13
-
Evoluti0N #13 Fantasztikus, h egy ilyen pozitív gesztust ilyen negatívan tudsz felfogni. -
#12 Nem hiszem, hogy ez miatt többen veszik, viszont egy kedves gesztus a potenciális vásárlóknak. A gyűjtői verzió meg általában nem merül ki egy fémdobozban. -
lammaer #11 Félelmetesen kreatív dolgokkal el lehet adni a játékot....
Gondolom lehet majd rendelni kék és rózsaszín DVDs változatot is, hogy mindkét nemnek legyen passzoló kiadvány.
Ekkora baromságot...
Én már a gyűjtői verziókon is röhögni szoktam... lesz fémdoboz, jujujujuj.. azért tényleg érdemes plusz pénzt kiadni.
Hegyekben áll a kamrában a fémdoboz ha vkinek erre áll fel :) -
Bhalage #10 de volt :o -
Locutus51 #9 Értelmezésem szerint arra, hogy eddig 'alap' FemShep nem volt, csak férfi. A borítón lesz először, amit a nagyközönség szavazással döntött el, hogy melyik legyen (máig nem értem, hogy nyerhetett a vörös hajú, mikor én szavaztam többezer szavazattal vezetett szőke). Gondolom, ő arra gondolt, hogy a jövőben lesz majd 'alap' homi meg transzi Shepard is :) -
Evoluti0N #8 Az előző részekben is volt női Shepard, szal nem nagyon értem, h miről beszélsz... -
sad1976 #7 lassan megérjük ,hogy lesz majd transzvesztita,meleg,és leszbikus Shepard kapitány is.már csak a politikai korrektség véget is. -
#6 Remélem nem ez lesz a legnagyobb fícsör a játékban. Nekem már az is elég lesz, ha nem lesz tele buggal... -
Bhalage #5 vagom, cska rosszul fejeztem ki magam :D
-
Evoluti0N #4 A videón nem a gyűjtői kiadás van. -
NovaTerra #3 Ugyanúgy importálhatod majd a karaktereket, ahogy eddig. -
Bhalage #2 nekem csak annyi a bajom, hogy a noi shepard el van baszva. csunya
nem ertem alapvetoen egyaltalan miert kellett valtoztatni, ha mar az elso 2 reszben megvolt egy kari -es az teljesen elfogadhato volt.
akinek meg nemtetszett mindenki megcsinalta a neki tetszo karaktert
zz -
MasterChief #1 A gyűjtői kiadás lemezei fémdobozban lesznek , melynek egyik oldalára a férfi a másikra a női Shepard-öt festik. Szóval szerintem ez a megoldás a normál változatban lesz elérhető.