13
-
Pitterix #13 Aki szereti, úgyis megnézi, aki meg nem, az csak fikázni fogja.
Én megnézem, mert szeretem az egész sorozatot.
Felőlem akár az unokahúga is lehetne, a fia helyett és játszhatná akár Madonna is.
Úgyis Bruce a fő karakter. -
cateran #12 He? Nekem is csak olyasmik ugrottak be ahol az apa-fiu kapcsolat a padlon, az apa nem tudja az erzeseit kimutatni, a fiu meg ilyen-olyan okbol "gyuloli" de a vegen valahogy mindent bevallanak egymasnak, kibekulnek es iszonyat haverok lesznek..Na EZ a sablon...Ezt millioszor eljatszottak mar... -
zetortraktor #11 Sablonos? Hány filmet láttál már? Sokkal sablonosabb a "jó viszonyban vannak és szeretik egymást". -
Kindred Blades #10 De legalább nem követték el a casting során az Indiana Jones 4 baklövését. -
donceleger #9 Egy kissé sablonos a dolog! Nincsenek jó viszonyban - miért kell ezt állandóan erőltetni??? A végére meg majd jól megbékélnek! -
M0RN1NGST4R #8 a negyedik rész dvd-jén található alternativ befejezésben átoperáltatta magát. -
Hirvaer #7 Egy ilyen díszf*sznál még a 4-es kölyök is jobb választás lett volna.. :D -
#6 Fia is van. Mindig is volt. -
redsting #5 Én úgy emlékszem hogy John McClane-nek lánya volt!Nem? -
kalapos01 #4 Mert a világ legnehezebb dolga beszédstílust mímelni. Jesszus. -
Ender Wiggin #3 Remek. Hollywoodban képtelenek amerikai színészre bízni amerikai szerepet. Még egy taylor lautner is jobb lenne, mert legalább nem lóg ki a buta áldialektus a szájából... -
spR #2 "A Good DAY to Die Hard" -
menpe #1 Good Way to Die Hard? srsly??