36
Van már itt olyan, akinek a gyereke is ideír?
-
#36 És majd kiadod magad a saját 2 éves fiadnak :D -
#35 nyilván :DD -
#34 hát igen,amióta az egész FÓRUM legnépszerűbb topikja a valóvilág topik,addig mit is reméljen az ember?! -
#33 arra fogod használni, hogyha kibasznak sg-ről a faszba, akkor visszasunnyogj :D -
#32 Igazán meg is tehetted volna, így csak a szád járt. -
#31 pfúú jó h szólsz. regelek is egy pixxel jr-t a fiamnak :D még csak 2+ de nehogy már valaki elvigye a nicket :D -
#30 280hónapos vagyok állítólag egyik ismerősöm ismerőse már 160hónapos koromban is itt volt. -
#29 reméljük -
#28 Ha a tendencia folytatódik, nem lesz SG 100 év múlva:
-
Ironman2 #27 -
#26 Na jó, de tőled ez az elvárt viselkedés :) -
#25 én biztos megmondom majd a gyerekemnek milyen nicken irogattam, hogy lássa az apja mekkora egy troll :DD -
#24 Ott kezdődik, hogy egyrészt ide kell tévednie, aztán be kell jönnie azokba a topicokba, ahova a felmenő is írt (vagy ír), észre kell vennie egy bizonyos felhasználót, és be kell azonosítania azt.
Hacsak nem apu/anyu mutatja meg, hogy "nézd, ide írogattam (vagy ide írogatok)" ez elég esélytelen, és az évek előrehaladtával egyre esélytelenebb lesz.
Másik lehetőség, hogy móka kedvéért a gyerek keresgél a szülő nevére (nicknevet nem valószínű, hogy ismer) a neten, és belefuthat bizonyos dolgokba, de ehhez az kell, hogy folyamatosan körbehirdesse a fórum nyílt területén az identitását, és eléggé ritka legyen a neve, ekkor a keresőknek kicsit könnyebb dolga van. -
#23 de -
F1ú #22 igen ez az én fejemből pattant ki, hogy mi lesz majd 100 év mulva , és én ötlöttem ki, hogy a leszármazottaink is olvashatják az sg-t, akár 100 év múlva is lesz sg.. simán, mért ne lenne?
és majd jól beégünk a gyerekek előtt, majd ilyeneket fog kérdezgetni..apa buzi voltál mikor kicsi voltál? az nem lenne jó -
#21 :D -
#20 -
#19 csak felmerült a téma, hogy mi lesz itt 100 év múlva, a leszármazottaink olvassák majd mindazt amit mi írtunk most
persze ha még lesz sg 100 év múlva
ebből adódott, hogy más most is lehet ilyen, hogy a gyereked a te hülyeségeidet olvassa :) -
#18 hát bazz, Sedó, a fia is fent van, bár lehet már jó ideje nem írt, annak idején mondta nekem, hogy egyébiránt nem különösebben engedte/ajánlotta neki, mert látta mekkora idiotizmus megy itt. -
#17 azért, mert aki 5-6 éve jött annak még nem lehet olyan gyereke aki ide is ír, ellenben aki ár 10-11 éve, annak simán lehet - már úgy értem, hogy aki sg tagság alatt született :) -
#16 én is faterom meg a fiam is illetve a nagypapám is szoktunk írni -
#15 Protip: nem csak fontos topicok nyílnak az SG-n. -
#14 és ha van ilyen akkor mivan? :D miért fontos ez? -
#13 Én.
Fiam. -
#12 :DDDDDddd -
Jéézuska #11 miért,dugni akarod ? -
#10 Én vagyok az apád. -
#9 Mike, te vagy az én lányom -
#8 amumekele nwangbo umele knamuku zoltán a neve,a zoltán onnan jött,hogy így hívják az édesapámat,így gondoltam továbbviszem az ő nevét :) -
#7 van egy zimbabwei adoptált gyerekem,én írhatok ide? -
#6 Nekem még a kutyáim is ide írnak! -
#5 SaGa és (meglepő és mulatságos módon) SaGa Jr. -
#4 Miért kéne őstagnak lennie ? :o
Pl egy 50-20 éves páros is ugyanaz :D -
#3 armageddon666 -
#2 nem -
#1 Tag már jó ideje, és amikor a csatlakozott akkor már volt kisgyereke aki most már nagyobb és ír az sg-re, vagy őstag és már van 8-10 éves gyereke aki szintén sg-zik. Ti tudtok ilyenről?