13
  • orangez
    #13
    Jajj, Gergő....
  • orangez
    #12
    Ez király :D

    Azt javaslom vitatkozz velem. Nem én nem szeretném a melegek kiírtását, sem betiltását, és a jogaik korlátozását sem. Az a jó társadalom ahol mindenki azt csinálhat amit akar amíg másoknak nem okoz ezzel a megszerzett élménnyel/javakkal szemben aránytalanul magas kárt. Én csak a különböző városok utcáin való felvonulás hasznosságát kérdőjelezném meg. Kinek jó? Akik felvonulnak? Nekik miért? Rajtuk kívül meg nem hiszem hogy kifejezetten jó lenne valakinek is.
  • phare
    #11
    Egyébként meg én azért vagyok buzi, mert kib@sztak velem a zsidók meg a cigányok. :-))
  • phare
    #10
    Ami az első problémát, vagyis az előítéleteknek a személyiség lelki háztartásában betöltött szerepét illeti, a pszichoanalízis és a pszichoanalitikusan orientált társadalomlélektan már régóta foglalkozik az előítéletes személyiség kérdésével. A kutatások rámutattak azokra a személyiségfejlődési zavarokra - különösképpen a kisgyermekkorban gyökerező, a klasszikus freudi felfogás szerint a szexuális elfojtásból eredő - zavarokra, amelyek a felnövekvő egyént különösen fogékonnyá teszik arra, hogy a benne felgyülemlett agressziót, indulatot kivetítse másokra és amennyiben módja nyílik rá, le is vezesse más emberek (egyének és csoportok), a "bűnbakok" bántalmazásában. E bántalmazásnak persze igen széles a skálája: a szóbeli fenyegetőzéstől a tettlegességig fajulhat.
  • phare
    #9
    Nem értem miért fáj az egyeseknek ha két ember szereti egymást... Ezt hívják úgy hogy aljasság. A nácik koncentrációs táborba zárták a homoszexuálisokat, ti is ugyanolyanok vagytok.
  • phare
    #8
    Nem azért a húsz fillérért, de csak szólok. A legutóbbi melegfelvonuláson többek között az Öt Kenyér Homoszexuális Egyház papja vonult fel bibliával a kezében. Tudomásul kell venni, bármennyire is nem tetszik az intoleráns többségnek, mióta emberiség van, azóta kb. 5-6 %-ra tehető a homoszexuálisok aránya. Így volt ez akkor is amikor börtön járt érte és így van manapság is.
  • topitopi
    #7
    Taljesen egyetértek!!! Elegem van abból, hogy azért mert valaki kissebségben van úgy tekint rá a félrenevelt megtévesztett társadalom nagy egésze mintha több jogot érdemelnének ésmindenkinek őket kéne sajnálni. Elegem van a rohadt buzik undorító magamutogatásából, elegem van a cigánybűnözésből és elegem van hogy ha bárki ezek közül kibaszik velem azt a törvény még meg is védi! Szóval a rendszer szar de lesz még szarabb is.
  • orangez
    #6
    Ki akadályozza a melegeket és miben? A felvonulásban maximum. Gondolom az baromi fontos.
    Szerintem nem normális különböző aberrációkkal vagy fétisekkel felvonulgatni és mutogatni. Mi lenne itt ha mégis? "A" héten az állatokkal való szexuális kapcsolat csodálatos oldalait ismerhetnénk meg, "B" hét: idős szex, "C" hét: egymás seggbepisztolyozása. Csodálatos lenne :D
  • Cat #5
    Miért, most a heterókat megakadályozza ebben bárki is? Ugyanis a másik csoportot igen.
  • thrawnguru
    #4
    Ez mind rendben is lenne, egy feltétellel benne is lennék: Ha mi heterók is tarthatnánk felvonulást havonta, csak hogy a gyerekeink az ellenpéldát is láthassák.. :)
  • morden
    #3
    Nemrég hallottam egy elgondokodtató dolgot, miszerint inkább támogatni kellene a meleg férfiakat, és minden eszközt megragadni arra, hogy felvállalhassák kik ők, és nem évente hanem havonta kellene felvonulni, mivel így nekünk heteró férfiaknak több nő jutna, viszont a lezbikusságot tűzzel-vassal vissza kellene szorítani :D
  • Tetsuo
    #2
    Egyetertek.
  • topitopi
    #1
    Nos ezt tuti lemoderálják de ha nem is ilyen radikálisan kéne büntetni a melegeket de azért rendesen tökön lőném azokat akik felvonulgatnak vagy éppen cicanaciban meg tűsarkúban egymást nyalják az utcán, a gyerek vállalásról nem is beszélve... Milyen gyerekkora lesz annak a gyereknek akinek két apucija van és egymás végbelében keresik a mókát... Nomeg a kislányom ne szembesüljön ezzel az undorító perverzióval az utcán ha nem muszáj! Egyébként ami OTTHON történik két beszámítható felnőtt ember között az senkire nem tartozik és főleg nem bűn