A második negyedévre megérkezhet az Android 5.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"kezdve a használhatatlan Google-szinkronizálástól." mitõl használhatatlan? nálam remekül mûködik, egy dolog kell hozzá, internet.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Egyre inkább az igénytelenség a meghatározó minden téren az életben, lásd 4 éve az angry bird pc-s verziója max egy arcad játék lett volna chip magazin cd-jén, ma meg úgy emlegetik a gyártóját mint minden játékok atyját. Emiatt lesz esélye az androidnak, 0 bites usernak tökéletes minõségû és mennyiségû ficsört nyújt(ha van rajta fészúúk már elég). Nem vagyok hater androidos telom van, de hogy ilyen os-el szerelt pc-t vagy egyéb nem érintõ képernyõs cuccot még kínomban se vennék az tuti.
Biztos überfasza az Android, de én mégse látok olyan minõségû alkalmazásokat, mint iOS-ra. Sõt rengeteg olyan idegesítõ hibája van, amirõl konkrétan tudom, hogy nem csak az én készülékemen jelentkezik, kezdve a használhatatlan Google-szinkronizálástól.
LZ forever
Hadd bonyolítsam a szitut.
A Symbian lesz a nyerõ, mivel leküzdötte a gyermekbetegségeit. Gyors és stabil lett. Bár az MS temeti, nem fog összejönni neki. A mai világban nincsennek titkok, minden kiderül. A szar WP7 nem kell senkinek sem, az ugyancsak szar lassú és költséges android ideje meg meg van számlálva.
A vezetõk csak hiszik, hogy õk irányítanak, idejig óráig talán, de az igazság pillanata egyszer eljön.<#nevetes1>#nevetes1> Allah akbar! <#mf1>#mf1>
Remélem jóra sikerült.
A Symbian lesz a nyerõ, mivel leküzdötte a gyermekbetegségeit. Gyors és stabil lett. Bár az MS temeti, nem fog összejönni neki. A mai világban nincsennek titkok, minden kiderül. A szar WP7 nem kell senkinek sem, az ugyancsak szar lassú és költséges android ideje meg meg van számlálva.
A vezetõk csak hiszik, hogy õk irányítanak, idejig óráig talán, de az igazság pillanata egyszer eljön.<#nevetes1>#nevetes1> Allah akbar! <#mf1>#mf1>
Remélem jóra sikerült.
"1. Nyilt rendszer."
Ez csak strandpapucsos linuxbuzi gyerekeknel all meg ,mint erv. sanyicks a te embered.
"2. Durva cégek állnak mögötte pl. Google"
Tobbi mogott meg marika neni it kompaniaja mi? 😄
Ez csak strandpapucsos linuxbuzi gyerekeknel all meg ,mint erv. sanyicks a te embered.
"2. Durva cégek állnak mögötte pl. Google"
Tobbi mogott meg marika neni it kompaniaja mi? 😄
killall imagent
Szerintem az android a jövõben nagyon meg fogja szorongatni a többi operációs rendszert. Lássuk az érveimet:
1. Nyilt rendszer.
2. Durva cégek állnak mögötte pl. Google
3. Már fejlesztek benne és tetszik (kivéve a Java 😊 )
1. Nyilt rendszer.
2. Durva cégek állnak mögötte pl. Google
3. Már fejlesztek benne és tetszik (kivéve a Java 😊 )
*szarságban? igen, messze jár a wintõl.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Te a windowst a 3.1-ig ismered? Komoly... 😊
szarságban igen? És remélhetõleg marad is így.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Vonjuk le a konklúziót, az Android 4.0 egy használhatatlan fos, nyomába se ér használhatóságban és ergonómiában a Windows 3.1-nek, mivel abban van passziánsz!
😊
Nos komolyra véve a szót, a 2.3.x is már tök jól használható, pedig én "buzi apple user" is vagyok. 😊
😊
Nos komolyra véve a szót, a 2.3.x is már tök jól használható, pedig én "buzi apple user" is vagyok. 😊
Nem vagyok ifos felhasználó. Mindenesetre az android még nagyon messze jár attól, hogy a windows nyomába érjen.
apple felhasználó vagy hogy gyerekcipõben jár?? , használtál már androidot napi szinten? gyanítom nem mert elvbõl nem használsz...
A guglinak már volt próbálkozása eddig is a chrome os-szel netbookokon, de ugyanolyan kudarc volt, mint a linuxos netbookok. Mitõl lenne sikeres egy android 5? Nagyon gyerekcipõben jár még ez. Egyébként meg, ha az android verziószámok is olyan ütemben növekednek, mint a chrome böngészõé, akkor még 1-2 év, és csak két számjeggyel lehet leírni a verziószámot (mintha az bárkit is érdekelne, hogy milyen nagy szám utal a verzióra).
mi benne az elavult?
Majd ha kijön a cm9...
Szerintem nem is fog, mert már elavultnak számít. Vegyél új androidos telót koncepció.