8
 • Dredd
  #8
  én egy hónapja vettem, és 125.000- Ft volt, annyi mint egy alsó kategóriás laptop. sajnos nem vagyok felső tízezer, de itthon a lakásban is jól megy rajta a wifi ;) igen, munkához használom, ezt a mobilitást semmi nem pótolja, szakkönyvek tucatjai állnak azonnal rendelkezésre bárhol, plusz az összes mobilfunkció kényelmes méretben, fél kilóban. havi 4 ezer hozzá a mobilnet, ami csak akkor kell, ha nincs wifi elérhető. és sokan veszik, használják, akik tudják, hogy mire való ;) (pláne hogy csóróbbaknak kamatmentes részletre is adják, 20.000 + 12*8750 Ft)
 • simon7108
  #7
  Es ez most miben kulombozik a sima galaxy tab 10.1-től.ha jol latom egy az egyben megegyezik a hardver.
 • Magiszter
  #6
  A napokban akadt meg a szemem az egyik szolgáltató boltjában egy kiállított 10.1-esen. Nekigyürkőztem és rájöttem hogy kell egy ilyen. Aztán mivel árfecni nem lógott róla illedelemesen érdeklődtem az egyik csinos eladónál. Az összeg alapján, amit említett, először azt hittem hogy csillagásszal van dolgom, de hamar felvilágosított hogy mi éppen a készülékről beszélünk. 135 ezer forint kifizetésével, plusz 2 év hűségnyilatkozattal cirka havi 6 ezer forintért az enyém lehet. Mikor megkérdeztem hogy ebben az árban személy szerint ő is benne van e, csak nevetett.
  Szóval erősen kétlem hogy nálunk túl nagy sikere lenne annak hogy jön a következő változat, ami nyilván nem lejjebb fogja vinni az árakat, hanem az kerül majd többe.

  De tény hogy jó, meg hasznos egy ilyen kütyü, annak a felső tízezernek aki képes és hajlandó is kiadni rá ennyit.

  Azért megnézném hogy hány darab kelt el hazánkban.
 • rágógumi
  #5
  amugy mennyibe fog ez kerulni?
 • rágógumi
  #4
  "Az eszköz csupán az IEEE 802.11b/g/n szabványt támogatja, az IEEE 802.11a/n szabványt már nem."

  IEEE 802.11b/g/n - IEEE 802.11a/n ? n ?
 • Darth Sith
  #3
  nekem galaxy tab 10.1 -em van mostmár 2 hónapja, és normál napi pár órás intenzív használat mellett wifi és 3g-ről, amiben van net, youtube, pdf olvasgatás némi videózás stbstb simán elmegy 2 napig egy töltéssel, ha nem kapcsolok ki semmit. ha figyelek arra, hogy a wifit/3g-t mindig kikapcsolom ha nem használom, ami mondjuk 1 klikk kirakott ikonnal, akkor meg több napot is kényelmesen :)
 • Bexter
  #2
  Többet vártam tőle... :(
 • Rigya
  #1
  Ha jól számolom, a 10.1-es tovább bírja üzemidővel, mint a 7 colos. És mindössze 588g egy ilyen akkumulátorral. Tetszik. :)