Itt a Pixar nyári mozifilmjének legújabb előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ez érdekesnek tûnik
A trailer elején szkeptikus voltam, kicsit a Dreamworks-ös Így neveld a sárkányodat juttatta eszembe ez a középkori világ, meg a karakterek. Aztán a szokásos Pixar-féle poénkodás és effektparádé meggyõzött. Várós téma ez is, mint úgy általában, kíváncsi vagyok milyen történetet mesélnek majd el. <#smile>#smile>
Várós!<#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem feltétlenül. máshogy van még drótozva a gyerek agya. így fordulhat elõ, hogy egy sematikus karakter is szimpatikus, csak rokonszenves legyen a "lelke". Viszont hiába az élethû arc, ha nem lehet azonosulni vele. a gyereknek nem elsõsorban a látvány és a kidolgozás részletessége a fontos, hanem a jól elkülöníthetõ és éles határokat felvonultató karakterek. ez egy mese és ennyi.
trailerbõl nem jó ítélni, de ilyen ronda karaktereket még nem láttam mesefilmben. megijed a gyerekem ettõl a buborékfejû szörnyteremtménytõl....
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ez a Pixar mindig eltalálja a dolgot! <#vigyor3>#vigyor3>
www.adamexdesign.hu