12
-
#12 +1 -
#11 Tisztán látom mikor leírtam a következőket, vagy neked nehezedre esett értelmezni??:
"Én elfogadom, hogy sok embernek tetszenek az ilyen blődlik, és jó nekik ha hülyére veszik őket, én nem kértem tovább belőle...
nem szuggerálok semmit, nekem tök mindegy hogy kinek tetszett,"
Ha nem tűnne fel, pont azt írtam, hogy én elfogadom ha másnak jó, én csak a sajátomat írtam le..más véleménye hidegen hagyott...de rugózzá nyugodtan rajta..más érved úgy sincs :)
-
kalapos01 #10 De abból, amit leírtál, az jön le, hogy a te kedvenc sorozataid (ha ugyan van ilyen) is csak szarok, amiket eladtak neked. Akkor miért zavar, hogy a Lostot másoknak adták el? -
kalapos01 #9 Te is ugyanabba a hibába esel, mint Kelta. Hogy magyarázni akarsz, mert azt hiszed, hogy csak neked lehet igazad. Baromság volt, meg szar volt. Sokak szerint az. Mások szerint meg nem. Nabumm, mindenkinek van véleménye. De utána leírod (próbálod bemesélni magadnak és hiszel abban), hogy nem csak szerinted szar, hanem univerzálisan az, és ezt a sok hülyének el is adták, ami valahol szánnivaló, hiszen más elintézné azzal, hogy "lehet, hogy baromi jó volt, de nem az én stílusom/nekem nem jött be". Szerencsére sokkal több véleményt olvasni, ami szerint tényleg iszonyatosan eltalált sorozat volt, így nem hiszem, hogy érne valamit, ha te nagyon ezt akarod hinni. :))
(Baromság, oké, de az, hogy illogikus már más kérdés - ha valamit nem értettél meg 1 évadból, vagy valamiben nem találsz logikát, akkor lehet, hogy csak te nem vagy a helyzet magaslatán.)
Amúgy az évadok száma semmit nem jelent, a 6. évada is nézettebb volt, mint sok 10. évados sorozat, de főleg azért nem jelentett semmit, mert már 3 évvel előtte megmondták, hogy vége lesz, így nem holmi nézettség döntött. A siker inkább a sorozatvilágra gyakorolt hatással mérhető le. Lásd, a Firefly 14 rész alatt sokkal nagyobb hatással volt, mint egy NCIS 9 évaddal. (Mi is megy manapság 6 évad óta? Olyan sorozatok, mint a Dr. Csont. Meg a Tuti gimi. Ezekre mondaná valaki, hogy sikertörténet? Nem én írtam, de a Lostnál a világ nyolcadik csodája volt, hogy nem lett kasza 4 rész után, mert az ilyen történetekre nem igaz kapnak a nézők.) -
cateran #8 Hehh..affene se tudja..vegigszenvedtem az 1. evadot, de annyi baromsag volt benne (vagy mondjuk inkabb ugy, hogy gyanusan illogikus es valoszinutlen)hogy fealdtam..es itt nem arra gondolok, hogy mik tortentek, hanem, hogy hogyan reagaltak ra..A Lost elo pelda arra, hogy lehet a szart eladni...(amugy 6 evadot elt meg..az nalam minden csak nem sikertortenet...9-10-11+ evad..az igen..5-6? kozepszar...) -
#7 Már nem emlékszem, de asszem úgy a 4. évad közepénél töröltem a fenébe az egészet, annyira siralmas hülyeségek voltak benne..hogy már fájt.
Én elfogadom, hogy sok embernek tetszenek az ilyen blödlik, és jó nekik ha hülyére veszik őket, én nem kértem tovább belőle...
nem szuggerálok semmit, nekem tök mindegy hogy kinek tetszett, lényegen mit sem változtat...ami vacak az vacak. -
toarpad #6 Nekem tetszik . Hülye amerikaiaknak minden bajuk van.. -
kalapos01 #5 Sajnálom. Te lehet, hogy beetted a Losot (valószínű, hiszen, nézted, miközben szoptál), én meg négyszer láttam az első 3 évadot, kétszer a többit, még mindig hatalmas élmény. Az első 4 évadban minden rész olyan volt, hogy minden percét borzongva leste az ember, hogy mi fog történni.
Elhiszem, hogy nem tetszett neked, de rég rossz, ha így szuggerálod magadba, hogy ha valakinek tetszett, akkor beette. De tudod mit, ha neked ez kell a nyugalomhoz... -
#4 Nem értem ezeket a véleményeket, mindig ua. a séma..lost lost lost..ua. sz@r volt mint ezek, felfújva túlhypolva..a lost is egy nulla volt..csak akkoriban ezt még sokan beették..az alcatraz, és a terra nova ua. szinten van...egy vacak mint a lost, is az volt..csak még új volt. -
xido #3 Hiába a jó kerettörténet,meg az "érdekes bűnözők",már én is hányok,hogy minden csak x+n.nyomozósdira tud épülni,mintha más már nem is lenne a világon,csak szuperkütyüs bűnüldözés.. -
unrealnoise #2 Hülyék és kész. A LOST ottt van előttük mint jó példa, hogy lehet sikeres valami hosszú távon, erre mindig elcseszik. Nem részletezem mitől volt jó a LOST, mitől lett kult, aki végignézte, az úgy is tudja. Viszont mintha nem is próbálnák meg lekövetni az alapsémát, és már az elején elcseszik az egészet... A nép OKOS(an felépített) sorozatot akar. Mert a LOST az volt, mondjon bárki bármit. Én már rég óta nem próbálkozok országos csatornákon high concept sorozatokkal, majd úgy is látom idővel ha valami mégis betalál. Addig meg marad a rengeted minőségi kábeles cucc. (Mad Men, Sons of Anarchy, Homeland, Breaking Bad és még lehetne sorolni...) -
kiralysanyi #1 "a közönségnek semmi baja sincs a scifikkel, inkább csak a gyenge minőségű scifikre nem reagálnak túl"
Szerintem inkább az a baj, hogy újabban az egyébként jó alapötletekből mindenáron híg f*s epizódikus sorozatot akarnak csinálni. Ha nagyon el akarják rontani, a szíeszájos-enszíájeszes-nyomozós vonalat erőltetik. Ezúttal is sikerült, hiába várt a nép egy új Lostra. A Szökés-Breakout kings, Alias-Undercovers(szégyelld magad JJ Abrams), Lost-Alcatraz, stb... párosok esetén mindenki döntse el, hogy melyik élvezetesebb. A Terra Novát meg hagyjuk...