Amnesia: A Machine For Pigs

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Várható megjelenés: Q2 2013

forrás
azt amúgy lehet már tudni, hogy várható-e retail version? az elõzõ rész emlékeim szerint még itthon is kapható volt.

wantonly
Fincsi trailer. Ahogy elnézem sokkal sötétebbek lesznek a pályák, mint az Amnesia-ban.
MR ME
para lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
jófélel esz ez is, remélem hamar megjelenik hozzá magyarítás mint az elõzõ részéhez, anélkûl neki se kezdek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

wantonly
Nos, ahogy az várható volt megjelent egy trailer.

wantonly
Megjelent egy visszaszámláló a hivatalos weboldalon. Valószínûleg további képek, trailer várható, talán demó is, bár az utóbbi nem valószínû szerintem. Ugyanis a megjelenés szeptemberben esedékes.

www.aamfp.com (bal felsõ sarok)
Metalmilitiakid
Most kezdtük el egy haverral újra,újra alatt értve, még soha nem bírtuk végig vinni, bár most egy nap alatt messzebb jutottunk mint eddig összesen 😄 Nemtom ki fogom e próbálni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

wantonly
A képek és az infók alapján szerintem nem lesz városban járkálás, a házunk alatt lesz valami, tehát gondolom csatornarendszerekben, a föld alatt fogunk mászkálni. A Penumbra sorozat is szinte végig zárt térben játszódott.
SötétBarom
Amnesia szerintem a legzseniálisabb horrorjáték EVAR, ennek köszönhetõen nem játszottam vele túl sokat. 😄DDD Gyík vagyok hozzá. 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

én nem akarok épületben lenni <#szomoru1>

Csak nem valami városban leszünk. Szerintem sokkal félelmetesebb ha mondjuk egy utcán mész egyedül és egyszer csak elmennek a fények mint az hogy egy kastélyba bolyongasz. Félre ne értsetek elsõ rész is élveztem minden percét, rég borzongtam ennyit 😄 . De akkor se leszek csalódott ha megint egy zárt épületbe leszünk.

lehet...

mindenesetre megvárom a végét, mi lesz belõle

Seth
Nem feltétlenül az állatokra vonatkozik a Pigs

PSN ID.: Beegabor

Lehet, köze van az Angry Birds-hez XD

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

mért építenének egy gépet a malacok számára? ezt nem értem

Seth
Imádom a cég játékait, várós

PSN ID.: Beegabor

wantonly
A Machine for Pigs

Egy módos iparost, név szerint Oswald Mandust irányítjuk, aki tragikus eseményeket élt át mexikói utján, és most visszatérve hasonló borzalmak várnak rá. Megbetegedett, és álmaiban látott egy \"sötét gépezetet\", és mikor kigyógyult rájött, hogy a gépezet valóra vált. A játék eleinte PC-re, késõbb OS X-re és Linuxra is megjelenik.

A megjelenést Halloweenra ígérik.

nextfrictionalgame.com

← ElőzőOldal 2 / 2