A BioWare figyel a C&C: Generals 2 fejlesztésére
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha valaki még mindig nem értené, akkor Call of Juarez vs Call of Juarez 2. Ha még mindig nem érti valaki, akkor menjen vissza a Barbie topicba.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Dawn of War 2
C&C:Tiberian Twilight<#falbav>#falbav>
<#levele>#levele>
Inkabb nem sorolom fel mi a kozos a kettoben...jarj utanna...
Te magad írtad oda, hogy a Dawn Of War inkább akciójáték, mintsem RTS - magadnak mondasz ellent....
Ettõl függetlenül, RTS az egy nagy kategória, azon belül vannak alkategóriák. Nem jött be nagyügy, akkor sem kell egy teljesen más világon alapulú tök más stílusú játékot idekeverni a CnC-hez.
Vagy járasd le magad a hülyeségeiddel, mit bánom én.
Amikor áttértünk P4 -> Core2Duo-ra, ugyanaz minden (oprendszer, wincsistül, mindenestül), hirtelen olyan trükköket kezdett alkalmazni a gép, hogy ami pályák simán mentek (10/10), ott 10-bõl 7-8 alkalommal kikaptunk (multi coop gép ellen).
Na éppen ezért játszható még a legújabb gépeken is, sõt ezért extra kihívás erõsebb gépen játszani.
Ezt remélem a 2-ben is megtartják, és nem butítják le a gép stratégiai számításait.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Dawn of Wr 1 még stratégiának volt nevezhetõ, de a második része már nem. És ez a divathullám kezd elterjedni. Ezért írtam ezt, hogy a Generals 2 ne legyen egy felülnézetes akciójáték, hanem stratégia legyen (hogy éptkezõs vagy taktikai, az engem nem érdekel, de STRATÉGIA). Mert attól, hogy valami felülnézetes, még nem stratégia.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.