Két borítóval jön a Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantasztikus, h egy ilyen pozitív gesztust ilyen negatívan tudsz felfogni.
narumon
Nem hiszem, hogy ez miatt többen veszik, viszont egy kedves gesztus a potenciális vásárlóknak. A gyûjtõi verzió meg általában nem merül ki egy fémdobozban.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Félelmetesen kreatív dolgokkal el lehet adni a játékot....

Gondolom lehet majd rendelni kék és rózsaszín DVDs változatot is, hogy mindkét nemnek legyen passzoló kiadvány.

Ekkora baromságot...

Én már a gyûjtõi verziókon is röhögni szoktam... lesz fémdoboz, jujujujuj.. azért tényleg érdemes plusz pénzt kiadni.

Hegyekben áll a kamrában a fémdoboz ha vkinek erre áll fel 😊

de volt :o

anti hero

Értelmezésem szerint arra, hogy eddig 'alap' FemShep nem volt, csak férfi. A borítón lesz elõször, amit a nagyközönség szavazással döntött el, hogy melyik legyen (máig nem értem, hogy nyerhetett a vörös hajú, mikor én szavaztam többezer szavazattal vezetett szõke). Gondolom, õ arra gondolt, hogy a jövõben lesz majd 'alap' homi meg transzi Shepard is 😊

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

Az elõzõ részekben is volt nõi Shepard, szal nem nagyon értem, h mirõl beszélsz...
lassan megérjük ,hogy lesz majd transzvesztita,meleg,és leszbikus Shepard kapitány is.már csak a politikai korrektség véget is.<#vigyor1>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Griphons
Remélem nem ez lesz a legnagyobb fícsör a játékban. Nekem már az is elég lesz, ha nem lesz tele buggal...

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

vagom, cska rosszul fejeztem ki magam 😄

anti hero

A videón nem a gyûjtõi kiadás van.
Ugyanúgy importálhatod majd a karaktereket, ahogy eddig.
nekem csak annyi a bajom, hogy a noi shepard el van baszva. csunya

nem ertem alapvetoen egyaltalan miert kellett valtoztatni, ha mar az elso 2 reszben megvolt egy kari -es az teljesen elfogadhato volt.
akinek meg nemtetszett mindenki megcsinalta a neki tetszo karaktert
zz

anti hero

A gyûjtõi kiadás lemezei fémdobozban lesznek , melynek egyik oldalára a férfi a másikra a nõi Shepard-öt festik. Szóval szerintem ez a megoldás a normál változatban lesz elérhetõ.