seems like they were orignally planning to have more "specialization" industry types, because I've found several references to a 'grain' and 'lumber' resource (among references to known resource types like coal and ore).
  • laca95
    nálam is ezvan
  • iliili
    Azért olvasni nem ártana..............
    The portal will be live worldwide for everyone to select their game by March 22.
  • Kodlovag
    Elkezdtem utánanézni, hogy próbálkozik-e már valaki a moddolással. És nem csak hogy elkezdték, de már eredményeik is vannak. Egy csomó mindent be tudnak olvasni a játék fájljaiból, sőt, már működő teszt mod is készült! Valamilyen textúrát cseréltek le, és ezt még a béta tesztek alatt csinálták!
    Sokkal hamarabb fognak jönni a modok, mint arra számítottam, vagy akár legszebb álmaimban reméltem volna. Nem nulláról kellett ugyanis indulniuk, hanem tulajdonképpen egy csomó mindent fel tudnak használni változatlanul a Sims3 meg a Spore moddolásánál megtanultakból.
    A végeredmény egy SimCityPak nevű modding tool lesz, ami az SC4 ilive's Readerével lesz egyenértékű.
  • SANTANTICA #7473
    " Ha az Origin legfrissebb verzióját használod, mégsem jelenik meg a Napi ajánlat felugró ablak, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a help.ea.com/hu/origin címen.
    "

"sajnos most nem elérhető kiemelt ajánlat"

:) még várjunk vagy parázzunk...volt már aki megkapta?
    vagy Magyarország lesz utolsó és a lejárat előtti utolsó 1 órában hajnali 4-kor kap mindenki "lehetőséget" ? :)
  • csimposz
    Érdekes dolgot tapasztaltam: Kíváncsiságból levittem az adót 1%-al majd mivel 1000 minuszba ugrott 1000 pluszról, visszaraktam, de mínuszban maradt. Kiváncsiságból 2x eljátszottam és 5000 minuszba vágtam magam így. Ez természetes vagy bug?
  • Dzsini
    Bulldózerrel. A történelem során kevés épületet mozgattak el, azok általában sok száz éves templomok voltak :)
  • csuszi
    nem.