1102
-
#142 Két új video -
gilaba #141 Most nyomtam a BNV-n egy kicsit nekem tetszett. -
itt van egy gameplay a bétából. hát, majd ti eldöntitek, de szerintem elég csalódást keltőek pl.a hangok és a grafika is... -
#139 jah :) -
#138 Jó szaggat XD -
#137 Jól látod. -
#136 -
#135 Beta gamplay Xboxha jol latom -
#134 :P -
janihunk #133 Csak csak. -
#132 egyeltalán lesz-e az a kérdés. -
janihunk #131 PC-s béta mikor lesz? -
#130 "Ezt írták kb 2 hete...olvass lejjebb. :)"
Csak írtam hogy ez nem új hír!!! -
#129 Ne haragudj,tisztellek nagyon...de nem értem mit akarsz ezzel..itt is azt írják amit én írtam....
-
#128 ni-e -
#127 Na nem mondod,AKKOR EZ miért van még mai napig is kinn az oldalon!!!
itt van-e b+
-
Borg #126 Van egy olyan érzésem, hogy a BF3 következő urban kiegben személyautóval is lehet szambázni majd... -
#125 A pontos link. -
#124 Autós üldözés a játékban -
#123 Ezt írták kb 2 hete...olvass lejjebb. :) -
#122 Óó hogy kapnák be:
On what platforms will the beta be available?
Answer: The beta will be available only on the XBOX 360.
-
#121 MOH-Battlelog
-
#120 lol...
lol -
#119 Nézzétek már EZT a hazudós bandát még azt modtják nekik meg van a beta server fájl-ok...!!
-
#118 korábban kint volt az okt 20
és most frissítették a "coming soon"-ra? -
Ulthane #117 Magyar előrendelői extrák
Nice piece of cake! -
#116 Coming Soon!
-
GTV #115 Az Airborne a reflexről szól és kicsit a Mirror's Edge-re hasonlít mozgásilag. El lett találva. Gyorsak a katonák és harcolni sem gyávák ;) -
bajsz #114 Igen talán még a Pacific ! Ott is max a partra szállós rész ,volt a fasza! -
Reg5 #113 "Medal sajnos a Allied Assault és a kiegek után ,pocsék lett!"
Nekem a PA még tetszett. Utána viszont... -
#112 "Igen sajnos ott tartunk,hogy mindenki koppint mindenkiről! :D"
Pontosan.
Vadonatúj dolgok nagyon nem lesznek már mert szinte már minden volt, már csak annyit tudnak hogy adott egy ötlet, és azon csiszolnak illetve precízebben mutatják be ugyanazt! -
bajsz #111 Igen sajnos ott tartunk,hogy mindenki koppint mindenkiről! :D
Senki nem az a van tervben ,hogy saját magát ill határaikat túl lépjék!
Cod ebben ott van ,mert próbál saját magán túl tenni! Kisebb nagyobb sikerekkel! PL a WWII sorozat az nagyon jól elvolt találva!
Medal sajnos a Allied Assault és a kiegek után ,pocsék lett!
Bf az meg ja sajnos nem tudom mit akarnak ,de hogy a BF3-se ment még le,de jövőre jön a 4 :D Akkor fogok meglepődni ,ha a 4. részt vissza viszik a WWII formába! :D
Én játszottam mindegyikkel a kezdetek óta,minden részt végig játszottam,de az igazi háborús filinget nem kaptam meg egyiktől sem!
Idővel ahogy haladunk előre, lehet a COD is új motorhoz nyúl és egy nagyon fasza játékot raknak össze, most viszont a MOH -ra figyelek a FrostBite 2 motor miatt! Csak azért mert,jobban hozzányúltak mint a BF3-alatt!
:D:D ez az egyik a sok közül , amit várok idén!!!!! -
#110 Én a Medal of Honor-t az egyjátékos részért szeretem.
A multi sosem tetszett. Az egyjátékos rész meg általában Szerintem jól össze van rakva. A koppintásról meg általában véve felesleges beszélni mert mind a két játék ugyanabban a korban játszódik ugyanazzal a technikával/fegyverekkel! A hadszínterek is megegyeznek amiket feldolgoznak. Ennyi erővel minden játék másolja a mai kor hadseregeit... -
#109 Oks de mit jelent az hogy jobban?
Ugyanazt más névvel árulni nem gáz? :P -
#108 sehol nem mondtam azt, hogy ez nem parasztvakítás. És nem is akartam vitázni, csupán nekem ez a véleményem a CoD-ról. -
#107 Jah ez nem parasztvakítás?
BF3->MoH?
ugyanaz csak skincsere...
Inkább ne kezdjed el ezt a cod-bf-et...nem érné meg.
Jó mind2 a maga stílusában. -
#106 úgy-úgy :)
Captain Price bizony a hangjával együtt az, aki :) -
#105 ülj le, fiam
1-es :) -
#104 nem tudom mi élvezetes a CoD-ban... ratyi az egész :(
SOk buta meg veszi mint a cukrot, pedig semmi új nincs benne... Egyszerűen csak jobban sikerült a parasztvakítás nekik, mint az EA-nek... -
#103 A halhatatlan Price-ra hasonlít :)
Megunta Actit azt lelépett EA-hez xd