11758
  • Aragorn831109
    Csak sandbox módban lehet kikapcsolni a katasztrófákat...
  • khalmi77
    Amúgy leteszteltem skacok, és elég a 100% oktatási szinthez és a 100%os technológiai szinthez egy egyetem és egy középiskola (bár én raktam könyvtárat, mert az király XD)
  • R0zs0máK
    Jó, csak baromi irritáló, hogy sokadszorra kúródik el 150k+-os városom emiatt a szarság miatt...
  • Bal0924
    Nem lehet valahogyan eltüntetni a szörnyet?
  • khalmi77
    Nekem most az elmúlt 3 napban 3x volt földrengés, egyszer magával vitte a komplett teherkikötőmet :D
  • Bal0924
    Egy óriás szörny rátámadt a városomra... Nemelég szegényeknek hogy a fél város lakhatatlan és most ez is..:S
  • Ironman2
    Közintézményeket csak sugárútra érdemes rakni,nem?
  • iliili
    Olyan villamos hálozatot csináltam múltkor,h az egész pályán át ment és volt benne 2 db kereszteőzdés,mert ugye csak a főutat nézzük,ami persze kanyarodhat is szépen,(rajzolós mód),és egy körforgalom,ahol 1 be 1 ki jövetel,ott meg persze ő is körözik egyet,és alap a zárt pálya 30 ezer utas fölötti mutatok
  • natalyel
    Ironman2: sokatmondó kép :). Ügyes...

A villamos témához (patch előtti, most melózom):
    Nekem is viszonylag jól működik, pedig sok kereszteződés van az útvonalán. De hogy is lehetne kereszteződések nélküli pályát csinálni, hisz a sugárútról nyílnak mindenfelé utak... Nekem majd tízezer embert szállítanak abban a városban, ahol zömében szegény és közepes lakosság él (a bányászat és az ipari termelés miatt). Nem lehet, hogy ahol túlsúlyban vannak a gazdagok, ott van villamosprobléma? Én úgy olvastam, hogy a gazdagok villamosra sem ülnek...

Persze ettől függetlenül, meg attól, hogy fullos helyi buszjárat és fullos helyközi puszpályaudvarom is van - amelyek szintén tízezreket szállítanak - még mindig alakulnak ki több órás dugók.
    Leginkább a délutáni és a késő esti órákban, egyes kereskedelmi épületeknél, jellemzően nagy sűrűségűeknél.

Nem tudom ennél többet mit tudnék még tenni... Kockaváros, viszonylag jól átgondolt tervezés (ezexerint mégsem :) ).
  • csuszi
    hát az szopó...
  • Bal0924
    Ahol nem építkeztem ott teljesen fekete a fű..:D
  • csuszi
    nálam keresztbe kasul van. mégis jó. ez is a valakinél van, valakinél nincs bugok listáját gyarapítja.
    csak reméljük nem sikkadnak el az ilyen bugok felett :)
  • Tuvok #7537
    A megállókban 0 ember várakozik, a villamosokon 0/200 ember utazik, a nap minden szakában .
  • nyirog
    biztos szar volt a film
  • khalmi77
    Jól működik a villamos, ameddig nem rakod tele vagy 10db kereszteződéssel. Utána veszít a hatékonyságából, legegyszerűbb egy zárt pálya, vagy egy egyenes.
  • khalmi77
    Nekem ezt már az összes régiómban eljátszották, de még egyszer nem ment szét egy városom sem emiatt. Többeknek viszont igen, szal szopó...
  • csuszi
    ezt mire alapozod?
    nálam 3-4ezer embert szállít, busszal egyenértékű, csak sokkal gyorsabb.
  • iliili
    Na végre jön egy frissités,talán most már játszhatok :P
    a héten 168/50 órát toltam,de ma kimaradt mert tnap túl sok bug zavart be,na de hátha most :D
  • precise
    sziasztok, halottam, hogy aki előrendelő volt kap ingyen gamét. hol tudom igényelni?
  • R0zs0máK
    Nagyszerű, már a KELET 2-n is elkezdődött ez a "Városod hibásan működik, helyreállítjuk" móka...
  • Ironman2
  • Tuvok #7528
    Azért van még mit javítani a közlekedésen .
    Persze a villamos gyakorlatilag kihasználatlan ...

• khalmi77
    Marha kíváncsi vagyok, mindenképp írj :D
  • nyirog
    na majd jövőhétre már biztosat tudok mondani, kb a 10.-11. évemben lehetek :D
  • Tuvok #7525
    Na ez mint éhezőnek egy falat kenyér .
  • Bal0924
    Többet sem építek atomerőművet..:S
  • nyirog
    több kórház kell, én mit se törődve vele építgetek, meg a már régebben taglalt módszerrel szerzem a vizet mert amúgy rohamosan tűnne el.
  • khalmi77
    ezt egy dev írta, nem tudok linket de ha rákeresel kiadja neked is. Persze nem teszteltem le, mert ahhoz 24 órát kéne folyamatosan játszani
  • Bal0924
    Szép. akkor jól el lesz a város...:)
  • nyirog
    tehát 20 év alatt eltűnik? ezt honnan tudod? eddig úgy volt h nem tűnik el :D
  • khalmi77
    hát ha robbant egyet egy erőmű, akkor gáz van. 20 évet kell várni a játékban, hogy eltűnjön elvileg (1 nap = 1 hónap).
  • Bal0924
    A városom fele radioaktív lett.:SSS
    Akkor most el kell hagynom?:S
  • khalmi77
    most már le lehet buldozerezni az ipari területek után hagyott "kitöltő épületeket" is.
  • Sotyka
    Nekem volt olyan város ami 200k-s és akkora dugó volt az egész városban hogy vörösen világított nonstopp minden út, és az autópájlyán 3-4 napba tellett mire beér a kereskedelmi autó. (Pedig volt nagy buszudvar, tele villamossal, és sok széles út). El is határoztam hogy abba a városba nem lépek be amég nem fixálják a közlekedést,lehet akkor most visszanézek.
  • Coolfire
    Arra várok én is,mert az összes bedöglött,és hiába csináltam meg vért izzadva a 1,5 milkát a TV-hez,nem maradt lóvé nyersanyagra.Csak az újrásokra számíthatok..
  • Newfronter
    Igen, nekem lefrissítette.
  • BYpsilon
    Hátha segít ezen a kis forgalmi dugón. :)
  • Sotyka
    Ez a patch már él?
  • Dzsini
    Ha 3-4 naponta ilyen falatokban jönnek a javítások, akkor jóbarátok maradunk :)

....bárcsak az újrahasznosító is sorra kerülne hamarosan
  • khalmi77
    helyes, helyes van itt fejlődés