11758

| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #7549 Csak sandbox módban lehet kikapcsolni a katasztrófákat... -
Amúgy leteszteltem skacok, és elég a 100% oktatási szinthez és a 100%os technológiai szinthez egy egyetem és egy középiskola (bár én raktam könyvtárat, mert az király XD) -
Jó, csak baromi irritáló, hogy sokadszorra kúródik el 150k+-os városom emiatt a szarság miatt... -
Bal0924 #7546 Nem lehet valahogyan eltüntetni a szörnyet? -
Nekem most az elmúlt 3 napban 3x volt földrengés, egyszer magával vitte a komplett teherkikötőmet :D -
Bal0924 #7544 Egy óriás szörny rátámadt a városomra... Nemelég szegényeknek hogy a fél város lakhatatlan és most ez is..:S -
Ironman2 #7543 Közintézményeket csak sugárútra érdemes rakni,nem? -
iliili #7542 Olyan villamos hálozatot csináltam múltkor,h az egész pályán át ment és volt benne 2 db kereszteőzdés,mert ugye csak a főutat nézzük,ami persze kanyarodhat is szépen,(rajzolós mód),és egy körforgalom,ahol 1 be 1 ki jövetel,ott meg persze ő is körözik egyet,és alap a zárt pálya 30 ezer utas fölötti mutatok -
natalyel #7541 Ironman2: sokatmondó kép :). Ügyes...
A villamos témához (patch előtti, most melózom):
Nekem is viszonylag jól működik, pedig sok kereszteződés van az útvonalán. De hogy is lehetne kereszteződések nélküli pályát csinálni, hisz a sugárútról nyílnak mindenfelé utak... Nekem majd tízezer embert szállítanak abban a városban, ahol zömében szegény és közepes lakosság él (a bányászat és az ipari termelés miatt). Nem lehet, hogy ahol túlsúlyban vannak a gazdagok, ott van villamosprobléma? Én úgy olvastam, hogy a gazdagok villamosra sem ülnek...
Persze ettől függetlenül, meg attól, hogy fullos helyi buszjárat és fullos helyközi puszpályaudvarom is van - amelyek szintén tízezreket szállítanak - még mindig alakulnak ki több órás dugók.
Leginkább a délutáni és a késő esti órákban, egyes kereskedelmi épületeknél, jellemzően nagy sűrűségűeknél.
Nem tudom ennél többet mit tudnék még tenni... Kockaváros, viszonylag jól átgondolt tervezés (ezexerint mégsem :) ). -
hát az szopó... -
Bal0924 #7539 Ahol nem építkeztem ott teljesen fekete a fű..:D -
nálam keresztbe kasul van. mégis jó. ez is a valakinél van, valakinél nincs bugok listáját gyarapítja.
csak reméljük nem sikkadnak el az ilyen bugok felett :) -
A megállókban 0 ember várakozik, a villamosokon 0/200 ember utazik, a nap minden szakában . -
biztos szar volt a film
-
Jól működik a villamos, ameddig nem rakod tele vagy 10db kereszteződéssel. Utána veszít a hatékonyságából, legegyszerűbb egy zárt pálya, vagy egy egyenes. -
Nekem ezt már az összes régiómban eljátszották, de még egyszer nem ment szét egy városom sem emiatt. Többeknek viszont igen, szal szopó... -
ezt mire alapozod?
nálam 3-4ezer embert szállít, busszal egyenértékű, csak sokkal gyorsabb. -
iliili #7532 Na végre jön egy frissités,talán most már játszhatok :P
a héten 168/50 órát toltam,de ma kimaradt mert tnap túl sok bug zavart be,na de hátha most :D -
precise #7531 sziasztok, halottam, hogy aki előrendelő volt kap ingyen gamét. hol tudom igényelni? -
Nagyszerű, már a KELET 2-n is elkezdődött ez a "Városod hibásan működik, helyreállítjuk" móka... -
Ironman2 #7529 -
Azért van még mit javítani a közlekedésen .
Persze a villamos gyakorlatilag kihasználatlan ...
-
Marha kíváncsi vagyok, mindenképp írj :D -
na majd jövőhétre már biztosat tudok mondani, kb a 10.-11. évemben lehetek :D -
Na ez mint éhezőnek egy falat kenyér . -
Bal0924 #7524 Többet sem építek atomerőművet..:S -
több kórház kell, én mit se törődve vele építgetek, meg a már régebben taglalt módszerrel szerzem a vizet mert amúgy rohamosan tűnne el. -
ezt egy dev írta, nem tudok linket de ha rákeresel kiadja neked is. Persze nem teszteltem le, mert ahhoz 24 órát kéne folyamatosan játszani -
Bal0924 #7521 Szép. akkor jól el lesz a város...:) -
tehát 20 év alatt eltűnik? ezt honnan tudod? eddig úgy volt h nem tűnik el :D -
hát ha robbant egyet egy erőmű, akkor gáz van. 20 évet kell várni a játékban, hogy eltűnjön elvileg (1 nap = 1 hónap). -
Bal0924 #7518 A városom fele radioaktív lett.:SSS
Akkor most el kell hagynom?:S -
most már le lehet buldozerezni az ipari területek után hagyott "kitöltő épületeket" is. -
Sotyka #7516 Nekem volt olyan város ami 200k-s és akkora dugó volt az egész városban hogy vörösen világított nonstopp minden út, és az autópájlyán 3-4 napba tellett mire beér a kereskedelmi autó. (Pedig volt nagy buszudvar, tele villamossal, és sok széles út). El is határoztam hogy abba a városba nem lépek be amég nem fixálják a közlekedést,lehet akkor most visszanézek.
-
Coolfire #7515 Arra várok én is,mert az összes bedöglött,és hiába csináltam meg vért izzadva a 1,5 milkát a TV-hez,nem maradt lóvé nyersanyagra.Csak az újrásokra számíthatok.. -
Newfronter #7514 Igen, nekem lefrissítette. -
BYpsilon #7513 Hátha segít ezen a kis forgalmi dugón. :)
-
Sotyka #7512 Ez a patch már él? -
Ha 3-4 naponta ilyen falatokban jönnek a javítások, akkor jóbarátok maradunk :)
....bárcsak az újrahasznosító is sorra kerülne hamarosan -
helyes, helyes van itt fejlődés