GFACE

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én is úgy értem, hogy kell hozzá még valami kód, de hát minek amikor már van egy acc-om ott meg, hogy oroszul van még annyira sem értem és ott nem fogom megadni a az acc-om.

Itt beszélgetnek róla de ez sem annyira tiszta.

DarkSector
Kéne hozzá pinkod, de fura elvileg a gface-en bellül kéne lennie, a másik az hogy mégis honnan szerezzen az ember kodot, nincs semmi rublika hogy jelentkezés a zárt bétára...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nah elérhetõ már?????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezt próbáltátok már?

Warface

DarkSector
Én nem kommentelek, a buznyák Warface meg a társaira várok, a chat része nem izgat. 😊

Gondolom nektek is inkább marad a facebook.

Én is azt nézem hogy kb percenként kommentelnek valamit, de igazából nem történik semmi.
Ez a közösségi dolog meg ennyi lesz hogy lesznek emberek akik postolnak valamit játékokról vagy ahogy nézem van itt minden féle és azokhoz lehet majd csatlakozni és megosztani hogy az mondjuk az én ME3 karaktam hogy néz ki és kész?

tutituti
Igen.Elvileg Darksector és én.
De mivel eddig csak a közösségi dolgokat nyomatják és játék még nincs így eléggé értelmetlennek tûnik a dolog.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Van aki bejutott a zárt bétára?

kifli
mint írták ez ilyen gémerfészbúk, csak itt nem az indián neved tudod megnézni, meg milyen színû cukorborsócsillámpónispermacsöpp voltál elõzõ életedben, hanem rendes játékokkal játszhatsz 😊
DarkSector
Onlive technológia, inkább fészbúk-ra hasonlítanám.

Guren
a crytek független stúdió.

SzirmosSzisza
Na most akkor ez OnLive koppintás vagy a Crytek is megpróbálkozik a saját Steamjével (mondjuk ez fura lenne, révén, hogy EA alá tartoznak 😄)?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Ez is iga. 😊

MerlinW
Kliens is webview-t használ, tehát az is "böngészõ". Vagyis valóban "full ua." 😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jó abban igaza van hogy ez meg a GaiKai nem kliensbben megy hanem böngészõben de full ua. probáltam GaiKai-t is már...

MerlinW
Onlive is tök jól mûködik.

[merlinw.org]

DarkSector
Miért?
GaiKai is megy.

VRSDM
felejtsd el hogy ezzel éveken belül normális sebesség mellett játszol. na.

ötév ideoda. akkorse. 😊

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Nekem sem. 😊
"darkSector" a felhasználóm majd jelõlj be ha kedved van...😄

tutituti
igen én is emiatt regisztrálram.meg hát bajom nem lett belõle😊

DarkSector
Mindegy arra használom addig, de érdekes mert ennek a Warface-nek tudtommal már lassan ki kéne jönnie, és elvileg az itt ezen a GFACE-en lehet nyomni majd:

DarkSector
Nekem nincs már vissza 5 évem. 😊

tutituti
Pontosabban igen,csak a chat és a közösség kiépítése megy.

tutituti
Én is bejutottam,de még nem lestem rá igazából!

DarkSector
No-no-no
Tudom azt hogy mire jelentkeztem, csak tuti van néhány dolog amit én sem ismerek.
Ezeket ha van gondoltam megtudnám szívessen.

Tudom hogy milyen rendszerrõl van szó.

Egy böngészõbõl futattható "rendszer" közösségi chat funkciókkal, és böngészõben futattható játékokkal.
De pl nem értem mi van a Warface-el. Vagy lehet a játékok csak késõbb lesznek elérhetõk, most csak a barátfelvétel meg chat része megy.
Gondolom én.

DarkSector
Huh nemvágom azt hittem a moderátok tették be. Én mindenesetre megköszöntem elõre bárki is volt. 😛

VRSDM
sikerült elirnom a ragokat és értelmetlen szöveget kapni.
heló vasárnap reggel.

/amúgy két napja olvastam wired-en hogy van egy ilyen kezdeményezés...
ez azt jelenti hogy még várhatunk 5évet mire tényleg igy fogunk játszani 😉

VRSDM
tehát jelentkeztél valamire (amirõl nem tudom miaz)
majd nyitsz egy topikot (hogy megtudd miaz)
felvezeted egy jó reklámmal (nem dõlünk be)
és a végén csak megkérdezed mi ez (mert nem tudod)

oké! 😄

Valamelyik modi alregje.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SHADOWEYES7
banner .hogy került be?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DarkSector
Hasonló a GaiKai-hoz, csak abban nincs regisztrálás, sem közösségi funkciók....

DarkSector
Bejutottam a zárt béta tesztelésre, ha valaki vágja ezt a rendszert, írhatna néhány dolgot.
Pl mikor lesz rajta elérhetõ média, a Wargame például meg ilyenek. 😊

DarkSector
"GFACE - bemutatkozik a Crytek online platformja

Nagy fába vágta a fejszéjét a német Crytek: olyan online közösségi cross-platformot hoz létre, melyen a streamelhetõ játékok mellett barátkozhatunk és cseveghetünk is. Mindez böngészõbõl futna, és igazi nagyágyú címekkel is játszhatunk majd - a zárt béta már kezdetét vette.
hirdetés
A Crysis fejlesztõi saját online közösségi rendszert indítanak, mely annyiban térne el a konkurens szolgáltatásoktól, hogy igazi cloud platformként lehetõvé tenné a streamelhetõ játékok futtatását - a rendszer böngészõbõl indíthatjuk, hasonlóan a DICE Battlelogjához.

A GFACE.com-on már elindult a zárt béta, ahová bárki jelentkezhet, de elkél némi szerencse, hogy bekerülj. Ahogyan a fejlesztõk nevezik a terméküket: \"magas színvonalú, közösségi média és kiadói szolgáltatás, ami támogatni fogja az igazi, nagy kaliberû játékok futtatását\". Az elsõ ilyen cím a Crytek free-to-play shootere, a Warface lesz, vélhetõleg a többi AAA-s játékra sem kell sokáig várnunk.
A GFACE cross-platform, azaz a játékosok PC-rõl, mobiltelefonról vagy éppen tabletrõl is elérhetik. Ahogy azt a mellékelt képek is mutatják, a Warface három különbözõ eszközön is futott, s remekül oldották meg az eltérõ inputból adódó sajátosságok használatát: a PC-s játékos lõtt, ahogy a csövön kifér gyalogosként, az iPhone-user a légi támogatást adta, a parancsnok pedig tabletjével utasította madártávlatból csapata tagjait. Ügyes és innovatív megoldás.
A szociális lehetõségek nem mutatnak meglepetéseket: használatuk egyszerû, \"fogd és vidd\" módszerrel menedzselhetjük barátaink listáját. Bármikor felkérhetjük õket némi játékra, de elérhetõ a szöveges, hang és videochat is. Saját üzenõfallal, állapotfrissítésekkel és avatárokkal - olyan, mintha a Facebookon lennénk.

Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója elmondta, hogy a technológia egyesíti a magas szociális élményre vágyó játékosokat, mindegy, hogy azok min játszanak: PC-n, okostelefonon vagy éppen tableten. A Crytek egyébként már 2009 áprilisa óta dolgozik a koncepción."

← ElőzőOldal 2 / 2