11
Lunar Flight - Holdra szálló egység szimulátor
  • Borisz80
    Ha komoly holdkomp leszálló szimulátort akartok, keressetek rá az Eagle Lander 3D-re ;) Apollo 17 holdkomp pilótája által tesztelt szimulátor ;)
  • whiteskull
    Azért innen látszik, hogy egy ilyent kézi vezérléssel irányítani nem piskóta. Azért az életben ezt már szerintem simán szgépekkel vezérelnék. :)))
  • cifcuk
    Én alpha és Delta között már egész jól elvagyok. De kb 5x zúztam le a gépet annyira ,hogy ki kellet cserélni. Voltam -2ezerben is, most +5ezrem van.

Ez egy olyan játék, hogy naponta max 20 perc, ezen felül már idegesítő.
  • whiteskull
    Így már sokkal könnyebb. :)))
  • cifcuk
    Én drukkolok neked. :D
  • whiteskull
    A könnyebbek sem mennek egyenlőre. :)))
  • cifcuk
    Hát nem egyszerű, szerintem az lehet a titka, hogy eleinte könyebb küldiket szabad felvenni, pl ahol csak egyenesen kell repülni Alpha-Delta bázis és ha összejött a pínz upgradre utána már talán könnyebb.
  • whiteskull
    Nagyon jó hangulata van. Csak meg kéne tanulni repülni vele. :)))
  • Papa01 #3
    Naaa, gratula! :))

Én is néztem, biztos szuper, de most nincs rá keret.. :(
    Mesélj, milyen hogy tetszik? Miért idegesítő? :)
  • whiteskull
    Ez innen egész jónak tűnik. :)
  • cifcuk
    A megszállot szimulátor rajongók egész különleges csoportot alkotnak a geek közösségen belül. Ők azok az emberek (általában 20 és 40 év közötti férfiak), akik képesek órákon át vitatkozni azon, hogy a Bf-109E4-nek tényleg helyesen van-e belállítva az átesési sebessége 2500 méter magasságban, az IL-2 Sturmovik 1946 4.11-es verziójában...

Nem meglephő tehát, ha ezek az urak, olyan \"játékokat\" készítenek a saját kollégáiknak, mint például az itt a blogon is bemutatásra került föld-levegő rakétaüteg szimulátor vagy például a jelen bejegyzés témája, az elképzelt holdbázis körüli, kisméretű űrhajóval történő repkedés.

A Lunar Flight ugyanis nem más, mint egy \"holdrepülőgép\" (holdraszálló egység) szimulátor, azaz egy olyan elképzelt eszközt próbálhatunk ki benne, amelynek elsődleges célja, hogy a jövőben felépítésre kerülő holdbázis körül repkedve felderítést vagy utánpótlás szállítást végezzen.

A játékmenet, illetve a hangulat nagyon hasonlít a \'80-as, \'90-es évek hasonló szimulátoraihoz, így ha valaki, hozzám hasonlóan abban az időben kezdett ismerkedni a videójátékokkal és nagyon-nagyon szereti a virtuális gombok nyomogatását és a tekergetők tekergetését, minden bizonnyal nyálcsorgatva nézi majd a játék trailer-jét.
    (forrásFérfias játékok blog)

Itt pedig egy tutorial, a kapcsolódó videók között pedig ott lesz a többi.

Hivatalos weboldal
    Vásárlás (GamersGate)