Új vércsoportokat azonosítottak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak van egy bibi.. A cigányoknak sem lenen muszály 12 évesen kúrni az unokatesóját.. Tudod elég nagy ez kibaszott ország.

Látom, nem sikerült összerakni. Nem azért belterjesek a cigányok, mert így szeretnék, hanem azért, mert éppeszû fehérember kerüli a többségükkel a szociális érintkezést.

Egyébként, ha idegenkedsz egy népcsoporttól, logikus, hogy nem párosodsz velük, így illogikus, hogy sajnálkozol a beltenyészetük miatt.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Így van!!! Akkor tegyük fel a kérdést, ki szeretne cigány gyerek(ek) édesapja lenni? 😊 Na? Senki? Miért? Számos elõnnyel jár, pl. nem kell etetni, kilopja magának a hûtõbõl az ételt! 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

NEXUS6
És természetesen azonkívül, hogy az embereknek, az egyes csoportoknak, más a vércsoportjuk, a fehérjéik, meg a bõrszínük, meg a testalkatuk, meg esetenként a belsõ metabolizmusuk, ennek köszönhetõen a fizikai teljesítõképességük, várható élettartamuk, betegségekre való fogékonyságuk eltér, azonban természetesen a liberális politikai elveknek megfelelõen az emberek mentális képességeiben, vagy szociális viselkedésében semmi genetikailag meghatározott különbség nincs, vagy legalább is nem bizonyítható (igaz ahogy tudom jelenleg hivatalosan ilyen kutatások nem is folynak), aki mást mond az meg szemét náci, és a liberális demokratikus elvek szerint szélsõséges esetekben börtönbüntetésre ítélhetõ!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

úgy látszik a vér is rasszista.
Cigányokért nem kár.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

????
Oké hogy buta vagy de mindig sikerül rátenned

"Nem kelett volna a beltenyészet és nem lett volna ilyen."

Akkor szaporodjál cigányokkal, legyen vagy száz pujád tõlük, és minden rendben lesz.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Nem kelett volna a beltenyészet és nem lett volna ilyen.

Már megint a belterjes népekkel van gond ?
cöcö...
Én valahogy nem aggódok miattuk. <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

Lunki88
Természetes szelekció. 😄
Büdös Bohóc
"Bár a vértranszfúziós problémák a Langereis és a Junior vércsoportok miatt világszerte ritkák, számos etnikum veszélyben van"

<#hehe>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sejtettem én, hogy valami nincs rendben náluk...

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

globint
Hááát, nagyon érdekes az egész, mégis,....., nem lettem volna túl boldog, ha ez a mondat "nem csupán a japán lakosságnál, de az európai cigány lakosság körében is" így hangzik: "nem csupán a magyar lakosságnál, de az európai cigány lakosság körében is"

http://www.tradeximp.com/